Jump to content

New logo for B-Zone Community

Geoo
 Share

Recommended Posts

Nu prea merge, adica nu e nimic reprezentatiz, e un cerc, joker-ul va ramane emblema B-Zone, trebuia sa-l faci ca un joker daca tot ai facut ceva.

Insa, imi place textul, si de pe cerc si cel de langa. Sa-mi zici pe mess cum il faci pe cel de langa.

Edited by MrYonutz

Nu prea merge, adica nu e nimic reprezentatiz, e un cerc, joker-ul va ramane emblema B-Zone, trebuia sa-l faci ca un joker daca tot ai facut ceva.

Insa, imi place textul, si de pe cerc si cel de langa. Sa-mi zici pe mess cum il faci pe cel de langa.

De ce sa ramana jockerul ? :-S

Ar merge ceva in genul vechiului logo, cel cu coroana.

# Imi place, mai ales textul, dar si acel logo. Felicitarile mele, si succes mai departe in cariera de Designer.

Textul de langa e ... praf. Incercati toti cu BoomBox, dar nu va iese la fel, pentru ca ala e alt font (pe care n-am sa-l zic) + multe alte efecte de care voi nu va dati seama, insa alea conteaza.

Aşa să faci, să nu spui la nimeni să ţi tot tu. Textul "ZONE" e fontul Gunship dacă nu mă înşel iar acel "B" tot nu-l găsesc.

PS: Termini azi lucrarea pentru Battle ?

Este foarte frumos, dar sincer cred că mai bine ar rămâne logo-ul care este acum :D

Eu doar am făcut un suvenir nu un nou logo pentru forum.

Acest suvenir pare venit din spatiu :))...ma refer la cum e lucrat.Ti-a iesit foarte frumos, pentru munca depusa-Felicitari, bravo:)!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.