Budyyy Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 -- Nume: Budyyy -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului: ANULAT -- Tipul interviului: ANULAT -- Numele celui/celor intervievat/ţi: gabryel -- Alte precizări: # Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawnROYAL Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 -- Nume: Austin... -- Rank: 3 (Local Editor) -- Data săvârşirii interviului: 31.10.2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: GalaxxY şi MaxDefecTed21 -- Alte precizări: Oameni educaţi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
North BloodyChief Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 -- Nume: BloodyChief -- Rank: 4 -- Data săvârşirii interviului: 31.10.2015 -- Tipul interviului: Simplu. -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Alcon. -- Alte precizări: A fost bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
North BloodyChief Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 -- Nume: BloodyChief -- Rank: 4 (Network Anchor) -- Data săvârşirii interviului: 31.10.2015. -- Tipul interviului: Simplu. -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Keico si Exxu -- Alte precizări: A fost bine. -- Nume: BloodyChief -- Rank: 4 (Network Anchor) -- Data săvârşirii interviului: 31.10.2015. -- Tipul interviului: Simplu. -- Numele celui/celor intervievat/ţi: bwiNNN -- Alte precizări: A fost super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuckson Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 -- Nume: Tuckson-- Rank: 5-- Data săvârşirii interviului: ANULAT-- Tipul interviului: Dublu-- Numele celui/celor intervievat/ţi: ANULAT-- Alte precizări: ~ -- Nume: Tuckson-- Rank: 5-- Data săvârşirii interviului spontan: 31.10.2015-- Tema interviului spontan: SF albastru-- Numele celui/celor intervievat/ţi: Necomercial, Master.., Expres-- Alte precizări: A fost foarte interesant. Dar au fost nabi la sfarsit. Au luat kick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawnROYAL Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 -- Nume: Austin... -- Rank: 3 (Local Editor) -- Data săvârşirii interviului: 31.10.2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Nicu14 şi Octi_Marian -- Alte precizări: Interviu preluat, mi l-a dat sRn. / Nicu14 a luat kick pe la sfârşitul interviului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiceONE Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 -- Nume: Croint -- Rank: 3 (Local Editor) -- Data săvârşirii interviului: 01.11.2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Gabryel -- Alte precizări: Din cauza problemelor gramaticale, am fost nevoit sa il scot din interviu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Georgeeee Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 -- Nume: Geani. -- Rank: 3 (Local Editor) -- Data săvârşirii interviului: ANULAT -- Tipul interviului: ANULAT -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Michael și Lucian2. -- Alte precizări: Nu m-au contactat in cele 48 de ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawnROYAL Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 - Nume: Austin... - Rank: 3 (Local Editor) - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 02.11.2015 - Tipul emisiunii/concursului: concurs / Capitalele Europei - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: LiviuC., JohNsoNN, PRINTU., CENA_40STONE. - Alte precizări: PRINTU. a primit crash în timpul interviului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South iHarD Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 (edited) -- Nume: ..iHaRd.. -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului spontan: 02.11.2015 -- Tema interviului spontan: Evolutia lui pe server. -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Harddy -- Alte precizări: A decurs foarte bine. -- Nume: ..iHaRd.. -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului spontan: 02.11.2015 -- Tema interviului spontan: Evolutia lui pe server. -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Evil.Capone -- Alte precizări: A decurs bine, doar ca la ultima intrebare a luat crash, cand sa il cam inchei, deci am ajuns pana inainte de final... -- Nume: ..iHaRd.. -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului spontan: 02.11.2015 -- Tema interviului spontan: Evolutia lor pe server. -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Dariusz, Theviper. si CENA_40STONE. -- Alte precizări: A decurs foarte bine. Edited November 2, 2015 by ihard99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawnROYAL Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 - Nume: Austin... - Rank: 3 (Local Editor) - Data săvârşirii interviului: 02.11.2015 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: .KraTos. şi S.e.x.Catalin - Alte precizări: Cum TMW nu era online, colegii mi-au spus că pot lăsa pe cel care a pus cererea de interviu să-şi aleagă un alt invitat cu care vrea să-l susţină şi a venit cu .KraTos., care a luat kick pentru emoticon pe live. Interviul nu a fost prea reuşit deoarece m-am grăbit să mă duc la bunici, în priveghi. Tocmai ce aflasem că mi-a mai rămas doar o bunică. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiceONE Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 -- Nume: Croint -- Rank: 3 (Local Editor) -- Data săvârşirii interviului: ANULAT -- Tipul interviului: ANULAT -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Drow -- Alte precizări: Nu m-a contactat in cele 48 de ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawnROYAL Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 (edited) - Nume: Austin... - Rank: 3 (Local Editor) - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 04.11.2015 - Tipul emisiunii/concursului: concurs / Capitalele Asiei - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: [uV]LiviuC., bTg., ExpreS şi [uS]Roshu - Alte precizări: [uS]Roshu a trebuit să ne părăsească, deşi a avut un comportament exemplar. - Nume: Austin... - Rank: 3 (Local Editor) - Data săvârşirii interviului: 04.11.2015 - Tipul interviului: Cariera de asasin. - Numele celui/celor intervievat/ţi: CappY şi BoOoGdaN - Alte precizări: # Edited November 4, 2015 by Spawn aka Austin VIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budyyy Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 -- Nume: Budyyy -- Rank: 3 -- Data săvârşirii emisiunii/concursului: 04.11.2015 -- Tipul emisiunii/concursului: Geografie(Capitalele Lumii) -- Numele celor care au participat la emisiune/concurs: LiviuC., ExpreS, RazvyBest, TzurY -- Alte precizări: # -- Nume: Budyyy-- Rank:3-- Data săvârşirii interviului spontan: 04-11-2015-- Tema interviului spontan: Promovarea lui Elix la rank 6-- Numele celui/celor intervievat/ţi: Elix-- Alte precizări: # Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawnROYAL Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 -- Nume: Austin... -- Rank: 3 (Local Editor) -- Data săvârşirii emisiunii/concursului: 05.11.2015 -- Tipul emisiunii/concursului: concurs / Matematică -- Numele celor care au participat la emisiune/concurs: Necomercial, iRaGeMC, Kemal_Pasa şi RaReSx -- Alte precizări: # Link to comment Share on other sites More sharing options...
