Adrean ZEW Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 (edited) edit. anulat Edited March 8, 2012 by Bimmer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbbbert Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Bun, si premiu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrean ZEW Posted March 7, 2012 Author Share Posted March 7, 2012 (edited) am zis de premiu.din toti banii care se strang de la participanti,se va da premiul Edited March 7, 2012 by Bimmer Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Max Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Faci event pe banii nostrii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrean ZEW Posted March 8, 2012 Author Share Posted March 8, 2012 (edited) pai de unde bani de premiu,daca am level5? e doar un concurs.vrei sa intrii,te inscrii,nu vrei ,succes in continuare Edited March 8, 2012 by Bimmer Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkeriY Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 nu ai nici 5 ai lvl 4 Astfel de eventuri nu se faca fara nici o contribuire si din partea ta. Deoarece daca te enerveaza unu si dai event over toti banii vor ramane la tine si este un avantaj ai putea da event over oricand! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrean ZEW Posted March 8, 2012 Author Share Posted March 8, 2012 nu dau event over sunt om de cuvant,si imi puteti face plangere daca fac vreo faza de genu Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeBer Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Cand organizezi un event il organizezi din banii tai,nu origanizezi event din banii playerilor,asa poate organiza oricine,ce event mai e asta ,intrare 10k? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NonSt0p3R Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Eventul trebuie facut din bani tai .. si pentru 100k sau 200k cat se strang nu trebui sa faci topic pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Uite... am facut multe eventuri la viata mea, iti dau un exemplu: Event de 10 milioane: http://forum.b-zone.ro/index.php/topic/86566-event-simon-spune-p-10000000/ Event de 2 milioane: http://forum.b-zone.ro/index.php/topic/88978-votevent-p-2000000/ Tot timpul am facut din banii mei... Uita-te la cel de 10 milioane, daca vrei sa ai atati participanti, pune un premiu cat de cat marisor, si fara taxe de inscrieri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrean ZEW Posted March 8, 2012 Author Share Posted March 8, 2012 ii multumesc lui Hank,pentru ca a fost baietas,si mi'a explicat cum sta treaba... am level 5 abia incerc si eu sa fac un banut...si am zis ca daca fac un concurs,iar eu sa fiu organizator macar sa scot si eu 20-30K,pentru idee...dar se pare ca nu sunt sanse.Puteti da Topic Closed Si ma scuzati ca v'am luat din timpul pretios Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 ii multumesc lui Hank,pentru ca a fost baietas,si mi'a explicat cum sta treaba... am level 5 abia incerc si eu sa fac un banut...si am zis ca daca fac un concurs,iar eu sa fiu organizator macar sa scot si eu 20-30K,pentru idee...dar se pare ca nu sunt sanse.Puteti da Topic Closed Si ma scuzati ca v'am luat din timpul pretios Nu e nicio problema, dar am o mica propunere pentru tine... Eu la level 5 ma gandeam doar cum sa fac bani ( printr-un mod curat ). Tot ce trebuie sa faci tu acum este sa mergi la un job profitabil ( Farmer / Garbage Man ), iar acolo incet incet vei produce bani. Am level 30 si inca tot muncesc pentru bani ( prin acele " afaceri " )... Daca e te voi invata cum sta treaba si acolo! Mai intai, fa level mai mare. Salut, numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrean ZEW Posted March 8, 2012 Author Share Posted March 8, 2012 mersii frumos,ma gandesc sa intru intr'o factiune,vroiam Taxi,dar cum nimeni nu s'a straduit sa'mi arate si mie,locatiile importante...nu stiu ce sa zic .. nu am cum sa invat de unul singur ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0nlycraiova Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Vrei sa intri in taxi?Este foarte simplu ...Nu sti locatiile importante de pe server?Nu are cine sa te ajute?Chemi un taxiu si iti va arata el locatiile importante asta e solutia Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Chiar nu ai de ce sa iti faci griji, te ajut eu! Uite aici, harta din LS ( Locatiile / HQ'rile ) http://i54.tinypic.com/20hlvd2.jpg Iar cea din LV: http://i53.tinypic.com/28hfw4o.jpg Hai gata cu spamu pe aici! Daca vrei sa mai sti ceva, imi dai pm! Salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SooDasTar Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Vrei sa intri in taxi?Este foarte simplu ...Nu sti locatiile importante de pe server?Nu are cine sa te ajute?Chemi un taxiu si iti va arata el locatiile importante asta e solutia ))) sa te rupa la bani.... usor usor le inveti tu sau il scoti la imprimanta sa fii sigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojacksamp Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 ma bag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts