Jump to content

My Folio

Geoo
 Share

Recommended Posts

Foarte interesante creatile. Felicitari !

Fara astfel de posturi, te rog.

La ultima, nu prea merge albastrul de pe joker cu restul imaginii, trebuia sa mai bagi ceva albastru... si chestiile alea care tin placa pe care e B-ZONE, arata ireal si nu par integrate.

Fara astfel de posturi, te rog.

La ultima, nu prea merge albastrul de pe joker cu restul imaginii, trebuia sa mai bagi ceva albastru... si chestiile alea care tin placa pe care e B-ZONE, arata ireal si nu par integrate.

Ba sunt destul de integrate, textul e pus bine... nici nu pluteşte dar nici nu stă pe piatră.

Ba sunt destul de integrate, textul e pus bine... nici nu pluteşte dar nici nu stă pe piatră.

îmi plac foarte mult lucrările tale,evoluezi.

Ar trebui să te axezi pe reclame şi alte cele , te pricepi.

îmi plac foarte mult lucrările tale,evoluezi.

Ar trebui să te axezi pe reclame şi alte cele , te pricepi.

Pe asta mă axez şi asta îmi place.

New: 213gqw1.png

Pe asta mă axez şi asta îmi place.

New: 213gqw1.png

Prezentarea e cam aiurea si nu mai folosi drop shadow pe logo-uri. Nu e permis.

Si subwoofer-u' ala e cam urat, adica gradientul de pe boxe e cam contrastant, trebuia sa alegi doua nuante mai apropiate, in rest, e frumos logo-u.

Prezentarea e cam aiurea si nu mai folosi drop shadow pe logo-uri. Nu e permis.

Si subwoofer-u' ala e cam urat, adica gradientul de pe boxe e cam contrastant, trebuia sa alegi doua nuante mai apropiate, in rest, e frumos logo-u.

Cine zice că nu e permis "Drop Shadow-ul" pe logo-uri ?... aşa e logo-ul original.

Cine zice că nu e permis "Drop Shadow-ul" pe logo-uri ?... aşa e logo-ul original.

Toata lumea, logo-urile trebuie sa fie vectoriale, adica sa tragi de ele cat vrei si sa nu-si schimbe calitatea, ca shapeurile si textele, daca pui dropshadow, automat nu mai e vectorial. Ca sa fac drop shadow, faci o copie a layerului la care vrei umbra, ii dai un color overlay negru, sau un gri inchis, si-l muti 1-2px, sus-jos, 1-2px, stanga-dreapta. Eventual ii mai scazi din opacitate.

Toata lumea, logo-urile trebuie sa fie vectoriale, adica sa tragi de ele cat vrei si sa nu-si schimbe calitatea, ca shapeurile si textele, daca pui dropshadow, automat nu mai e vectorial. Ca sa fac drop shadow, faci o copie a layerului la care vrei umbra, ii dai un color overlay negru, sau un gri inchis, si-l muti 1-2px, sus-jos, 1-2px, stanga-dreapta. Eventual ii mai scazi din opacitate.

Aşa e logo-ul original, eu am vrut să-l fac de la 0... nu da vina pe mine :).

Aha... mersi.

New: 2my0wzp.png

Nu prea înţeleg ce scrie acolo,REARAD ?

Şi textul de sub,by Geoo nu prea-şi are rostul,puteai să-l amplasezi cu un alt font în colţul imaginii.În rest,totul frumos.

Nu prea înţeleg ce scrie acolo,REARAD ?

Şi textul de sub,by Geoo nu prea-şi are rostul,puteai să-l amplasezi cu un alt font în colţul imaginii.În rest,totul frumos.

E o firmă... nici eu nu prea am înţeles, caută pe net.

Se şi vede că sunt alte culori, font, mărime.

Si erau greu sa dai replace color, sa o micsorezi si sa-i rotunjesti colturile?

Oricum, nu e "legal" nici ce ai facut tu, adica sa copiezi un logo. Tot un fel de RIP e, macar de ziceai ca l-ai facut de acolo.

Revenind, l-ai stricat cu antirip-u' ala / semnatura aia... In rest arata bine, dar nu prea ai facut mare lucru, ideea fiind a altcuiva.

Geoo se pricepe , imi plac toate creatiile tale :X:) . KEEP GOING . Poate dai si pe la cererea mea de avatar :)) (ZIc si eu :-")

//Ai postat aici doar ca sa-i zici sa dea pe la cerere... Nu mai face asa ceva pe viitor

Me: Ok nu o sa mai fac :)

Edited by eFFFaCer SV

Foarte frumoase. Geoo, esti in top 3-4 dintre deisgneri, spun eu. Esti creativ, ceea ce este foarte bine. Ai niste idei, geniale. Super, tine-o tot asa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.