Jump to content

Allview Alldro Speed i, o tableta romaneasca ieftina cu ecran de 7" si Android 4


Yang
 Share

Recommended Posts

allview-alldro-speed-i-o-tableta-romaneasca-ieftina-cu-ecran-de-7-si-android-4-specificatii-tehnice-complete_1_size1.jpg

 

Allview Alldro Speed i, o tableta romaneasca ieftina cu ecran de 7" si Android 4. Specificatii tehnice complete

 

Allview lanseaza Alldro Speed i, un facelift al modelului Alldro Speed. Noul model are un display HD de 7 inch cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli. Tableta Alldro Speed i este echipata cu un procesor cu frecventa de 1,2 GHz si o memorie RAM de 1 GB.

 

"Dupa succesul de care s-a bucurat modelul Alldro Speed in randul clientilor nostri, inregistrand vanzari de peste 8.000 de unitati in cele noua luni de la lansare, venim in intampinarea lor cu Alldro Speed i, un produs care raspunde exigentelor pietei si trendurilor in privinta elementelor hardware. De la lansarea modelului Alldro Speed, tableta s-a aflat in topul vanzarilor din magazinele de profil, ceea ce reprezinta o recunoastere a raportului calitate-pret, intr-o piata extrem de dinamica, dovedindu-se alegerea perfecta pentru clienti. De altfel, am reusit sa castigam increderea clientilor prin actualizarile permanente pe care le-am adus produselor noastre, iar despre Alldro Speed putem spune ca este un produs ajuns la maturitate", mentioneaza Lucian Peticila, General Manager Allview.

 

In cele noua luni de viata, tabeta Alldro Speed a beneficiat de upgrade software permanent, aducandu-le utilizatorilor un plus de siguranta, prin intermediul aplicatiei Mobile Security Premium. Acum, clientii Allview beneficiaza si de Office Suite Viewer preinstalat, care le ofera posibilitatea vizualizarii de fisiere Word, Excel si PowerPoint.

 

Daca, in momentul lansarii – decembrie 2011, modelul Alldro Speed era echipat cu sistemul de operare Android 2.3, Allview a devenit, in februarie 2012, primul jucator de pe piata care a oferit cea mai noua versiune a acestuia - Android 4.0 Ice Cream Sandwich, moment marcat la World Mobile Congress, la Barcelona. Acum, tableta Allview Speed i dispune de un capac din aluminiu, care face produsul mai rigid si sporeste placerea de utilizare, dar si de o memorie Flash de 8 GB.

 

"in conditiile in care Allview este producatorul din Romania cu cele mai bine vandute produse care folosesc sistemul de operare Android, estimam ca, pana la sfarsitul anului, numarul de tablete Speed vandute va depasi 15.000 de unitati", a mai adaugat Lucian Peticila, General Manager Allview.

 

Noul model este disponibil pe piata, in magazinele partenere, incepand cu data de 21 august 2012, la pretul recomandat de 574 de lei.

 

yoda.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.