Jump to content

[B-Zone TV]Cum s-a schimbat Rpg.B-Zone.Ro?

0nlycraiova
 Share

Recommended Posts

Faza cu 3 lei si aia de la sfarsit cu "POST !" sunt awesomeeeee. Ai evoluat mult de la "caterinca" aia din LV. Mai lucreaza umpic la timpi ( la sfarsit apare prea devreme subitrarea ) si esti maestru.

Edited by Haose

Plagiatura de la Mihai, nu-mi place. Nu e sincronizat, pune frate cand e 2009 si cand 2012... In fine, felicitari !

Am pus nu vezi?Nu e nici o plagiatura, uitete tu mai atent.Si oricum ideea am avut-o pana sa vad clipul lui mihai ;)

MA, VOI NU INTELEGETI, IDEEA AM AVUT-O INAINTE SA VADD CLIPUL LUI GANG_MIHAI, SI NU E TOTUL COPIAT, HAI CA DEJA MA ENERVATI :|

Cica, ai avut ideea, si acum zici ca nu e totul copiat. =))))))))))))) Si, de ce nu ai facut tu filmul inaintea lui Mihai?

SI CUM SA FIE IDEILE EXACT LA FEL? Faza cu ferma e prima, ca la gang, faza cu 3 lei, ca la gang, faza cu sprayu', ca la gang, de la tine e doar asta cu POST.

In rest, ai plagiat tot.

Si oricum, nu e sincronizat, nu se intelege cand e 2009, cand e 2012. Slabut..

De ce dracu nu poti fi original?

ai coppiat scena cu scena din clipul meu

da, b-zone s`a schimbat din cauza oamenilor ca TINE. PLEACA!

Ba uite frt deja ma enervati faceti asa sa enervati lumea.Sa stii ca aia cu 3 lei nu e in clipu lu mihai, si daca asa m-am gandit daca asa e ce vroiai sa fac doamne frate sunteti ciudati rau.

UITE , e si faza cu 3 lei mai jos :))

Plagiatorule.

Edited by Gang Mihai

Mă, eu sincer nu prea am înţeles nimic din film, nu ai pus când e din 2009, când e din 2012, sincronizare proastă, dar îţi apreciez efortul, mai lucrează ;)

OMG, ba tu nu vezi bine?Doamne, prea mult ati stat la PC.

De ce dracu nu poti fi original?

ai coppiat scena cu scena din clipul meu

da, b-zone s`a schimbat din cauza oamenilor ca TINE. PLEACA!

UITE , e si faza cu 3 lei mai jos :))

Plagiatorule.

Si daca am vrut sa fac un video ca al tau care ti-e problema?Da aia care fac clip cu stunturi nu sunt plagiatori sau nush ce?Frt sunteti culmea.Bine ca faci tu toate clipurile posibile din lume.

Eu nu plec, eu nu sunt asa, te trezisi tu asa dintr-o data, daca te simti bravo tie.Sa nu te mai prind vreodata ca postezi pe la clipurile mele.

Edited by Alyexx

de la

Am pus nu vezi?Nu e nici o plagiatura, uitete tu mai atent.Si oricum ideea am avut-o pana sa vad clipul lui mihai ;)

pana la

OMG, ba tu nu vezi bine?Doamne, prea mult ati stat la PC.Si daca am vrut sa fac un video ca al tau care ti-e problema?Da aia care fac clip cu stunturi nu sunt plagiatori sau nush ce?Frt sunteti culmea.Bine ca faci tu toate clipurile posibile din lume.

Eu nu plec, eu nu sunt asa, te trezisi tu asa dintr-o data, daca te simti bravo tie.Sa nu te mai prind vreodata ca postezi pe la clipurile mele.

e ceva drum.....nu imi place ce faci, ai inceput sa copiezi tot, esti un om fara personalitate si B-zone s-a schimbat din cauza oamenilor ca tine, nu inteleg ce avantaje ai avut tu ca ai scos un clip exact ca al meu.

Oricum, nu stau sa ma cert cu prostii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.