Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Metin2

Ferdenez
 Share

Recommended Posts

Mha nu va inteleg deloc, daca voi cum va apucati de un sv gata vreti sa aveti full option armuri si arme +9 cal militar de toate mha. Pai daca voi stati ca capusha toata ziua si nu faceti lvl cum sa va placa jocul? Eu am juact vreo 2 ani metin si m-am lasat ca nu prea mai am timp... e misto daca faci si tu lvl si prinzi gustul aventurii si actiunii.

Astia care luati bataie de la lupi de lvl 1 vai de voi =)) pai ce faceti mha in DT si Desert sau la orci? =))

Vedeti ca va da un Gardian niste misiuni, daca le faceti invatati Metin.

Daca e un joc de copii dupa cum spun uniii de ce e foarte populat de copii,adolescenti,adulti chiar am un prieten ce joaca metin si are 38 de ani si ce daca? Metin2 e frumos datorita ca, cand l-au facut nu era grafica asa "ridicata" la standardele ..care sunt acum. in concluzie e frumos da nu prea :))

QUOTE (Ferdenez @ Aug 30 2009, 12:36 PM) Cred ca toata lumea a auzit de jocul metin2 ... este in joc de strategie , il poti juca gratis ... jocul este cat de cat misto .. il puteti download-a de pe www.metin2.ro , puteti sa-l incercati 1.gif

wrong nu este strategie - este un MMORPG ...

ba cam este strategie... trebuie sa stii cum iti pui abilitatile...

am jucat si inca mai am contul , sunt pe lumea gemini

am uitat sa va zic.. vand contul de metin2 de pe gemini ( halebarda+9 cu anti diavol +20%)(mortala+7 cu grabei+3 si aprare+2)(coif de fier+7) (pentagon+7) (colier 1k pv si ink 1-2 bonusuri) (bratara cu 500 pv) (papuci cu 1500 pv) (abanosi+7) (2,5-3 milioane bani ) (frizura de pe net ) (level 39) (cal armat) si cam atat !prin urmare cont foarte bun:D!

pt doritori add la mititelu.alex@yahoo.com

Pot sa spun din experienta ca acest joc creeaza dependenta major :(

Am jucat cam 1 an pe Hydra, avem un razboinic pe corp de level 79 ... am jucat ca un obsedat, deasta va spun ca jocu' acest creeaza depententa !

Eeee :| Naspa jocu` + ca are grafica slaba rau de tot !! Si cum zice TheDoltu ..... jocul acesta te face dependent 100 la 100 !!

Edited by JusTSweeT

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.