Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

am si eu o intrebare....de fiecare data cand incerc sa intru pe server imi cere o parola dar nu stiu ce parola trebuie...sigur nu e cea de la contul de pe forum...deci daca se poate sa imi spuneti si mie cum pot sa ma conectez la serveR?

am si eu o intrebare....de fiecare data cand incerc sa intru pe server imi cere o parola dar nu stiu ce parola trebuie...sigur nu e cea de la contul de pe forum...deci daca se poate sa imi spuneti si mie cum pot sa ma conectez la serveR?

E parola care ai dato cand ti-ai facut cont pe B-Zone RPG Server,o bagi in casuta aia de acolo :D.

De ce am "silanced" ??? Va rog sa ma ajutati...nu mai pot folosi chatul .

"You can't speack . you have been silanced ! "

Un admin ti-a restrictionat accesul de a mai scrie pe chat pentru o perioada de timp.

Dar in joc, cum vad :-???

Warn-urile de pe forum le vezi la profil [warn status]

Din game nu poti vedea warn-uri ai pe forum , si nici warn-urile din game ,in game pot vedea doar adminii care iti dau /check

Uitate ma la b-zone.ro/rpg la status pui numele acolo si sunt warnurile undeva pe acolo

E cam dimineata, mai dute putin la somn, =))=))=)) prietene, cand pun numele imi arata doar cate warnuri am, de ex la mie 1/3 eu vreau sa stiu motivul de ce am warn :) dar se pare ca tu nu intelegi. bafta

E cam dimineata, mai dute putin la somn, =))=))=)) prietene, cand pun numele imi arata doar cate warnuri am, de ex la mie 1/3 eu vreau sa stiu motivul de ce am warn :) dar se pare ca tu nu intelegi. bafta

Mai guta pai cand primesti un warn de la admin scrie clar in cheat la tine cand il primesti si de ce asta doar un admin mare iti poate zice de ce lai primit din moment ce apare in cheatu tau la ce mai trebuie sa scrie si in alta parte si nu cred ca o sa afli de ce lai primit daca tu nu mai tii minte .

Cu /wiretransfer trimiti bani prin banca altui jucator,.Sper ca ti-am fost de ajutor ;)

Pai si atunci /transfer ce face ?! Sunt 2 comenzi diferite care fac aceeasi chestie ?!

Asa am patit si eu, deodata ma trezesc ca ma uit pe b-zone rpg la stats, si vad ca am 1 warn, i-am dat pm lui Razr si mi-a spus el motivul (autoclicker,warn luat aiurea). Dai pm lui (RazR) si roagal sa se uite in log, sigur iti va spune

Mai guta pai cand primesti un warn de la admin scrie clar in cheat la tine cand il primesti si de ce asta doar un admin mare iti poate zice de ce lai primit din moment ce apare in cheatu tau la ce mai trebuie sa scrie si in alta parte si nu cred ca o sa afli de ce lai primit daca tu nu mai tii minte .

1. Nu mai fugi de la orele de Limba Romana.

2. Iti apare in chat, nu "cheat" cum zici tu.

3.Daca imi aparea in chat, nu mai ceream ajutorul, eu am luat WARN-UL acum 1 an.

4. Bafta.

AdmCmd: Bledea was warned by RazR, reason: unde lasi combina? (05.09.2010, 23:11)

Stiu ca e ciudat, dar da... sunt 2 comenzi diferite care fac acceasi chestie :|

E aceasi comanda, practic /transfer e prescurtarea comenzii /wiretransfer, cum la /advertise e /ad s.a.m.d.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.