Jump to content

Suvenir B-Zone

Nizza
 Share

Recommended Posts

Da.. de outer glow m`am "căit" si eu.. dar m`am gandit sa`l pun pentru a simboliza lumina... Oricum, este primul meu logo de acest gen :-<

@ textul e pus acolo pentru a parea ca "iese" din portal...

Edited by N z a

M`am gandit la ceva care oarecum sa`l reprezinte.. nu numai masini si fete goale =))

Am vrut sa reprezinte puterea de teleportare de la un univers la altul, de fiabilitatea deplasarii universelului tranzvers si liberatea absoluta.

P.S.: Nici eu nu stiu ce am scris mai sus 8-|

@BaguvX nici chiar asa :))

@ZoOm ...asta mi`a venit :-?? nu`s prea bun...

@Geoo / RamoS decat sa ziceti ca nu va place, mai bine mi`ati da si un sfat si ati zice "acolo tre` facut X, acolo tre` sters X"... macar faceti critici constructive :-J

P.S.: E PRIMA MEA LUCRARE BA!

Edited by N z a

Nu imi place, poate daca ai fii incercat un Logo sau altceva ar fi fost mai " ok ", dar ceea ce ai facut tu nu se potriveste.

Hmm sa iti dau cateva sfaturi, nu imi place acel Outer Glow, fontul NU se potriveste, ti-as recomanda cateva fonturi.. nush inceraca Lucida Sans, Gotham poate si Bebas, BoomBox, incearca sa te axezi pe fonturi clare si simple. In " 3 Zone " sunt doua font-uri diferite cred, nu? ( Se cam cunoaste diferenta ) Si incearca la Rendere sa nu mai dai Outer Glow este cam urat sau mai bine sa ii faci un " contur " ar venii mult mai frumos dupa parerea mea.

Edited by Frankyy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.