MrYonutz Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 M-am apucat sa le fac 150x200, le faci si tu, plagiator mic ce esti .. In rest, sunt frumoase. Imi place avatarul cu Ghost Rider si semnatura cu Florin Salam Învăţ de la cei mai buni . Da, Alpha invata de la mine si tu de la el. Tare rau aia cu Salam, imi place mult efectu' din spate, chiar arata misto. Pune stocku' sa vad cum era. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Da, Alpha invata de la mine si tu de la el. Tare rau aia cu Salam, imi place mult efectu' din spate, chiar arata misto. Pune stocku' sa vad cum era. Asa e stock-ul, nu a bagat el efecte in background. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Asa e stock-ul, nu a bagat el efecte in background. Atunci m-ai dezamagit...... Totusi, imi place ca ai schimbat culorile, sunt mai calde si arata mai bine. Si-mi place si contrastul. Arata bine, chiar daca nu ai facut mare lucru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 (edited) Atunci m-ai dezamagit...... Totusi, imi place ca ai schimbat culorile, sunt mai calde si arata mai bine. Si-mi place si contrastul. Arata bine, chiar daca nu ai facut mare lucru. Per total.. toţi îţi place . ţi-am zis că bag câteva efecte şi lumini. Edited January 4, 2013 by Geoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Imi place foarte mult semnatura cu AUDI alb. Arata bine si imi place cum ai pus efectele peste poza. Felicitari, te descurci foarte bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 6, 2013 Author Share Posted January 6, 2013 Primul meu template: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanieI Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Eşti genial omule. Îmi place la nebunie cum lucrezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Chiar imi place templateul, simplu si dragut. Am avut si eu ideea de a face unul insa pana dimineata mi-ai pierdut-o. Felicitari. # Butonul de register nu prea are ce cauta acolo. Asta daca nu e un server Hard Roleplay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 6, 2013 Author Share Posted January 6, 2013 # Butonul de register nu prea are ce cauta acolo. Asta daca nu e un server Hard Roleplay. Ţi-ai dat seama imediat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Ţi-ai dat seama imediat . "Geoo design" .. esti genial .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpy299 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 (edited) Am vrut sa zic ca imi place ce a facut si stiu ca s-a straduit dar el sare cu gura repede Cer warn up pt tine:) Eh=)) Edited January 8, 2013 by arpy299 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 Foarte frumoase Warn-up, nu e primul portofoliu în care laşi astfel de comentarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 //Edit: Atunci nu sunt frumoase=))))))))) Ba da, sunt, dar nu trebuia sa vii cu un astfel de post aici (unul asa de simplu). Daca ai fi vazut si tu, fiecare categorie are cate un regulament care trebuie respectat si una din reguli spune ca nu aveti voie sa veniti cu niste comentarii de genul "Frumoase, Genial, Bravo, etc" ci trebuie sa faceti niste comentarii mai lungi, sa argumentati de ce va place lucrarea x y z. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 11, 2013 Author Share Posted January 11, 2013 New (Battle): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 New (Battle): Cum am zis şi în topicul cu provocarea, e ceva prea simplu, nu e original deloc şi... logo-ul propriu-zis e faza cu URBAN MUSIC care, apropo, nu e bine aranjată. Trebuia să laşi o spaţiere mai mare a literelor. Apoi, căştile nici nu par reale, e mai degrabă, după părerea mea, o lucrare care, la prima vedere, pare interesantă, dar dacă stai 2 minute s-o studiezi de sus până jos... e slabă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 (edited) Cum am zis şi în topicul cu provocarea, e ceva prea simplu, nu e original deloc şi... logo-ul propriu-zis e faza cu URBAN MUSIC care, apropo, nu e bine aranjată. Trebuia să laşi o spaţiere mai mare a literelor. Apoi, căştile nici nu par reale, e mai degrabă, după părerea mea, o lucrare care, la prima vedere, pare interesantă, dar dacă stai 2 minute s-o studiezi de sus până jos... e slabă. 1. 50% e ideea mea originală.2. Aşa am vrut eu să fie textul şi nu e poziţionat greşit. 3. Battle-ul câştigat spune tot. Edited January 12, 2013 by Geoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Primul meu template: Alea de la Social sunt foarte mişto. Le-ai făcut tu? Genială ideea. 1. 50% e ideea mea originală. 2. Aşa am vrut eu să fie textul şi nu e poziţionat greşit. 3. Battle-ul câştigat spune tot. Battle-ul e ceva relativ, nimeni nu poate ştii ce e în spate (prieteni, pile, gusturi, etc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeXuS Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Toate sunt frumoase . Geniale . Bravo , sa o ti tot asa in continuare . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 14, 2013 Author Share Posted January 14, 2013 SOTW 23: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Salam madness. Nebunie, nambar oan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 (edited) Salam madness. Nebunie, nambar oan. Am făcut-o la mişto, câteva efecte. Battle: Edited January 22, 2013 by Geoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Ultima, imi place extrem de mult. Apreciez ca este facuta de la zero, in afara ghetii. Pana ca si aburii par reali. Lucrezi excelent, nu prea am ce sa reprosez. Sper sa ajungi departe in domeniul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Ultima, imi place extrem de mult. Apreciez ca este facuta de la zero, in afara ghetii. Pana ca si aburii par reali. Lucrezi excelent, nu prea am ce sa reprosez. Sper sa ajungi departe in domeniul tau. o.O Chiar ma gandeam cand va veni cineva aici sa posteze. Doar daca nu ti-ar fi zis el sa treci pe aici. Btw, imi place creatia. Imi plac aburii, imi place doza. As putea aduce multe critici asupra lucrarii, dar stiind ca e facuta de la 0 (in afara de gheata) ma abtin si apreciez ce ai facut. Mult succes in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 o.O Chiar ma gandeam cand va veni cineva aici sa posteze. Doar daca nu ti-ar fi zis el sa treci pe aici. Btw, imi place creatia. Imi plac aburii, imi place doza. As putea aduce multe critici asupra lucrarii, dar stiind ca e facuta de la 0 (in afara de gheata) ma abtin si apreciez ce ai facut. Mult succes in continuare. Stai liniştit, nu oblig pe nimeni să-mi viziteze portofoliul. Mersi de părere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 Reclamă Samsung android: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts