Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

am vazut la unii cred ca este vreo comanda o stie careva?

EDIT:am 10% warn pe forum cum scap de el ca a trecut de mult

Iti faci cont pe clienti b-zone, il incarci cu o suma de bani, iar 10% warn pe forum costa 1 euro.

Si daca vinzi masini faci maxim 15k pe o masina cu key de civil maxim o amsina dela rent 40k asa mia bine eau la pay day

S-a referit la masinile personale.

Aici, daca esti un bun afacerist, faci foarte multi bani, iti spun din proprie experienta.

am si eu o nelamurire in legatura cu cazinourile de ce nu se salveaza banii castigati sau sa iti ia banii pierduti ?? sper sa imi raspundeti multumesc!

La cazino te duci doar 4 fun ( sa te distrezi ) , daca ar fi pe bani toata lumea ar fi acolo.

Guest Cosma15ext

mi-am luat gta san andreas,am instalat samp 0.3,am bagat srv asta la fovorite,m-am conectat si dupe ce mi-a intrat in jok mi-a aparut o casuta unde dau login si imi cere o parola de la un cont,dar io nu mi-am facut niciun cont cu numele ala .Ce sa fac ??? pls ajutati-ma.

Imi putetii zice cum fac sa primesc mia mult la PayDay ( Fara sa ies in min 59 si deastea... sa fiu on la fiecare si sa primesc mult) , akm primesc 20k si am lv 12

pai daca vrei sa primesti mai mult , iati cont premium da trebuie sa lateste euro pt el si daca vrei sa primesti mai mult payday lasati calculatorul deschis da sa dai /sleep inainte

mi-am luat gta san andreas,am instalat samp 0.3,am bagat srv asta la fovorite,m-am conectat si dupe ce mi-a intrat in jok mi-a aparut o casuta unde dau login si imi cere o parola de la un cont,dar io nu mi-am facut niciun cont cu numele ala .Ce sa fac ??? pls ajutati-ma.

In sa-mp este o casuta in colt unde trebuie sa iti scrii numele cu care vrei sa joci.

Dupa ce ai scris numele intri pe server si unde iti apare casuta aia trebuie sa scrii numele, apoi o parola la alegere.

Acum sa ma ajute si pe mine cineva pls.. :|

Dece imi da eroarea asta, ca pana acum 2 zile mi-a mers, apoi dintr-o data apare asa, si am instalat si dezinstalat peste 10 gta-uri si tot degeaba..

Sa-mi zica cineva, care se pricepe sau i sa intampalt si lui.. :)

http://img.b-zone.ro/images/91171064097943198076.bmp

am o nelamurire

daca cineva are un bizz si vrea sa iti dea /extortion , cine pierde bani cel care a dat /extortion cel care are /extortion sau tot bizzu?

Mi se pare ca Business'u ;;).

Guest Sinclair

am o nelamurire

daca cineva are un bizz si vrea sa iti dea /extortion , cine pierde bani cel care a dat /extortion cel care are /extortion sau tot bizzu?

Depinde de GM,deoarece pe unele server nimeni nu are de pierdut iar pe altele poate pierde ori cel care a dat /extortion ori bizzu ori cel ce primeste /extortion depinde de situatie oricum dupa parerea mea cred ca bizzu are de pierdut,nu pot sa iti dau mai multe informatii deoarece nu am apucat sa am un bizz aici dar sper ca raspunsul meu a fost cat de cat folositor!

am o nelamurire

Din moment ce /extorsion-ul nu este pe numele proprietarului, el v-a pierde bani, deoarece acei bani vor veni la tine.

@Stephan . Castigul este de 10% pentru extortion si restu' de 90% vine catre propietar.

AM o nelamurire mai mult legata de forum

Stiu ca exista pe undeva un topic in care era un tutorial cum sa faci clip-uri si cu programele (fraps, camhack) as dori si eu link-ul ca am cautat o multime si n-am dat de el

Mersi, dar nu asta e. Era altul, nici nu mai stiu titlul :(... In care-ti dadea toate programele, fraps, camhack eu le stiu nu-i problema, alte lucruri importante erau in post-u ala

AM o nelamurire mai mult legata de forum

Stiu ca exista pe undeva un topic in care era un tutorial cum sa faci clip-uri si cu programele (fraps, camhack) as dori si eu link-ul ca am cautat o multime si n-am dat de el

Era la B-Zone CLIPS. Acum am vazut ca lipses, o sa ma ocup eu de unu si il voi posta !

am uitat parola la un cont pe forum.Cum o pot recupera?

Scrie www.b-zone.ro/rpg,Vezi ca in dreapta sus este Password Recovery dai acolo scrii numele si emailu si astepti pe email iti vine pass.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.