Jump to content

Caut jucator serios care ma poate ajuta

Intexx

Recommended Posts

Caut un jucator serios de preferat cu lvl mare,care sa ma ajute cu un imprumut de bani

Stabilim o perioada de timp in care sa ii dau o suma de bani din cei imprumutati:)Cum ar venii la banca:))

De exemplu:Imprumut de 100k/din 2 in 2 zile 30k timp de 6 zile din care face 180k:)

As vrea sa imprumut cat mai mult sa cresc in level si eventual sa cumpar o casa de nivelul meu

Daca voi considerati ca este un topic fara rost sau ceva de genu,spunetimi si il editez:))

Nu se face topic pentru aşa ceva. Poti da "PM" la unul,sau sa contactezi pe cineva in joc si sa-i ceri bani.

Dar cea mai buna modalitate de a face bani, iti iei un cont premium, si muncesti la ferma & gunoi.

Am gasit un jucator serios care isi cunoaste comunitatea pe care joaca!Respect

mergi la jobul ,,gunoier'' si in doar 10minute faci 10.000$ [intr-o ora faci 60.000$] ce iti mai trebuie imprumut..stai acolo cateva ore +payday-uri iti faci banii usor

mergi la jobul ,,gunoier'' si in doar 10minute faci 10.000$ [intr-o ora faci 60.000$] ce iti mai trebuie imprumut..stai acolo cateva ore +payday-uri iti faci banii usor

Credema ca daca ar fii destule masini de gunoi incat sa nu se mai fure de la civil la civil acum as fii bogat:)la cate ture ma tine sa fac..dar pur si simplu ma enerveaza inaptii care bineinteles te asteapta pe la sfarsitu turei la checkpoint iti fura masina si te lasa cu ochii in soare,iar tu tot ce ai muncit pana atunci se duce pe apa sambetei..apoi iti mai vine tie chef sa faci ture aiurea cand vezi ca mereu te asteapta cate un destept sa iti fure masina dupa colt?R:Nu

Salut .

Vorba lui rubby nu o sa gasesti asa ceva pe aici , dar nu era nevoie sa fi facut topic pentru ca toti am plecat de la un anumit nivel .

Cauta-ma in samp si iti voi da eu 100k . Nick : ALex

» De ce de fiecare data când intru pe forum trebuie să mă minunez de ceea ce văd ?! Fraților, când m-am apucat eu anu trecut de samp nu era așa. Nu era foamea asta de bani (virtuali) - pentru ce ?! Eu am avut vreo 120 de mil pe cont, și când m-am lăsat acu vreo 3-4 luni, i-am dat la prieteni pe toți. Acum mai am 500 k, și dacă mă voi apuca să joc iar, crede-mă Intexx, nu mă voi apuca de cerșit (mai ales la oamenii cărora le-am dat bani), pentru că, ori nu voi mai vedea nimic înapoi pentru că se vor face că plouă, ori nu vor dori, ori nu-mi pasă. Am o întrebare, ce e cu voi ? Doar să cerșiți știți ? Atât .. ? Chiar nu sunteți în stare să faceți singuri niște treburi ... ? Am înțeles că s-au făcut schimbări la server, job-uri, rent car / bike, istorii din astea (banii de la primar mai sunt valabili ?).. Păi sunt avantajoase și pentru cei care nu-și permit mari chestii.

# N-o lua în nume de rău (și e valabil și pentru ceilalți), dar, scădeți mult tare în ochii celorlalți jucători când umblați cu cerșitul ăsta impertinent (care caracterizează din ce în ce mai mult țigăneala și restul românilor disgrațioși).

* Să ai o zi plăcută, și sper să te mai gândești când ceri bani. E ca și cum te-aș vedea la colț de stradă îmbrăcat în straie de gunoier, zicând toată ziua [...] "Dumnezeu să aibă grijă de tine, dă-mi și mie un ban, Dumnezeu să-ți ajute [...]". Chiar în halul ăsta te înjosești ?! (e doar un joc, dar imită realitatea, și topicul făcut de tine îl clasez exact la această categorie de cerșit)

« enjoy, spor la joc, și spor la cerșit, că deh', atât știe românul leneș care a crescut o viață întreagă pe banii părinților, și nu va fi în stare niciodată să facă ceva cu propria voință :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.