North BloodyChief Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 -- Nume: BloodyChief -- Rank: 4 -- Data săvârşirii interviului spontan:4.11.2015 -- Tema interviului spontan: Warurile din data de 4.11.2015. -- Numele celui/celor intervievat/ţi: DuduStef -- Alte precizări: A fost foarte bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawnROYAL Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 - Nume: Austin... - Rank: 3 (Local Editor) - Data săvârşirii interviului: 05.11.2015 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Necomercial[s4F] şi Costel[s4F] - Alte precizări: # Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Maniacs Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 (edited) - Nume: Georgian - Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: 05/11/2015. - Tipul interviului: Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: [uS]Edison & Rowerline[ToV] - Alte precizări: - - Nume: Georgian - Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: 05/11/2015. - Tipul interviului: Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Alee13 & Flashgun - Alte precizări: Au fost intampinate niste probleme. Am inceput interviul la 17:45, apoi am fost nevoit sa opresc pentru A.G. In acest timp, Alee a avut probleme tehnice din cauza lagului si am fost nevoie sa continui doar cu Flashgun. Edited November 5, 2015 by LF Georgian Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawnROYAL Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 - Nume: Austin... - Rank: 3 (Local Editor) - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 05.11.2015 - Tipul emisiunii/concursului: concurs / Capitalele Europei - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: LiviuC., IamGold. şi Mossy. - Alte precizări: Mossy a fost indisciplinat. - Nume: Austin... - Rank: 3 (Local Editor) - Data săvârşirii interviului: 05.11.2015 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: esSEX[VIP] şi Mihaittzza[VIP] - Alte precizări: Pe Mihaittzza[VIP] am fost nevoit să-l scot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South iHarD Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Nume:..ihard.. - Rank:3 - Data săvârşirii interviului:05.11.2015 - Tipul interviului:Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi:Nikolas.. - Alte precizări:A decurs bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budyyy Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 (edited) -- Nume: Budyyy-- Rank: 4-- Data săvârşirii interviului spontan: 05-11-2015-- Tema interviului spontan: Promovarea lui StrikeWolf la rank 6-- Numele celui/celor intervievat/ţi: StrikeWolf-- Alte precizări: # Edited November 5, 2015 by Budyyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Georgeeee Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 -- Nume: Geani. -- Rank: 3 (Local Editor) -- Data săvârşirii interviului: 05.11.2015 -- Tipul interviului: Simplu [în 2] -- Numele celui/celor intervievat/ţi: [oT]DominicToretto. și [oT]Nikolas.. -- Alte precizări: A decurs frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawnROYAL Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 - Nume: Austin... - Rank: 3 (Local Editor) - Data săvârşirii interviului: 05.11.2015 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Dumnezeu_ şi TMW - Alte precizări: Pe Dumnezeu_ l-am scos - indisciplinat. Am postat doar azi pentru că am terminat interviul înaintea warurilor şi trebuia să mă prezint mai repede... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawnROYAL Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 (edited) - Nume: Austin... - Rank: 3 (Local Editor) - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 06.11.2015 - Tipul emisiunii/concursului: concurs / Capitalele Asiei - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: LiviuC., Roshu, Mikeyoto şi N.Catalin. - Alte precizări: # - Nume: Austin... - Rank: 3 (Local Editor) - Data săvârşirii interviului: 06.11.2015 - Tipul interviului: Simplu / special în 3 - Numele celui/celor intervievat/ţi: Spoomy58, T.I.B.I şi Assimov. - Alte precizări: # Edited November 6, 2015 by Spawn aka Austin VIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budyyy Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 -- Nume: Budyyy -- Rank: 4 -- Data săvârşirii interviului: 06/11/2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Calugaru. -- Alte precizări: A decurs extraordinar. Mi-a placut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts