Korso Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 - Nume: Of_Koro - Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: 04:11:2016 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: [bZN]AnTiDoT - Alte precizări: N-am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victory Alexxandru Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 -Nume: AlexxandruJR.-Rank: 3-Data savarsirii interviului: 04/11/2016-Tipul interviului: Simplu-Numele celui/celor intervievat/i: Ke(N)zoR, T.I.B.I, WOODSTAR & DuDa.-Alte precizari: Nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 -Nume: Smith.-Rank: 3-Data savarsirii interviului: -04/11/2016-Tipul interviului: Simplu-Numele celui/celor intervievat/i: .R.A.M.Y.-Alte precizari: Nu am dat de el in joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRyder Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 - Nume: XAEM - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 05/11/2016 - Tipul interviului: simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Colors.exe si HawKing - Alte precizări: Nu am primit punct pe RPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rulzs Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 - Nume: Rulz - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 05/11/2016 - Tipul interviului: simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: [uK]Ex.zzibit. - Alte precizări: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 - Nume: xDragos24 - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 5.11.2016 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: BuTiLoVe - Alte precizări: A fost un interviu grozav, un tip super de treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korso Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 - Nume: Of_Koro - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 6:11:2016 - Tipul interviului: Dublu - Numele celui/celor intervievat/ţi: xAeM si SAHEAL123 - Alte precizări: N-am Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRyder Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 - Nume: XAEM - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 05.11.2016 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: BugattiOwn - Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDragos LOFT Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 - Nume: .MrDragos - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 06.11.2016 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Mar1uS. si inca 16 membrii ai departamentului SFPD. - Alte precizări: - - Nume: .MrDragos - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 06.11.2016 - Tipul interviului: Din toate domeniile. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Alecs69 - Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarryWeiss Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 (edited) - Nume: BarryWeiss - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 05.11.2016 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: AsSasS - Alte precizări: - - Nume: BarryWeiss - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 06.11.2016 - Tipul interviului: Dublu - Numele celui/celor intervievat/ţi: FABYfrom / DarkKing - Alte precizări: - Edited November 7, 2016 by BarryWeiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixi Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 - Nume: Nixie - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: Anulat - Tipul interviului: Anulat - Numele celui/celor intervievat/ţi: Dead_ShoT. - Alte precizări: Nu am fost contactata in 72h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keebler Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 - Nume: Keebler - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 07.11.2016 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: GABY_XL - Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korso Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 (edited) - Nume: Of_Koro - Rank: Local Editor 3 - Data săvârşirii interviului: 7:11:2016 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Bter4 si Mariusel69 - Alte precizări: - Edited November 7, 2016 by Korso Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRyder Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 (edited) - Nume: XAEM - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 07/11/2016 - Tipul interviului: simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Morphyne - Alte precizări:- Edited November 8, 2016 by xAeM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korso Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 (edited) - Nume: Of_Koro - Rank: Local Editor 3 - Data săvârşirii interviului: Anulat - Tipul interviului: Anulat - Numele celui/celor intervievat/ţi: GaBBlue - Alte precizări: In cele 48 de ore am incercat sa il caut pe client, a refuzat sa vina. Aseara can am hotarat sa il sustinem mi-a cazut netul. Edited November 8, 2016 by Korso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korso Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keebler Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 - Nume: Keebler - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 08.11.2016 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Calaflanta. - Alte precizări: Am luat o scurta pauza pentru AG si apoi pentru ca se grabea, nu am mai dat intrebarile din partea publicului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peteleu Andrei Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 -Nume: AnDYY. -Rank: 4. -Data savarsirii interviului: 8.11.2106. -Tipul interviului: Simplu. -Numele celui/celor intervievat/i: Roberte, RauL02 si Heisenberg62. -Alte precizari: RauL02 a decis sa il aduca si pe Heisenberg. SUCCES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDragos LOFT Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 - Nume: .MrDragos - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 08.11.2016 - Tipul interviului: Din toate domeniile. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Alecs69 si Mar1uS. - Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 - Nume: xDragos24 - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 8.11.2016 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: RoadSILENT si Askhanar. - Alte precizări: Askhanar. a dorit foarte mult sa tine interviul cu prietenul lui RoadSILENT, chiar daca el nu era pe forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixi Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 - Nume: Nixie - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: 9/11/2016 - Tipul interviului: simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: S.VLAD si [bTD]R0oneY - Alte precizări: Imi pare foarte rau Vlad ca din cauza unor probleme tehnice pe care le-ai avut, nu ai putut fi alaturi de noi pana la sfarsitul interviului. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keebler Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 - Nume: Keebler - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 9/11/2016 - Tipul interviului: simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: JJokeRR si Kr[a]zy - Alte precizări: JJokeRR a luat crash chiar inainte sa pun pauza interviului, iar inainte sa se termine AG-urile a dat si Kr[a]zy [/q], asa ca am anuntat oprirea live-ului dupa AG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 - Nume: xDragos24 - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 9.11.2016 - Tipul interviului: Simpul - Numele celui/celor intervievat/ţi: Cyrex1.Beleaua, Cyrex2.Beleaua si Dimir - Alte precizări: Au fost super de treaba baietii, mi-a placut mult acest interviu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rulzs Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 - Nume: Rulz - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 9.11.2016 - Tipul interviului: Simpul - Numele celui/celor intervievat/ţi: R3mlX si FABYfrom - Alte precizări: Nu am fost contactat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 - Nume: Smith. - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: - - Tipul interviului: simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: .r.a.m.y - Alte precizări: Nu am dat de el in joc, e a doua oara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts