Jump to content

Kenneth's

Kev1nster
 Share

Recommended Posts

Frumos.. dar pentru un fost designer, puteai mai mult.

//Kenneth: Care "fost"?

Edited by Kenneth

Da, superbe. N-am ce comenta. Designer pentru ce ma ? Pentru 2 lucrari facute in 2 luni si gata, Designer ? Nu, nu mor de ciuda, mor pentru faptul ca, Geoo, care face lucrari de n-ori mai bune ca ale tale, si mult mai multe, si bune, si ala nu ia, si tu gata, 2 lucrari si Designer. Bun asa, l-ai pupat bine pe Dani ? Adanc, ? :>

//Nu, i-am dat-o pe maica-ta si mi-a dat Designer ca sa-l scap de ea.

Edited by Kenneth

RLGoH.png

...

Ce-i asta ma? :|

Urat rau... Stroke-u' aiurea, BG urat, umbra e praf... Niciodata n-o sa vezi o umbra perfect neagra, trebuia s-o lasi la 30-35%... Si BG-ul e cam sec, adica, pur si simplu e doar o culoare...

AA, acum am vazut, e free view BG-ul, ma rog, dar umbra de la bile tot aiurea e. Puteai sa mai lucrezi...

Da, superbe. N-am ce comenta. Designer pentru ce ma ? Pentru 2 lucrari facute in 2 luni si gata, Designer ? Nu, nu mor de ciuda, mor pentru faptul ca, Geoo, care face lucrari de n-ori mai bune ca ale tale, si mult mai multe, si bune, si ala nu ia, si tu gata, 2 lucrari si Designer. Bun asa, l-ai pupat bine pe Dani ? Adanc, ? :>

l6lg1.jpg

Nu mai fi asa de rau ca nu mai vezi Designer doar cand o fi Dani musculos.......adica niciodata.

Ma, sincer... Nici asta nu-i mare lucru, adica sunt niste render pe un BG cu niste splatter-uri.. Puteai sa faci ceva mai diferit... Nu mi se pare atat de excelenta, poti ma mult. Arata bine, nu zic ca nu, dar nu arata profi...

E, asta e lucru' pe care am luat Designer (zice Dani).

Mi-ai copiat textu' waaaaaa. Si nu intreba de unde, ca stii bine de unde. :-W De pe avataru' lu' empty ala vechi! ASTA E RIP!

Ba, oricum, n-ai facut nimic. :| Doar ai pus textu', pune si tu ceva serios...

Dani mi l-a cerut. Totusi, era LQ si l-am facut sa arate mai bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.