Rusnac Valoare Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Pentru inceput am facut ceea ce am gasit si eu..Sunt incepator asa ca nu fiti duri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Frumos , dar mergeau niste dimensiuni mai mici , 500x200 etc... O sa iti dau PM cu niste site-uri cu tutoriale din ce am inteles ca esti incepator! Acuma sa iti placa sa lucrezi in Photoshop , nu sa te plictisesti cand il deschizi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Ce e atat de frumos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeSe Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Ce e atat de frumos? idem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DH01 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Interesting effects you have used! Can't wait for more . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 Sese Tu cred ca esti batut in cap:| Tu daca ai mai multa vechime in photoshop sau sti sa-l folosesti.. Bravo tie nu te condam .Dar esti ....Am scris ca sunt incepator nu am zis ca e foarte reusit ..!Posturi pentru +1 Vai de voi:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Salut ! Sese in locul tau as tacea. Eusebio trb sa il ajutam nu sa il criticam. Rusu pentru inceput poti incepe prin a lucra dupa tutoriale...Si nu ma refer la tutoariale dastea strict cu texte. Incepi prin a invata sa folosesti unelta ,,Smudge,, iti va fi de mare ajutor. Apoi invata sa integrezi un render, aplicarea GM-urilor/alte efecte... si apoi treci la prelucrarea unui text si aplicarea lui in lucrare. Si multa munca .. nu doar o lucrare cu un text si gata numai lucrezi 2 luni. Faci multe chiar daca nu iti ies din prima.. Cu timpul vei vedea ca o sa inceapa sa se potriveasca toate cap la cap. Salut si multa bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Bebell,crede-ma ca nu are nimeni cu ce sa il ajute,ca nu il intereseaza,si asa e cam fiecare om,tre' sa se ajute singur prin tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 Eusebio ti-n sa te anunt ca eu am facut chestia asta dupa un tutorial.. dar na .. tu esti altef decat ceilalti .Te doare mana sa spui cum a zis si bebell .... nu sa incepi cu chesti de genu :Ce e frumos in asta? sau Cu ce sa il ajuti daca nu il intereseaza ... sti tu cumva ca nu ma intereseaza? Mai bine tac sa nu devin eu ala prostul.. Sti ...Nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita.. Sorry man dar esti prea banal ... Bebell am sa mai fac si alte lucrari dar sa deprind si eu mai bine uneltele si celelate ... Nu o sa fie singura mea creeatie .! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp00k Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Pentru un incepator e destul de bine . Pe viitor incearca sa urmaresti niste tutoriale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted February 3, 2012 Author Share Posted February 3, 2012 (edited) Uitati ce mi-a iesit dupa cateva lectii din tutoriale.! V1: V2: V3: Edited February 3, 2012 by RuSu rObBy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Eusebio ti-n sa te anunt ca eu am facut chestia asta dupa un tutorial.. dar na .. tu esti altef decat ceilalti .Te doare mana sa spui cum a zis si bebell .... nu sa incepi cu chesti de genu :Ce e frumos in asta? sau Cu ce sa il ajuti daca nu il intereseaza ... sti tu cumva ca nu ma intereseaza? Mai bine tac sa nu devin eu ala prostul.. Sti ...Nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita.. Sorry man dar esti prea banal ... Bebell am sa mai fac si alte lucrari dar sa deprind si eu mai bine uneltele si celelate ... Nu o sa fie singura mea creeatie .! Daca tot vorbim de care-i prost se scrie "tin",nu "ti-n" )) P.S: Avand in vedere ca ai intrat la Maia nici nu ma surprinde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted February 3, 2012 Author Share Posted February 3, 2012 Bine bine:)) Nu te intereseaza.. si daca te uiti mai bine am gresit mai tot din ce am scris deoarece scriu repede si nu ma intorc la greseli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Only4U Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Frumoase succes in continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NonSt0p3R Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Pentru inceput sunt frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts