Jump to content

Mascota B-Zone

F4L zooM.
 Share

Recommended Posts

Mainile nu sunt :)

Era o intrebare de test, eram curios sa vad daca recunosti ca nu l-ai facut tu. Am gasit acest robot pe n site-uri. Tu doar ai pus B-Zone pe el. Daca ar fi fost ceva original ... Pacat

Exemplu:

mascota.pngtwitterbot.png

Edited by Alpha287

Era o intrebare de test, eram curios sa vad daca recunosti ca nu l-ai facut tu. Am gasit acest robot pe n site-uri. Tu doar ai pus B-Zone pe el. Daca ar fi fost ceva original ... Pacat

Exemplu:

mascota.pngtwitterbot.png

Si care e problema ta... conteaza ca l-am facut... :-J Si apropo ala se vede ca-i mai mic ca al meu... si celalalt mai mare.

Edited by ZoOm xD

okANb.png

Am facut si v2, am lasat reply ca sa vedeti ca am pus si v2, daca dadeam EDIT nu vedeati...

ADAUGAT:

Ochi (Stil robot nebun)

Gura (Suparat)

Nasturi

Sireturi.

Edited by ZoOm xD

Arata destul de bine, felicitari pentru munca depusa

Arata fain, si ideea.Deocamdata mascota B-Zone e jocker-ul ala cu ochelari :))

Era fain daca faceai tu robotul singur , dar e bine si asa,

Si care e problema ta... conteaza ca l-am facut... :-J Si apropo ala se vede ca-i mai mic ca al meu... si celalalt mai mare.

And ? L-ai redimensionat, si ? E greu sau ce ? :| ... Copy - paste :-J. Felicitari, fi original pe viitor si fa ceva dupa propria ta minte :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.