Jump to content

Cerere Logo/Signature..

LoLLi
 Share

Recommended Posts

• Display name:LoLLi
  • Doresc:Signature/Logo..
  • Text: As prefera un citat sau ceva sa se lege de Paterno F. si faptul ca sunt Consigliere.
  • Dimensiuni: Voi stiti... nu ma pricep.
  • Imagine(obligatoriu): Habar am, doream ceva special... imi place cum are quintrix la semnatura desi nu vreau la fel dar ma refeream la ceva special, iesit din comun.. ( http://img811.images...quintrixon2.png )
  • Alte precizări?: Multumesc anticipat.

Edited by Stepf Richter
Culoare normala.

loli.png

loli1.png

loli2.png

Imi plac, mai ales ultima, dar as mai dori sa mai primesc creatii, poate unii sunt mai inventivi, oricum multumesc mult pentru timpul acordat lucrarilor, la ultima nu prea se observa "I-ul" de la LoLLi in rest e ok.. Mersi:)

Uite sper sa iti placa..

lollim.png

Daca iti trebuie la dimensiune mai mica, lasa mesaj.

Hmmm... E draguta:) Am sa o incerc, insa mai astept niste creatii..

TnM26.png

Edit: Mda. Anthony se pare ca am folosit aceleasi fonturi. Sper sa nu te deranjeze. Nu am vazut lucrarea ta.

Foarte frumoasa, insa pana acum decat a lu quintrix mi sa parut mai iesita din comun... Baieti vreau ceva special, poate face cineva din cub-uri 3d sa scrie LoLLiPoP ? Si gen toate cub-urile sa nu fie in pozitie dreapta, unu intr-o parte altu intra'alta, gen un joc de cuvinte pe cub-uri ... I-am zis si lu quintrix a spus ca incearca... Mersi oricum, foarte frumoasa repete!

Foarte frumoasa, insa pana acum decat a lu quintrix mi sa parut mai iesita din comun... Baieti vreau ceva special, poate face cineva din cub-uri 3d sa scrie LoLLiPoP ? Si gen toate cub-urile sa nu fie in pozitie dreapta, unu intr-o parte altu intra'alta, gen un joc de cuvinte pe cub-uri ... I-am zis si lu quintrix a spus ca incearca... Mersi oricum, foarte frumoasa repete!

Ia vezi. Iti place? ;;)

VBxwD.png

Sau

gnaoD.png

Daca vrei vreo schimbare, spune.

Ia vezi. Iti place? ;;)

VBxwD.png

Sau

gnaoD.png

Daca vrei vreo schimbare, spune.

E un inceput...

Polti face cuburile de culori diferite si sa nu fie asa drepte, unu intr-o parte celalalt opus si tot asa... nu drepte :D

2siox.png

CT9BM.png

Alt model de cubulete nu ai ? :))) Sau in sus si in jos sa mai fie puse in toate partile :))) nu doar stanga/dreapta :)) era doar un exemplu... Stiu sunt cam greu de multumit :))

Am facut si eu ceva ptr. tine.

Sper sa-ti placa. :)

awwyyu.jpg

Lollipop.png

=))

Doamne ce oameni nebuni =))))))))))))) SUNT PENALE =))))))))))))))))

@ Astept opera lui quintrixon dupa care cer TC ca vad ca acesti designeri sunt degeaba, doar anthony mi-a incercat ceva in rest stiu doar sa editeze cererea si sa dea TC :)

TC, nu prea le pasa designerilor, multumesc anticipat tuturor care au incercat, sunt foarte dezamagit de staff-ul de la aceasta categorie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.