Kev1nster Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Foarte creativ, au sărit deja membrii cu cererile de acest gen. PS: Doar 1 lucrare ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENNEY WAS HERE Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Pe mine nu m-ai convins.Pune mai multe lucrari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankyy Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Asteptam si alte lucrarii, felicitarii pentru este un Logo reusit. Am vazut ca deja membrii cer creatii in genul acestui Logo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Ma faci de ras ma... Pune si tu mai multe lucrari, ca ai de unde, nu doar una... Ce sa comentez la asta?... E creativa, imi place, dar fontu' e cam aiurea. MAI BAGA LUCRARI!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted September 4, 2012 Author Share Posted September 4, 2012 (edited) Ma faci de ras ma... Pune si tu mai multe lucrari, ca ai de unde, nu doar una... Ce sa comentez la asta?... E creativa, imi place, dar fontu' e cam aiurea. MAI BAGA LUCRARI!!!! Nu mai tipa ... Edited September 4, 2012 by Kenneth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meitza Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 frumos condinua tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted September 5, 2012 Author Share Posted September 5, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadgeaR Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 (edited) Frumos.. dar pentru un fost designer, puteai mai mult. //Kenneth: Care "fost"? Edited September 5, 2012 by Kenneth Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 (edited) Da, superbe. N-am ce comenta. Designer pentru ce ma ? Pentru 2 lucrari facute in 2 luni si gata, Designer ? Nu, nu mor de ciuda, mor pentru faptul ca, Geoo, care face lucrari de n-ori mai bune ca ale tale, si mult mai multe, si bune, si ala nu ia, si tu gata, 2 lucrari si Designer. Bun asa, l-ai pupat bine pe Dani ? Adanc, ? :> //Nu, i-am dat-o pe maica-ta si mi-a dat Designer ca sa-l scap de ea. Edited September 6, 2012 by Kenneth 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Drop Shadow-ul la text e prea mare iar umbrele de la bile îs de... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 ... Ce-i asta ma? Urat rau... Stroke-u' aiurea, BG urat, umbra e praf... Niciodata n-o sa vezi o umbra perfect neagra, trebuia s-o lasi la 30-35%... Si BG-ul e cam sec, adica, pur si simplu e doar o culoare... AA, acum am vazut, e free view BG-ul, ma rog, dar umbra de la bile tot aiurea e. Puteai sa mai lucrezi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted September 6, 2012 Author Share Posted September 6, 2012 Da, superbe. N-am ce comenta. Designer pentru ce ma ? Pentru 2 lucrari facute in 2 luni si gata, Designer ? Nu, nu mor de ciuda, mor pentru faptul ca, Geoo, care face lucrari de n-ori mai bune ca ale tale, si mult mai multe, si bune, si ala nu ia, si tu gata, 2 lucrari si Designer. Bun asa, l-ai pupat bine pe Dani ? Adanc, ? :> //Nu, i-am dat-o pe maica-ta si mi-a dat Designer ca sa-l scap de ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Ma, sincer... Nici asta nu-i mare lucru, adica sunt niste render pe un BG cu niste splatter-uri.. Puteai sa faci ceva mai diferit... Nu mi se pare atat de excelenta, poti ma mult. Arata bine, nu zic ca nu, dar nu arata profi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Da, superbe. N-am ce comenta. Designer pentru ce ma ? Pentru 2 lucrari facute in 2 luni si gata, Designer ? Nu, nu mor de ciuda, mor pentru faptul ca, Geoo, care face lucrari de n-ori mai bune ca ale tale, si mult mai multe, si bune, si ala nu ia, si tu gata, 2 lucrari si Designer. Bun asa, l-ai pupat bine pe Dani ? Adanc, ? :> //Nu, i-am dat-o pe maica-ta si mi-a dat Designer ca sa-l scap de ea. Nu mai fi asa de rau ca nu mai vezi Designer doar cand o fi Dani musculos.......adica niciodata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted September 6, 2012 Author Share Posted September 6, 2012 Ma, sincer... Nici asta nu-i mare lucru, adica sunt niste render pe un BG cu niste splatter-uri.. Puteai sa faci ceva mai diferit... Nu mi se pare atat de excelenta, poti ma mult. Arata bine, nu zic ca nu, dar nu arata profi... E, asta e lucru' pe care am luat Designer (zice Dani). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Cum zice şi "colegul" tău MrYonutz, nu e aşa de "profi" + că BG-ul nu e aşa de strălucit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacky Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Frumoase creaţii,ţine-o tot aşa,te descurci bine.Dacă ai fi mai activ la portofoliu ar fi şi mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted September 13, 2012 Author Share Posted September 13, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Mi-ai copiat textu' waaaaaa. Si nu intreba de unde, ca stii bine de unde. De pe avataru' lu' empty ala vechi! ASTA E RIP! Ba, oricum, n-ai facut nimic. Doar ai pus textu', pune si tu ceva serios... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted September 13, 2012 Author Share Posted September 13, 2012 Mi-ai copiat textu' waaaaaa. Si nu intreba de unde, ca stii bine de unde. De pe avataru' lu' empty ala vechi! ASTA E RIP! Ba, oricum, n-ai facut nimic. Doar ai pus textu', pune si tu ceva serios... Dani mi l-a cerut. Totusi, era LQ si l-am facut sa arate mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin1998 Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 (edited) Arata bine textu //warn up Edited September 15, 2012 by MrYonutz warn up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted September 15, 2012 Author Share Posted September 15, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Arată bine textul dar în spate ce e aia / ăla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Imi place textu'. Da si mie poza/textura din care ai facut clipping masku'. Si aia din spate ce e?... Nu-mi dau seama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts