Jump to content

[Incepator]Ralph's creations

psych0Llo
 Share

Recommended Posts

Mi-am propus sa incerc PS.Ieri nu am avut internet, si abia imi luasem programul, si am zis sa lucrez fara tutoriale sau ceva experienta in PS pe niste fotografii.

Insa, experienta de 1 an in Sony Vegas PRO 10 si curiozitatea mea de a incerca fiecare tool m-au ajutat. :)

Inainte(Poza facuta de mine + eu sunt in ea :) ) : 3YTQC.jpg

Dupa : LhzCM.png

_________________________________________________________________________________________________________

Inainte : M81pZ.jpg

Dupa : MUqDz.jpg

_________________________________________________________________________________________________________

Dupa (Facuta de mine, dar am uitat sa ii dau copy, si nu mai am originalul :( ) :

JPThP.jpg

Edited by Ralph

Ala esti tu? =)))))))))))

Uou, ce frumos ai reactionat :), ai fi putut sa ii dai niste sfaturi.

Ce pot spune, nu sunt expert in Photoshop, dar dupa parerea mea, ai fi putut sa nu folosesti ripple la prima poza.

Pe viitor astept de la tine sa faci niste wallpapers sau niste avatare / semnaturi.

Uou, ce frumos ai reactionat :), ai fi putut sa ii dai niste sfaturi.

Ce pot spune, nu sunt expert in Photoshop, dar dupa parerea mea, ai fi putut sa nu folosesti ripple la prima poza.

Pe viitor astept de la tine sa faci niste wallpapers sau niste avatare / semnaturi.

Chiar sunt curios, tu cum ai reactionat?

Eu unul am bufnit in ras

Nu mai folosi filtrele aiurea, tu cand ai facut sa zicem acea imagine cu tine (modificata) ti s-a parut frumoasa, mie unul numi place... urmeaza si tu tutoriale sa te inveti sa faci modificari minore ca schimbari de lumina , culori etc.. apoi inveti text, smuldge , pen tool si tot tacamul , nu te baga direct in filtre aiurea...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.