Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Multumesc frumos !

Ce ar trebuie sa stiu la testul pentru licenta de materiale ? :\

Vad ca a raspuns si Daryus , dar nu a spus totul.

Trebuie sa ai minim level 3;

Trebuie sa conctactezi un membru School Instructor pentru licenta de materiale;

Te pune sa te duci la Materials Get si la Materials Deliver;

Te pune sa-i zici cele doua comenzi , /materials get 10 si /materials deliver;

Te pune sa-i zici unde n-ai voie sa vinzi arme , adica in safe zone(4Dragons,Ls/LvPd,CityHall,CnnLs/Lv,Ferme,Truck)

Bafta!

Incearca sa stergi toate folderele legate de sa:mp , sa si pe cel din My Documents.Dai uninstall din control panel si instaleaza-l in alta partitie.Vezi poate-ti merge.Asa-mi facea si mie , dar pe windows xp.Bafta!

Am si eu o intrebare cum fac o bara ca la warn status la un profil de ex: vreau sa fie votat cineva ca lider sau alteva si voteaza cu DA-NU sau NUMELE si sa se umple bara in functie de voturi

Ok o sa incerc, multumesc mult.

Cu placere , thx pt + :)

@ Mihaitza:

Nu ai postat bine , daca nu ma insel ar trebuie sa postezi pe aici.

Urmeaza pasii:

1)Trebuie sa faci un topic cu poll!

2)Du-te la sectiunea unde doresti sa postezi si apasa Start News Topic

3)Competezi , Check ss!

4)Si de acolo te descurci tu.

5)Daca nu-ti merge , PM me.

6)Bafta!

Nu va suparati dar eu ma tot gandesc care este cel mai bun bizz de pe server, ma refer care produce cei mai multi $, CNN LS, GS LS sau care bizz ar fii acela ? ma tot gandesc si sincer nu stiu asta deloc.

E intre astea:

CNN LS/LV

Gun Shop LS/LV

Tow Car Service

Gas Company

Hospital

P.S: Vlad, nu te poti uita si tu la "Lista tuturor afacerilor"? Ai level destul de mare, trebuia sa fi stiut.

Pai eu cred ca , cel mai bun bizz este :

-Gs|Ls cand se fac eventuri .

-Hospital cand e war .

-CNN LS cand se vand masini / recruteaza mafii.

Parerea mea :

Un lider da /adjust la sublider sau nu mai stiu cine . (Cred ca un admin 6 / lider) si acesta are acces la /invite /uninvite /rank /fw

Cel mai bun bizz este Hospital ...

Ganditiva logic , la fiecare player mort bizzul incaseaza 250$ , ganditiva cati player mor pe secunda,minut,ora,zi,saptamana,luna sau chiar si an .

Asta este bine pentru owner .. cum am zis mai sus secunda,minut etc.

Hai ba motor, nu stii cand abuzam eu de adjust si-mi dadeam rank 6 pana cand m-a prins zeby ?:))

/adjust il poti folosi sa dai rank,uninvite,fw fara sa fie vazut in Logs. Dar persoana respectiva trebuie sa primeasca /adjust invite intr-o anumita "/families".

Nu va suparati dar eu ma tot gandesc care este cel mai bun bizz de pe server, ma refer care produce cei mai multi $, CNN LS, GS LS sau care bizz ar fii acela ? ma tot gandesc si sincer nu stiu asta deloc.

Da Hospital,produce multi bani,cnn ls,dar si 24/7,este un biz foarte bun,toate 24-7 sunt intr-un singur biz,ganditi-va,cati playeri intra in 24/7 !

am si eu o nelamurire cu dobanda de la banca care scrie ca e 0.1 si ea de fapt e 0.0001, explicatii?!!!

Deoarece asa a setat scripterul.Daca vrei dobanda mai mare achizitioneazati un cont premium.

alta nelamurire dupa ce reusesti rob, ramai cu 5 stele nu e : hotu neprins , negustor cinstit???? mi se pare mult prea incorect daca reusesti robu sa ramai cu stelele sau macar un cool off spot unde sa dispara in timp stelele

alta nelamurire dupa ce reusesti rob, ramai cu 5 stele nu e : hotu neprins , negustor cinstit???? mi se pare mult prea incorect daca reusesti robu sa ramai cu stelele sau macar un cool off spot unde sa dispara in timp stelele

Cum ti-am mai spus si mai sus nu este Hard Rp,ca sa nu se vada infractorul,e de ajuns ca iti iei bani :)

Vei lua 6 stele nu 5 cum zici tu ... si totusi ... daca spargi banca in realitate ... tii se pare ca nu te vede nimeni ? cand ai provocat infractiunea? :| esti prins imediat in maxim 24 ore.

Din cate stiu daca esti prins poti face inchisoare pe viata in realitate :)

Si in joc esti automat omorat ... si vei intra de fiecare data in jail timp de 6000 sec .. atata timp cat dai rob :)

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.