FreeedoM Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 (edited) Signature of the week number: 19 Tema: Free Dimensiuni: Minim 300x100 , maxim 450x220, se accepta si semnaturi verticale. Informatii suplimentare: Cititi regulamentul inainte de a trimite lucrarile. Lucrarea nu trebuie sa contina numele vostru pe ea. Castigatorul va primi ca premiu 30 de puncte in clasamentul SOTW. Astept creatiile voastre prin PM pana pe data de 01 Septembrie 2012 ora 20:00 Edited August 29, 2012 by FreeedoM Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted September 2, 2012 Author Share Posted September 2, 2012 (edited) Aveti timp sa votati pana astazi ora 21:00 Juriul care are voie sa voteze este: Alpha287 greenless MrYonutz Cei care fac +1 si voteaza aiurea , o sa primeasca WARN, doar cei care i-am enumerat eu mai sus au voie sa voteze. Edited September 2, 2012 by FreeedoM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Votez lucrarea 2. Imi place acel smudge. Se putea lucra mai mult pe contrast, lumina si depth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Cam greu de votat... La prima lucrare nu prea mi se pare integrat renderu', si nu-mi place ideea asta de "om in aer". La a doua, smudgeu-u' acopera prea mult din render si e prea simpla... Votez prima lucrare, mi se pare ca a depus mai multa munca. Imi plac acele spoturi/brush-uri rosii si bokeh-ul de sus, insa putea lucra mai mult ca integrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted September 3, 2012 Author Share Posted September 3, 2012 Datorita faptului ca prima lucrare este a lui greenless si el nu are voie sa isi voteze lucrarea, automat lucrarea castigatoare este a 2-a a lui Frankky Frankky - 30 pts greenless - 15 pts. Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts