LoLLi Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 (edited) Display name:LoLLi Doresc:Signature/Logo.. Text: As prefera un citat sau ceva sa se lege de Paterno F. si faptul ca sunt Consigliere. Dimensiuni: Voi stiti... nu ma pricep. Imagine(obligatoriu): Habar am, doream ceva special... imi place cum are quintrix la semnatura desi nu vreau la fel dar ma refeream la ceva special, iesit din comun.. ( http://img811.images...quintrixon2.png ) Alte precizări?: Multumesc anticipat. Edited January 26, 2012 by Stepf Richter Culoare normala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 Imi plac, mai ales ultima, dar as mai dori sa mai primesc creatii, poate unii sunt mai inventivi, oricum multumesc mult pentru timpul acordat lucrarilor, la ultima nu prea se observa "I-ul" de la LoLLi in rest e ok.. Mersi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
q u i n t r i x O N Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 (edited) Uite sper sa iti placa.. Daca iti trebuie la dimensiune mai mica, lasa mesaj. Edited January 26, 2012 by q u i n t r i x O N 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 Uite sper sa iti placa.. Daca iti trebuie la dimensiune mai mica, lasa mesaj. Hmmm... E draguta:) Am sa o incerc, insa mai astept niste creatii.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vittorio Salvatore Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 Imi place si totusi vreau ceva mult mai special... Nu ceva atat de simplu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 (edited) Edit: Mda. Anthony se pare ca am folosit aceleasi fonturi. Sper sa nu te deranjeze. Nu am vazut lucrarea ta. Edited January 27, 2012 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 Edit: Mda. Anthony se pare ca am folosit aceleasi fonturi. Sper sa nu te deranjeze. Nu am vazut lucrarea ta. Foarte frumoasa, insa pana acum decat a lu quintrix mi sa parut mai iesita din comun... Baieti vreau ceva special, poate face cineva din cub-uri 3d sa scrie LoLLiPoP ? Si gen toate cub-urile sa nu fie in pozitie dreapta, unu intr-o parte altu intra'alta, gen un joc de cuvinte pe cub-uri ... I-am zis si lu quintrix a spus ca incearca... Mersi oricum, foarte frumoasa repete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Foarte frumoasa, insa pana acum decat a lu quintrix mi sa parut mai iesita din comun... Baieti vreau ceva special, poate face cineva din cub-uri 3d sa scrie LoLLiPoP ? Si gen toate cub-urile sa nu fie in pozitie dreapta, unu intr-o parte altu intra'alta, gen un joc de cuvinte pe cub-uri ... I-am zis si lu quintrix a spus ca incearca... Mersi oricum, foarte frumoasa repete! Ia vezi. Iti place? Sau Daca vrei vreo schimbare, spune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 Ia vezi. Iti place? Sau Daca vrei vreo schimbare, spune. E un inceput... Polti face cuburile de culori diferite si sa nu fie asa drepte, unu intr-o parte celalalt opus si tot asa... nu drepte Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 E un inceput... Polti face cuburile de culori diferite si sa nu fie asa drepte, unu intr-o parte celalalt opus si tot asa... nu drepte Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 Alt model de cubulete nu ai ? ) Sau in sus si in jos sa mai fie puse in toate partile ) nu doar stanga/dreapta era doar un exemplu... Stiu sunt cam greu de multumit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corneliu Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Am facut si eu ceva ptr. tine. Sper sa-ti placa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krish Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 Am facut si eu ceva ptr. tine. Sper sa-ti placa. Doamne ce oameni nebuni ))))))))))) SUNT PENALE )))))))))))))) @ Astept opera lui quintrixon dupa care cer TC ca vad ca acesti designeri sunt degeaba, doar anthony mi-a incercat ceva in rest stiu doar sa editeze cererea si sa dea TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted January 30, 2012 Author Share Posted January 30, 2012 TC, nu prea le pasa designerilor, multumesc anticipat tuturor care au incercat, sunt foarte dezamagit de staff-ul de la aceasta categorie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Topic Closed Motiv : Ai ales! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts