Jump to content

I Am Alive Tap 3: Survival

Kev1nster
 Share

Recommended Posts

a8bc2a9d2cfb37eb3dd5065f0ae060ea.jpeg

Mai jos este prezent cel mai recent trailer pentru I Am Alive. În cele 60 de secunde ale sale, Ubisoft ne prezintă modul în care ar trebui să rămânem în viaţă în timp ce devorăm cu sete povestea jocului. Asta în cazul în care există una. I am Alive va fi publicat via Xbox Live (1200MP) în data de 7 martie 2012, persoanelor interesate de promoţia Arcade House Party, anunţată de Microsoft Game Studios cu ceva timp în urmă, din care mai fac parte şi jocurile: Warp, Nexuiz și Alan Wake's American Nightmare.

sursa: Level Online

O scurta descriere,insa trailerul descrie totul.

Din cate am vazut din trailer jocul va fi ceva asemnator la game play cu Unchearted.

Jocul este minunat,felicitari

Ai primit un avertisment pentru incalcarea regulei:

De acum aveti dreptul la doar 4 Repply-uri pe zi in toata categoria Video Games. ( Ex: Ai postat 2 Repply-uri la Racing Games, si mai ai dreptul la alte 2 postari la alta gen Strategy Games iar porma numai ai dreptul sa postezi timp de 24 de ore. Incalcarea acestei reguli duce la Avertisment ( Prima Data ) pana la Warn UP 10%

Fi mai atent sau data viitoare vei fi sanctionat cu Warn UP.

Edited by Greet

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.