Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

ok . cum au facut unii milioane & miliarde $$ ?

Cei cu mulți bani joacă de demult și în acest timp au reușit să facă afaceri și să-și ridice bugetul financiar. Alții au donat euro pentru a-și cumpăra vehicule în joc ca apoi să le vândă la DealerShip.

si ce sa fac acolo?

Îţi iei jobul de Garbage Man (gunoier) şi munceşti,am înţeles că în San Fierro este traseul mai scurt,asta înseamnă că faci banii mai repede.

bun, si in cat timp recuperez 45k la garbage? ma refer de cate ori trebuie sa iau gunoiul(in totalitate 20/20) & sa il duc la groapa de gunoi adica de cate ori trebuie sa imi fac munca, si cate minute dureaza o munca intreaga 20/20+groapa de gunoi.

faceti un calcul va rog

bun, si in cat timp recuperez 45k la garbage? ma refer de cate ori trebuie sa iau gunoiul(in totalitate 20/20) & sa il duc la groapa de gunoi adica de cate ori trebuie sa imi fac munca, si cate minute dureaza o munca intreaga 20/20+groapa de gunoi.

faceti un calcul va rog

Hai ca deja postezi aiurea.

300 $ / 6 minute. Fa si tu regula de 3 simpla si nu mai fa pe nestiutorul (ca sa nu folosesc alt termen).

faceti un calcul va rog

Primesti 300$ intr-un interval de 10 minute, aproximativ. Sa faci 45k doar ca gunoier ti-ar lua cam mult, 25 de ore, mai exact.

Hai ca deja postezi aiurea.

300 $ / 6 minute. Fa si tu regula de 3 simpla si nu mai fa pe nestiutorul (ca sa nu folosesc alt termen).

mi-a dat rezultatul de 15 ore...nu e asa mult..am sa ma pun pe treaba.. apropo.. cand incepusem sa joc pe server, domnul Kelton ne dadea multi bani in fiecare zi daca erai activ, cate 10k/40k/20k/rp, acum dc nu mai da nimic?

mi-a dat rezultatul de 15 ore...nu e asa mult..am sa ma pun pe treaba.. apropo.. cand incepusem sa joc pe server, domnul Kelton ne dadea multi bani in fiecare zi daca erai activ, cate 10k/40k/20k/rp, acum dc nu mai da nimic?

În perioada aia când se dădeau bani vreo cinci zile la rând a avut loc aniversarea a cinci ani a comunității. De aia primeai tu bani și toate cele în fiecare zi, cinci zile la rând :)

atunc însemnã cã eu am dus-o foarte bine, cred ca cei care nu isi facusera cont in perioada aia era grav :))

PS: pot sa imi schimb referralul ?adica daca la inceput nu am pus niciun referal, sa il pun acum, se poate?

Am un prieten care si-a cumparat azi un cont de samp cu level 103,infernus,casa scumpa $5.000.000 etc.

I-am zis sa imi dea si mie vreo $2.000.000 si a zis ca-mi da prin /transfer.

Se considera transfer ilegal ???

Am un prieten care si-a cumparat azi un cont de samp cu level 103,infernus,casa scumpa $5.000.000 etc.

Dacă ip-urile sunt asemănătoare este transfer ilegal. Cel mai ilegal de aici este că prietenul tău a cumpărat contul respectiv, ceea ce este strict interzis.

Dacă ip-urile sunt asemănătoare este transfer ilegal. Cel mai ilegal de aici este că prietenul tău a cumpărat contul respectiv, ceea ce este strict interzis.

super tare asta :))=))

on

daca fac asta http://forum.b-zone.ro/topic/149999-ajuta-ti-comunitatea/ si postez pe forumuri primesc ceva? bani, rp? sau daca am facut, unde trebuie sã postez sau asa ceva?

Se pare ca apar din ce in ce mai multi cersetori. O sa va zic scurt o modalitate ce poate fi aplicata in game. Munciti pana la level 7. In mod normal ati strange peste 20.000. Luati.va o masina si incepeti sa intrati usor in combinatii si mai tarziu in afaceri de amploare. Consultati.va cu sectiunile personal vehicles, pentru a va acomoda cu preturile si orientati.va si dupa pretul de dealership. Incercati sa intrati intr.o factiune pasnica, sa lasati naibii activitatile costisitoare si deranjante pentru comunitate cum ar fi DM-ul. Intre comenzi, mai dati cate un /ad pentru a face publica dorinta voastra de a vinde / cumpăr ceva. La unele factiuni, cum ar fi paramedic, exista un premiu pentru cel mai bun raport. Suma este considerabila in caz ca va puneti problema asta. Activitatea pe acest server inseamna bani.

atunc însemnã cã eu am dus-o foarte bine, cred ca cei care nu isi facusera cont in perioada aia era grav :))

PS: pot sa imi schimb referralul ?adica daca la inceput nu am pus niciun referal, sa il pun acum, se poate?

Nu poti sa-ti schimbi referral-ul decat daca iti faci alt cont.

Da.

Se pare ca apar din ce in ce mai multi cersetori. O sa va zic scurt o modalitate ce poate fi aplicata in game. Munciti pana la level 7. In mod normal ati strange peste 20.000. Luati.va o masina si incepeti sa intrati usor in combinatii si mai tarziu in afaceri de amploare. Consultati.va cu sectiunile personal vehicles, pentru a va acomoda cu preturile si orientati.va si dupa pretul de dealership. Incercati sa intrati intr.o factiune pasnica, sa lasati naibii activitatile costisitoare si deranjante pentru comunitate cum ar fi DM-ul. Intre comenzi, mai dati cate un /ad pentru a face publica dorinta voastra de a vinde / cumpăr ceva. La unele factiuni, cum ar fi paramedic, exista un premiu pentru cel mai bun raport. Suma este considerabila in caz ca va puneti problema asta. Activitatea pe acest server inseamna bani.

Voi chiar luati jocul asta sa-l descarcati si sa-l instalati doar pentru facut niste bani. Ce rezolvi ?

Intra in factiuni si distreaza-te. Crezi ca daca ajungi sa ai milioane si Infernus nu o sa te plictisesti ? Iti zic din proprie experienta ca am avut si tot l-am dat ca m-am saturat de el.

Nu poti sa-ti schimbi referral-ul decat daca iti faci alt cont.

Da.

Voi chiar luati jocul asta sa-l descarcati si sa-l instalati doar pentru facut niste bani. Ce rezolvi ?

Intra in factiuni si distreaza-te. Crezi ca daca ajungi sa ai milioane si Infernus nu o sa te plictisesti ? Iti zic din proprie experienta ca am avut si tot l-am dat ca m-am saturat de el.

Gogule, mi s-a luat de experimentosi ca tine. Pentru infernusul ala de care fabulezi tu sau pentru orice masina care-ti place trebuie sa muncesti. Daca playerii noi sunt curiosi cum se fac banii, eu le dau reteta mea, dupa care ei decid pentru ce joaca pe server si daca merita efortul. Nimeni nu joaca pentru bunuri in sine, ci pentru satisfactia de a le avea, ceea ce semnifica o evolutie. Acesta a fost al doilea si ultimul post pe aceasta tema.

Gogule, mi s-a luat de experimentosi ca tine. Pentru infernusul ala de care fabulezi tu sau pentru orice masina care-ti place trebuie sa muncesti. Daca playerii noi sunt curiosi cum se fac banii, eu le dau reteta mea, dupa care ei decid pentru ce joaca pe server si daca merita efortul. Nimeni nu joaca pentru bunuri in sine, ci pentru satisfactia de a le avea, ceea ce semnifica o evolutie. Acesta a fost al doilea si ultimul post pe aceasta tema.

Nu, gresit. Sunt o gramada de topicuri cu si despre job-uri, cu si despre verbul "a face" (bani de exemplu). Deci retetele tale n-au nicio importanta. Hai sa fim putin realisti, are vreun sens intrebarea : "cum sa fac bani mai repede ?". Nu cred. Te duci frumos, incerci toate job-urile si gata, fara sa vii pe forum sa te plangi ca ai luat teapa, ca ai pierdut bani sau ca vrei bani si nu stii cum sa-i faci mai repede.

prostii frate... pe toti ii intrebi cum au facut milioane si spun prin job-uri.. MINCIUNI..e imposibil sa faci atati bani dintr-un job :-J , crezi ca sunt tampit la cap sa stau 15 ore sa fac 45k ?

Eu cand eram "de varsta ta" am facuti cativa bani din joburi,dupa care am inceput sa fac afaceri,cu case,cu masini,cumperi la un pret mic dai la unul mare si faci profit,eu la level 15 am scos profit un premier (bani vechi) daca sti unde sa cauti si ce sa faci te imbogatesti.

prostii frate... pe toti ii intrebi cum au facut milioane si spun prin job-uri.. MINCIUNI..e imposibil sa faci atati bani dintr-un job :-J , crezi ca sunt tampit la cap sa stau 15 ore sa fac 45k ?

Nu doamne fereste. Cine a zis asta ? Doar ca toti vreti sa va pice tot din cer. Inainte nici nu exista primar si bani dati de la admini ca sa va tineti de joc, voi astia de level mic.

atunci daca toti stiti sa va imbogatiti, e vreunul om, si imi spune si mie MAI EXACT CUM?

#FACEPALM

Nu va mai lungiti atat cu posturile pe tema asta.

atunci daca toti stiti sa va imbogatiti, e vreunul om, si imi spune si mie MAI EXACT CUM?

Daca vrei sa sti cum te imbogatesti, iti zic cea mai simpla metoda, asa cum au facut toti, sau cel putin cum am facut eu. La inceput iti iei un job si il practici putin, apoi intri intr-o factiune pasnica, sau unde vrei tu si iti faci treaba. Din moment ce tu lucrezi intr-o factiune, ai mai multe surse de venit: primesti salariu, primesti banii din munca propriu-zisa (exemplu Taxi, Paramedic, S.I., etc), primesti payday, si asa mai departe. Sti vorba aia, putin cate putin face mult. De asemenea, primesti un payday din ce in ce mai mare odata cu levelul, si dobanda de 0.1, respectiv 0.2 din ce in ce mai mare, depinzand de cati bani ai in banca. Si, cea ma cunoscuta metoda, afaceri. Cumperi ceva cu o suma si vinzi acel ceva cu alta suma (mai mare). Asta nu inseamna ca trebuie sa dai tepe sau altceva sa faci bani. Putin cate putin. Acum sper ca ai inteles. Iti place sau nu, nimic nu creste in copaci. Dar, acum fiind alte vremuri, te poti imbogati foarte usor cumparand de pe clienti masini pe care sa le vinzi la DS si sa iti iei partea de 40 la suta din pret. Desi asta e cea mai gresita modalitate.. Fiecare face ce vrea.

daca intru in minutul 58 in m-ai dat payday si daca nu din ce minut tre sa intru ca sa imi dea payday? adica puncte la respect

Din ce stiu eu trebuie sa stai minim 35-40 de minute pe server pentru PayDay.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.