Jump to content

This must be the place

sRn
 Share

Recommended Posts

Păşind el însuşi în spatele camerei de filmat pentru dramele “The Indian Runner”, “The Crossing Guard”, “The Pledge” şi “Into the Wild” şi pregătindu-se să le dea indicaţii regizorale lui Robert De Niro şi Kristen Wiig în dramedia “The Comedian”, dublul câştigător al premiului Oscar Sean Penn fură meserie ori de câte ori are ocazia de la cineaştii cu care colaborează, mărturisindu-le editorilor irlandezi de la movies.ie că a fost impresionat de stilul antrenant al italianului Paolo Sorrentino, cel care şi-a pus semnătura pe dramedia “This Must Be the Place“.

În filmul care şi-a avut premiera la Festivalul de la Cannes din anul 2011 şi care a fost proiectat recent la Festivalul Independent Sundance, Sean Penn intră în pielea unui fost star rock excentric şi plictisit, care traversează teritoriul Statelor Unite ale Americii pentru a-l găsi pe criminalul de război nazist care l-a executat pe tatăl lui şi care s-a refugiat peste Ocean pentru a-şi pierde urma şi a scăpa de rigorile legii, declarând că a fost încântat de metodele folosite de Paolo Sorrentino şi a luat lecţii de la acesta: “El avea idei foarte clare în ceea ce priveşte stilul vizual şi aspectul fizic al personajului. A lucra cu un regizor de acest gen nu este o ocazie obişnuită. Oferă multe indicaţii preţioase actorilor care sunt în acest domeniu creativ, aşa că simţi că te aşteaptă întotdeauna o nouă provocare. Îţi dăruieşte atât de mult încât ai face bine să-l asculţi. Din punctul meu de vedere, este corect să afirm că este unul dintre puţinii maeştri aflaţi acum în activitate. Cineva care va face filme multă vreme de acum înainte, într-un mod care ne va inspira. Ca actor, nu poţi să nu îl apreciezi şi să nu încerci să te inspiri cât mai mult de la el“.

Sean Penn şi Paolo Sorrentino s-au cunoscut la festivalul de pe Riviera Franceză din anul 2008, atunci când italianul îşi lansa drama biografică “Il divo: La spettacolare vita di Giulio Andreotti“, luând decizia de a lucra împreună la “This Must Be the Place” în timp ce participau la o şedinţă foto: “Eu făceam parte din juriu şi printre filmele cărora li s-au acordat premii era şi Il Divo al lui Paolo Sorrentino. La final toată lumea a urcat pe scenă pentru o fotografie de grup, eu stând chiar lângă el, iar limba engleză pe care o vorbea atunci şi care s-a îmbunătăţit între timp era destul de proastă, aşa că i-am spus numai ceva de genul: Oricând, oriunde. Apoi el a mers înainte şi a scris scenariul. Peste aproximativ un an mi-a dat un telefon şi mi-a spus: Sean, ţi-am scris acest material. Şi am primit acest scenariu minunat de la el“.

Poze din film: http://www.cinemarx.ro/filme/poze/This-Must-Be-the-Place-This-Must-Be-the-Place-2423010,.html

Aici sunt doua trailere din film: http://www.cinemarx.ro/trailere/This-Must-Be-the-Place-This-Must-Be-the-Place-2423010.html?index

Aici puteti gasi postere: http://www.cinemarx.ro/filme/This-Must-Be-the-Place-This-Must-Be-the-Place-2423010.html?postere-alternative

Parere personala: Din ce am vazut in trailer, mi se pare a fi un film cu drama, putin thriller si actiune, cred ca o sa fie un film extraordinar.

Sursa: cinemarx.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.