Jump to content

My Folio

Geoo
 Share

Recommended Posts

M-am apucat sa le fac 150x200, le faci si tu, plagiator mic ce esti :)) .. In rest, sunt frumoase. Imi place avatarul cu Ghost Rider si semnatura cu Florin Salam :))

Învăţ de la cei mai buni :)).

Da, Alpha invata de la mine si tu de la el.

Tare rau aia cu Salam, imi place mult efectu' din spate, chiar arata misto. Pune stocku' sa vad cum era. ;;)

Asa e stock-ul, nu a bagat el efecte in background.

Florin-Salam-05-10-2012.jpg

Atunci m-ai dezamagit......

Totusi, imi place ca ai schimbat culorile, sunt mai calde si arata mai bine. Si-mi place si contrastul. Arata bine, chiar daca nu ai facut mare lucru.

Atunci m-ai dezamagit......

Totusi, imi place ca ai schimbat culorile, sunt mai calde si arata mai bine. Si-mi place si contrastul. Arata bine, chiar daca nu ai facut mare lucru.

Per total.. toţi îţi place :)). ţi-am zis că bag câteva efecte şi lumini. Edited by Geoo

Chiar imi place templateul, simplu si dragut. Am avut si eu ideea de a face unul insa pana dimineata mi-ai pierdut-o. Felicitari.

# Butonul de register nu prea are ce cauta acolo. Asta daca nu e un server Hard Roleplay.

//Edit: Atunci nu sunt frumoase=)))))))))

Ba da, sunt, dar nu trebuia sa vii cu un astfel de post aici (unul asa de simplu). Daca ai fi vazut si tu, fiecare categorie are cate un regulament care trebuie respectat si una din reguli spune ca nu aveti voie sa veniti cu niste comentarii de genul "Frumoase, Genial, Bravo, etc" ci trebuie sa faceti niste comentarii mai lungi, sa argumentati de ce va place lucrarea x y z.

New (Battle): 35n81nb.png

Cum am zis şi în topicul cu provocarea, e ceva prea simplu, nu e original deloc şi... logo-ul propriu-zis e faza cu URBAN MUSIC care, apropo, nu e bine aranjată. Trebuia să laşi o spaţiere mai mare a literelor. Apoi, căştile nici nu par reale, e mai degrabă, după părerea mea, o lucrare care, la prima vedere, pare interesantă, dar dacă stai 2 minute s-o studiezi de sus până jos... e slabă.

Cum am zis şi în topicul cu provocarea, e ceva prea simplu, nu e original deloc şi... logo-ul propriu-zis e faza cu URBAN MUSIC care, apropo, nu e bine aranjată. Trebuia să laşi o spaţiere mai mare a literelor. Apoi, căştile nici nu par reale, e mai degrabă, după părerea mea, o lucrare care, la prima vedere, pare interesantă, dar dacă stai 2 minute s-o studiezi de sus până jos... e slabă.

1. 50% e ideea mea originală.

2. Aşa am vrut eu să fie textul şi nu e poziţionat greşit.

3. Battle-ul câştigat spune tot.

Edited by Geoo

hsouhj.png289j7d5.png

Primul meu template:

96ewd4.png

Alea de la Social sunt foarte mişto. Le-ai făcut tu? Genială ideea.

1. 50% e ideea mea originală.

2. Aşa am vrut eu să fie textul şi nu e poziţionat greşit.

3. Battle-ul câştigat spune tot.

Battle-ul e ceva relativ, nimeni nu poate ştii ce e în spate (prieteni, pile, gusturi, etc).

Ultima, imi place extrem de mult. Apreciez ca este facuta de la zero, in afara ghetii. Pana ca si aburii par reali. Lucrezi excelent, nu prea am ce sa reprosez.

Sper sa ajungi departe in domeniul tau.

Ultima, imi place extrem de mult. Apreciez ca este facuta de la zero, in afara ghetii. Pana ca si aburii par reali. Lucrezi excelent, nu prea am ce sa reprosez.

Sper sa ajungi departe in domeniul tau.

o.O Chiar ma gandeam cand va veni cineva aici sa posteze. Doar daca nu ti-ar fi zis el sa treci pe aici.

Btw, imi place creatia. Imi plac aburii, imi place doza. As putea aduce multe critici asupra lucrarii, dar stiind ca e facuta de la 0 (in afara de gheata) ma abtin si apreciez ce ai facut. Mult succes in continuare.

o.O Chiar ma gandeam cand va veni cineva aici sa posteze. Doar daca nu ti-ar fi zis el sa treci pe aici.

Btw, imi place creatia. Imi plac aburii, imi place doza. As putea aduce multe critici asupra lucrarii, dar stiind ca e facuta de la 0 (in afara de gheata) ma abtin si apreciez ce ai facut. Mult succes in continuare.

Stai liniştit, nu oblig pe nimeni să-mi viziteze portofoliul. Mersi de părere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.