CLouD Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Display name: CLouD Doresc: Avarat , Signature. Text: Nu doresc text . Dimensiuni: Vedeti voi. Imagine: http://postimage.org/image/pucbow0t3/ Alte precizări?: Doresc niste efecte aplicate pe poza, eventual redimensionata in asa fel incat sa mearga pentru avatar. Sper sa va iasa cat mai frumos, si spor la lucru ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Ventura Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Poza este deja editata , nu cred ca o sa faca cineva ceva cu ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Poza este deja editata , nu cred ca o sa faca cineva ceva cu ea Stii, nu ai voie sa iti dai cu parerea, ci doar sa vii cu o lucrare daca vrei sa ajuti userul respectiv, si nu, nu este editata poza , doar ai cautat tu un motiv pentru +1 . Nu sunt cine stie ce, dar cel putin, am incercat. Sper ca iti plac Avatarul Semnatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Topic Closed! Motiv: Este interzis sa faci cerere cu o imagine deja prelucrata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts