Jump to content

Event Inot

Adrean ZEW
 Share

Recommended Posts

nu ai nici 5 ai lvl 4

Astfel de eventuri nu se faca fara nici o contribuire si din partea ta.

Deoarece daca te enerveaza unu si dai event over toti banii vor ramane la tine si este un avantaj ai putea da event over oricand!

Cand organizezi un event il organizezi din banii tai,nu origanizezi event din banii playerilor,asa poate organiza oricine,ce event mai e asta ,intrare 10k?

Uite... am facut multe eventuri la viata mea, iti dau un exemplu:

Event de 10 milioane:

http://forum.b-zone.ro/index.php/topic/86566-event-simon-spune-p-10000000/

Event de 2 milioane:

http://forum.b-zone.ro/index.php/topic/88978-votevent-p-2000000/

Tot timpul am facut din banii mei...

Uita-te la cel de 10 milioane, daca vrei sa ai atati participanti, pune un premiu cat de cat marisor, si fara taxe de inscrieri! :)

ii multumesc lui Hank,pentru ca a fost baietas,si mi'a explicat cum sta treaba...

am level 5 abia incerc si eu sa fac un banut...si am zis ca daca fac un concurs,iar eu sa fiu organizator macar sa scot si eu 20-30K,pentru idee...dar se pare ca nu sunt sanse.Puteti da Topic Closed

Si ma scuzati ca v'am luat din timpul pretios

ii multumesc lui Hank,pentru ca a fost baietas,si mi'a explicat cum sta treaba...

am level 5 abia incerc si eu sa fac un banut...si am zis ca daca fac un concurs,iar eu sa fiu organizator macar sa scot si eu 20-30K,pentru idee...dar se pare ca nu sunt sanse.Puteti da Topic Closed

Si ma scuzati ca v'am luat din timpul pretios

Nu e nicio problema, dar am o mica propunere pentru tine...

Eu la level 5 ma gandeam doar cum sa fac bani ( printr-un mod curat ).

Tot ce trebuie sa faci tu acum este sa mergi la un job profitabil ( Farmer / Garbage Man ), iar acolo incet incet vei produce bani.

Am level 30 si inca tot muncesc pentru bani ( prin acele " afaceri " )...

Daca e te voi invata cum sta treaba si acolo! Mai intai, fa level mai mare.

Salut, numai bine!

mersii frumos,ma gandesc sa intru intr'o factiune,vroiam Taxi,dar cum nimeni nu s'a straduit sa'mi arate si mie,locatiile importante...nu stiu ce sa zic .. nu am cum sa invat de unul singur ...

Vrei sa intri in taxi?Este foarte simplu :)...Nu sti locatiile importante de pe server?Nu are cine sa te ajute?Chemi un taxiu si iti va arata el locatiile importante asta e solutia ;)

:))))) sa te rupa la bani.... usor usor le inveti tu sau il scoti la imprimanta ;) sa fii sigur

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.