psych0Llo Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 (edited) Mi-am propus sa incerc PS.Ieri nu am avut internet, si abia imi luasem programul, si am zis sa lucrez fara tutoriale sau ceva experienta in PS pe niste fotografii. Insa, experienta de 1 an in Sony Vegas PRO 10 si curiozitatea mea de a incerca fiecare tool m-au ajutat. Inainte(Poza facuta de mine + eu sunt in ea ) : Dupa : _________________________________________________________________________________________________________ Inainte : Dupa : _________________________________________________________________________________________________________ Dupa (Facuta de mine, dar am uitat sa ii dau copy, si nu mai am originalul ) : Edited March 5, 2012 by Ralph Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp00k Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Mai ai foarte mult de lucrat. Pe viitor incearca sa urmaresti niste tutoriale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Pai..sincer nu prea imi plac Dar stii vorba aia..orice inceput..e un inceput.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Ala esti tu?))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Ventura Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Nereusite . Incearca sa te ghidezi de pe tutoriale Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Asta nu prea e edit Photoshop... Daca tot faci edit-uri fai cu sotck-uri, nu cu poze d'ale tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Ala esti tu? ))))))))) Uou, ce frumos ai reactionat , ai fi putut sa ii dai niste sfaturi. Ce pot spune, nu sunt expert in Photoshop, dar dupa parerea mea, ai fi putut sa nu folosesti ripple la prima poza. Pe viitor astept de la tine sa faci niste wallpapers sau niste avatare / semnaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Uou, ce frumos ai reactionat , ai fi putut sa ii dai niste sfaturi. Ce pot spune, nu sunt expert in Photoshop, dar dupa parerea mea, ai fi putut sa nu folosesti ripple la prima poza. Pe viitor astept de la tine sa faci niste wallpapers sau niste avatare / semnaturi. Chiar sunt curios, tu cum ai reactionat? Eu unul am bufnit in ras Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Nu mai folosi filtrele aiurea, tu cand ai facut sa zicem acea imagine cu tine (modificata) ti s-a parut frumoasa, mie unul numi place... urmeaza si tu tutoriale sa te inveti sa faci modificari minore ca schimbari de lumina , culori etc.. apoi inveti text, smuldge , pen tool si tot tacamul , nu te baga direct in filtre aiurea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts