Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

de ce dureaza asa demult sa se deie unban ?

Deoarece Thomas ( unul dintre administratorii forumului si owner al serverului de samp Roleplay ) nu raspunde la fiecare cerere in parte.Asteapta un anumit numar de zile ( timp in care banurile se aduna ) si da unban la toata lumea ( care merita desigur ) .

Deoarece Thomas ( unul dintre administratorii forumului si owner al serverului de samp Roleplay ) nu raspunde la fiecare cerere in parte.Asteapta un anumit numar de zile ( timp in care banurile se aduna ) si da unban la toata lumea ( care merita desigur ) .

am observat asta dar am si obs ca asteapta un numar de 50-60 posturi deja acuma sunt 70+

am observat asta dar am si obs ca asteapta un numar de 50-60 posturi deja acuma sunt 70+

Trebuie sa intelegi ca acesti admini / administratori au si ei o viata, o scoala, un serviciu. Nu pot sta pe forum non-stop sa supravegheze topicurile. Ei fac tot posibilul pentru a ne crea noua conditii. Pentru toate astea, macar un pic de rabdare putem avea. Cererile de unban nu sunt singurele de care se ocupa Thomas. Are multe responsabilitati si fiecare este facuta la timpul ei.

Trebuie sa intelegi ca acesti admini / administratori au si ei o viata, o scoala, un serviciu. Nu pot sta pe forum non-stop sa supravegheze topicurile. Ei fac tot posibilul pentru a ne crea noua conditii. Pentru toate astea, macar un pic de rabdare putem avea. Cererile de unban nu sunt singurele de care se ocupa Thomas. Are multe responsabilitati si fiecare este facuta la timpul ei.

Exact si eu am ban de 5 zile, dar nu ma plang pentru ca stiu cu ce se ocupa Thomas pe B-Zone. Macar, tine cont la cum ai zis tu 70posturi + la cereri unban, pai numai sa stai sa le scrii numele la toti + reason iti ia jumatate de ora + ca trebuie sa iti scoata banu, cu toate detaliile astea, tu ce crezi, ca este asa usor? Ai rabdare data viitoare si fii mai atent, cel putin eu am sa imi arunc toate bindurile pe geam =))

Salut am si eu cateva intrebari este un site de moduri foarte fregventat de playeri si nu il mai tin minte imi puteti da site-uri de moduri?

Salut am si eu cateva intrebari este un site de moduri foarte fregventat de playeri si nu il mai tin minte imi puteti da site-uri de moduri?

1.Nu cred ca este o intrebare demna de acest topic

2.gtainside

1.Nu cred ca este o intrebare demna de acest topic

2.gtainside

eu vreau sa zici de modul acela de la mapa

EX:trage cineva in tine se face rosie miniimapa

eu vreau sa zici de modul acela de la mapa

EX:trage cineva in tine se face rosie miniimapa

1 http://www.thegtaplace.com/downloads/c19-gta-san-andreas

2 http://www.gtainside.com/en/news.php

3 http://www.gtagarage.com/mods/index.php

4 si cel mai bun site este http://www.google.ro/ si acolo scri ce vrei tu si iti da ( este cel mai bun dintre toate )

acuma si depinde ce moduri foloseti , sami sau img tools ?

am si eu o intrebare acuma serverul la voi va merge ca mie nu ?

Am inca o intrebare vreau sa ies din f/p cum nu mai este lider vreau sa ies ca se da wipe si nu am chef sa stau iarasi 2 sapt ca sa ies din factiune.Pe thomas nu il gasesc si topicul de demisii este inchis.Ce ma sfatuiti sa fac?

Am inca o intrebare vreau sa ies din f/p cum nu mai este lider vreau sa ies ca se da wipe si nu am chef sa stau iarasi 2 sapt ca sa ies din factiune.Pe thomas nu il gasesc si topicul de demisii este inchis.Ce ma sfatuiti sa fac?

din cate stiu, Spawn este lider cat timp nu s-a ales, discuta cu el, probabil va deschide topicul de demisi, vei pune cererea si iti va da uninvite.. cred

din cate stiu, Spawn este lider cat timp nu s-a ales, discuta cu el, probabil va deschide topicul de demisi, vei pune cererea si iti va da uninvite.. cred

pai asta e problema el nu prea intra

Aceeasi chestie se aplica si pentru Spawn. Va intra stai linistit. Trebuie doar sa aveti rabdare.

NU inteleg de ce in fiecare seara pica serveru????? deja e enervant seara cand e cel mai fain se inchide macar daca am sti cat e inchis sa na facem alt program sau sa ziceti pe /o inchidem srv pentru o ora sau cv de genu nu ca dintro data server restart si 2 ore nu merge ce are SERVERU de tot se inchide??????

NU inteleg de ce in fiecare seara pica serveru????? deja e enervant seara cand e cel mai fain se inchide macar daca am sti cat e inchis sa na facem alt program sau sa ziceti pe /o inchidem srv pentru o ora sau cv de genu nu ca dintro data server restart si 2 ore nu merge ce are SERVERU de tot se inchide??????

Diferite probleme ( de retea,de host , se fac modificari s.a.m.d ) . http://b-zone.ro/forum/topic/8001-downtime/page__pid__701486#entry701486

nu stiu eu stiam ca merge da incearca de pe alt administrator dc vrei sa intri de pe 2 conturi

Daca era un update,adminii ar fi anuntat,sau daca era ceva ce stiau di'nainte,dar sunt probleme tehnice,asteptati si voi ca nu muriti.

Chiar greu era sa rasfoiesti forumu putin? http://b-zone.ro/for.../8001-downtime/

Ai vorbit ca si cum ai trage stafful B-Zone la raspundere..

nu am tras la raspundere stafful B-zone dar nu am vazut ca sa facut topic si dc purtai ochelari vedeai ca am mai scris cv .....

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.