Preot Claudius Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 (edited) Anotimp ToV & Nu primeste nimic citeste regulamentul Black List nu are minim level 7. Edited December 31, 2016 by Claudius VODA Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Începând de astăzi, 05.02.2017, eu mă voi ocupa de acest topic și anume de "Lista Neagră. Am să vă rog ca înainte de a posta aici să citiți cu atenție prima pagină a topicului și să aveți dovezi cât mai clare pentru ca cel reclamat să fie sancționat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamanu Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Nick-ul tau: Dl.Marian Rank-ul tău: 1 Nick-ul celui reclamat: Poker[69].Beleaua Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației: DM.Dovezi(poze sau video-uri): http://imgur.com/a/tjBH4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 @, Poker[69].Beleaua va primi 1 avertisment pentru DM aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumeroONE Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Nick-ul tau: aDoNniS[JUNIOR] Rank-ul tău: 3 Nick-ul celui reclamat: KnoKHD Motivul reclamației: Stateam cu ambulata sa fac heal-uri si venea si facea DM ambulantaDovezi(poze sau video-uri):http://imgur.com/a/Emh3x Nick-ul tau: aDoNniS[JUNIOR] Rank-ul tău: 3 Nick-ul celui reclamat: Azyen. Motivul reclamației: Ma tot dadea jos din ambulanta cand incercam si eu sa imi fac raportu.Dovezi(poze sau video-uri):http://imgur.com/a/K8oU2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 @@aDoNniS123, dacă vrei ca aceste plângeri să fie luate în considerare respectă modelul de postare (Îți lipsește bara de RPG a reclamatului, acest câmp: "Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat:") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vipera Vip Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Nick-ul tau:ViperaVip Rank-ul tău:1 Nick-ul celui reclamat:MTRE Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat:Motivul reclamației: Deranj+ mi-a bubuit ambulantaDovezi(poze sau video-uri):http://imgur.com/a/Hsoii Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 @@Vipera Vip, MTRE va primi 1/2 avertismente pentru Deranj+DM pe Ambulance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuNkT Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Nick-ul tau:PuNkT Rank-ul tău:3 Nick-ul celui reclamat:Spaniard Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat:Motivul reclamației:Deranj+Dm pe RaindanceDovezi(poze sau video-uri):http://imgur.com/a/0TS3p Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 @@PuNkT, Spaniard va primi 1/2 avertismente pentru Deranj medic + DM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preot Claudius Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Nick-ul tau: Preot.Claudius Rank-ul tău:Lider Nick-ul celui reclamat: Sorinx124 Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației: Drive -By.Dovezi(poze sau video-uri): PM Primește 1 avertisment la Black List pentru Drive - By. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F ATV Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Nick-ul tau: QueD_ Rank-ul tău: 3 Nick-ul celui reclamat: Futur Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației: M-a dat jos din ambulanta si m-a omorat, deranj.Dovezi(poze sau video-uri): http://imgur.com/a/W0NWh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don VODA Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 @@S4F ATV, - Nu primeste nimic. Stiu ca baiatul ala e problematic, dar dovezile tale sunt insuficiente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker Dee Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Nick-ul tau: PARKER_DEE Rank-ul tău: 3 Nick-ul celui reclamat: Stuvi15 si Scooby_Doo Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației: DMDovezi(poze sau video-uri): , , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don VODA Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 (edited) @@Parker Dee, - ambii primesc cate un advertisment la Blacklist pentru DM neintemeiat. Edited March 4, 2017 by Don VODA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBEN ToV Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Nick-ul tau: .ROBBEN Rank-ul tău: 4 Nick-ul celui reclamat: DariuxINFINITE Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației: /service medic aiurea.Dovezi(poze sau video-uri): Nick-ul tau: .ROBBEN Rank-ul tău: 4 Nick-ul celui reclamat: Elethrix Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației: DeathMach.Dovezi(poze sau video-uri): Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaduRDU Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Nick-ul tau: Reddo Rank-ul tău: 1 Nick-ul celui reclamat: ...Toretto... si R4duK1ng00005 Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației: Imi lovesc ambulanta (DB)Dovezi(poze sau video-uri): https://postimg.org/gallery/nrtdkzb4/ef1c9f17/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preot Claudius Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 ROBBEN ToV & nu primeste nimic de această data are level 6. primește 1 avertisment la Black List. Reddo ZuZu & primește 2 avertismente la BL pentru DB/DM excesiv. primește 2 avertismente la BL pentru DB/DM excesiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ckstar Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Nick-ul tau: R0ckstar Rank-ul tău: 1 Nick-ul celui reclamat: [ADG]2001 Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat:Motivul reclamației: DeathMatch. Dovezi(poze sau video-uri): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preot Claudius Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 R0ckstar & primeste 2 avertismente la Black List pentru DM excesiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBEN ToV Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Nick-ul tau: .ROBBEN Rank-ul tău: 4 Nick-ul celui reclamat: Zee123 Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației: /service medic aiurea. Avea full hp si cand am ajuns langa el a dat /cancel si /q. Avea un motiv daca erau la 2-3000m, dar am fost la 200m cand am dat /accept si am facut maxim 10 secunde pana la el.Dovezi(poze sau video-uri): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preot Claudius Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 (edited) ROBBEN ToV & Primește 1 avertisment la Black List pentru solicitarea /service medic apoi ”/q”, Edited April 10, 2017 by Preot Claudius Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBEN ToV Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 ROBBEN ToV & Nu primește nimic, are drept să anuleze comanda atunci când nu mai are nevoie de servicii, era cu totul altceva dacă anula comanda când erai ajuns la el, atunci era sancționat. Dar în cazul de față nu primește nimic. Eram fix langa el, a mai dat si /q pe langa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preot Claudius Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Eram fix langa el, a mai dat si /q pe langa. Primește 1 avertisment la Black List, acum am reverificat și am observat ca a dat ”/q”. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBEN ToV Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Nick-ul tau: .ROBBEN Rank-ul tău: 4 Nick-ul celui reclamat: Maroon Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației: DM in repetate randuri.Dovezi(poze sau video-uri): http://imgur.com/a/36L32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts