Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

@ K0l0SaLl - la 1000 de post-uri poti sa-ti pui member title. Cat despre numere la masini inainte erau toate xyz... (unii spuneau ca nu e RP) Acum s-au pus, cum ai spus si tu, niste chestii la intamplare. De ce? Pentru ca asa a vrut staff-ul. Alta explicatie nu pot sa iti dau.

Poti sa pui membăr title de la 1000 posturi + .

Masinile acele ,,bune,, au devenit personale .

Si pentru Anoligarh - Fă bani prin afaceri ,, Duele pe bani , barbut ,, etc . Câştigă event'uri şi tot felu' . Sau la level 15 + încearcă in departament sau Hitman Agency.

adica cum au devenit personale masinile de civil nu inteleg?

Am si eu o problema , am cumparat o casa , acum vreau sa o vand insa sunt casatorit cu o fata care nu mai joaca samp , ce pot sa fac ??

Trebuie sa te desparti de ea prin /Divorce Id sau sa te ajute un admin lvl 4+

am o intrebare am vazut ca azi s-a mai adaugat un taskbar , langa celalalte taskbaruri de pe forum

adica:Reputation History langa member,forum etc...

la ce foloseste?

si de ce nu pot intra acolo?

de ce mi-a aparut mie? la toti au aparut?

Da, la toti !

am o intrebare am vazut ca azi s-a mai adaugat un taskbar , langa celalalte taskbaruri de pe forum

adica:Reputation History langa member,forum etc...

la ce foloseste?

si de ce nu pot intra acolo?

de ce mi-a aparut mie? la toti au aparut?

Acel taskbar iti arata reputatia daca e pe minus sau plus , si al toti au aparut , daca vrei sa dai un - sau + reputatie in dreptul replicei in jos e un + si un - si apesi + sau - , poti da un ppunct de reputatie odata la 24 de h

la ce foloseste

si de ce la mn nu merge si imi zice: Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.

imi vad reputatia sau ce?:-?..

E reputatia daca cuiva ii place postul tau iti da un + la rep... daca vrei sa-o vezi uitate la profil.

Pai daca te casatoresti, iti ia 100k. "Efectul" este ca atunci cand te casatoresti apare la toti playerii de pe server ca te-ai casatorist si iubita/iubitul tau va avea rent acolo unde ai si tu. In rest nimic special.

am o intrebare daca stie cineva ..

cand se vai ma da wipe total ? unu mia scus ca cand o sa se ajunga primu la lvl 100 se da . asa este ?

cine ti-a spus asta:))

wipe se va da cand va decide stafful

cand va trebui sa faca update la toata baza de date etc...

sa reinoasca hostul , gm

dar nu cand va ajunge cnva la lvl 100

Am o intrebare:

Cum se poate largi chat-ul ?

Adica in loc de 15 randuri sa fie 30 sau mai multe. Astept Raspuns. Preferabil prin PM.

/pagesize 10-20

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.