RounD Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Nick-ul tau: RounD Descrierea bugului: Uneori mașina pur și simplu se respawnează și i se adaugă TD, uneori chiar îmi dispare de sub picioare și apoi o găsesc unde e parcată cu un td în plus, alteori ies din ea să dau un /ad și iar dispare și apare la casă cu 1 td în plus. Screenshot(s): Nu am prins SS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrName Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 F11-vehicles-fast cars-comet - aduce masina la tine Click pe scroll - click pe masina- f13 , boom. Dureaza 4 secunde..un codat a fost Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo iQ Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 F11-vehicles-fast cars-comet - aduce masina la tine Click pe scroll - click pe masina- f13 , boom. Dureaza 4 secunde..un codat a fost Da, pe F13 apasa sigur... ON: Ori a fost vreun codat, desi nu cred ori poate fi de la vreun mod mai ciudat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeL si sPriTe Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 F11-vehicles-fast cars-comet - aduce masina la tine Click pe scroll - click pe masina- f13 , boom. Dureaza 4 secunde..un codat a fost Da, pe F13 apasa sigur... ON: Ori a fost vreun codat, desi nu cred ori poate fi de la vreun mod mai ciudat! MrName foloseste s0beit a luat ban pt teleport cand facea mats Poate o sa se faca la urmatorul update ceva sa nu se mai poata sa intre cu s0beit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Nu e bug... Când mașina îți dispare de „sub picioare” înseamnă că mai e cineva la volan. O să încercăm pe viitor să facem vreun update împotriva codaților. Până atunci asigurați-vă că vă închideți corect mașina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.