christiaN Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Toate sant Superbe.... mai ales aia cu Snifel04 si d3l3t3r !!! Imi place stilul taw !! Bill nu inteleg care'i treaba ta ?? ....shi app Krougan ti se pare k mai are de lucrat florynacio.....mie mi se pare k se descurca ff bine. !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuT Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Imi place mult cea a lu' Online...a unit si Sa-mp si Cs...in aceasi imagine. Superb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krougan Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Toate sant Superbe.... mai ales aia cu Snifel04 si d3l3t3r !!! Imi place stilul taw !! Bill nu inteleg care'i treaba ta ?? ....shi app Krougan ti se pare k mai are de lucrat florynacio.....mie mi se pare k se descurca ff bine. !! Scuze de off, domn-le aia e parerea mea! nu am voie sa o spun ? si eu am spus ca mai are de lucrat la text, nu la creatii, asa ca citeste inainte de a posta, nu mai fa pentru +1, Inca o daca scuzati de off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Ce super is,as vrea sa stiu si eu sa fac asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE MiStEr Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 cea a lu online e cea mai tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
taHaN Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 frumoase, cel mai mult imi place aia lu Tevez si a lu tazzmania Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Mai ai ceva de invatat , cam slabe .. try more tut Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinacyo Posted December 23, 2009 Author Share Posted December 23, 2009 (edited) Cateva mai noi... Edited December 23, 2009 by florinacyo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Ce marfa au esit ..... Primele 3 sunt Geniale... ... Imi place renderul de la a-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bello Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Sunt PRAF toate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Sunt PRAF toate. El macar nu face RIP , are onoarea sa isi puna creatile lui. Mie unu imi plac , cel mai mult imi place cea cu Snifel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bello Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 El macar nu face RIP , are onoarea sa isi puna creatile lui. Mie unu imi plac , cel mai mult imi place cea cu Snifel. Prietene te fac praf in photoshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Prietene te fac praf in photoshop. tu esti praf sa stii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bello Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 tu esti praf sa stii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwerlin Baron Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Cat tupeu ai Bello? Cine te crezi tu aici? AI FOST designer si acum vii tu si suferi. Nu ai cei 7 ani de acasa cum s-ar zice. Esti un nimic. CER WARNUP pt Bello minim 20%. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`` Mie imi plac, se vad progresele. App, ms de avatarul ala. Flory, nu baga in seama orice neanderthal(Bello) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Prietene te fac praf in photoshop. "prietene" dupa cum vezi nimeni nu te mai vrea , cum ai luat unban nu stiu , poate cand o sa inveti PS si nu o sa mai faci RIP o sa accept o provocare cu tine , pana atunci ciocu mic si gugal power. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Bello ? Eu vad ca iar te crezi "Zeul Curcilor" termina ba copile ... dute pe alta comunitate ca aici nimeni nu te suporta Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Florin imi cer scuze de off.....Baieti serios akm...aici nu esti chat... ... acesta este un topic cu creatile lui florin in caz ca nu vedeti... puteti sa comentati la pozele lui ... de bine sau de rau...dar nu sa face spam..aici .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuNeEeRi Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Bello mai bine pleci de pe forum,atat iti zic.Nu vezi ca nu te mai suporta nimeni?Las ca vb eu cu alin in privinta ta Florine,sunt dragute creatiile pt inceput,dar mai ai de mancat .Citeste mai multe tutoriale de integrare,etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bello Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Oricum nu stau pe B-Zone In afara de Alin,Bobo,RazR si adminii dupa SAMP,si cativa playeri,restul sunteti praf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 @ Bello : Te sfatuiesc sa nu te mai bagi aiurea . Daca pentru tine toti suntem prafi si doar tu esti bun , sa fii sanatos. Craciun fericit . @ Florinacyo : Sunt destul de frumoase , dar mai ai de lucrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinacyo Posted December 25, 2009 Author Share Posted December 25, 2009 Daca vreti sa ma credeti.. ma credeti dak nu tot bine... eu nu am urmarit niciun tutorial , pur si simplu le fac cum stiu eu ... ma rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuNeEeRi Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Si eu am crezut la inceput ca nu am nevoie de tutoriale.Dar dupa o luna fara tutoriale,am ramas la acelasi stagiu la care eram cand am inceput sa lucrez in PS.Cel mai bine e sa lucrezi cu tutorialele in fata.Asa am invatat eu.Daca crezi ca stii integrare,flow,depth,asortarea textului si elementele de baza in PS,atunci vei fi gata sa lucrezi fata tutoriale.Pana atunci mai ai de invatat. Sper sa consideri parerea mea una buna.Nu am zis-o cu parere de rau.Am zis-o ca sa te ajut pe tine. O seara buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Mie imi place cel mai mult cum faci textul . @Bello - Nu inteleg de ce te crezi asa de tare,daca ai da niste sfaturi in loc sa comentezi aiurea ar fi altceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Super Ultima florine... ... Nu te vom uita...si te vom astepta iar .... yo voi ramane in continuare preten cu tne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts