Jump to content

Bug [/rob].

siLvEr.

Recommended Posts

Nick-ul tau: Ghambyt

Descrierea bugului: Astazi in jurul orelor 18-19 am cautat oameni pentru rob, toate bune si frumoase am gasit oameni pentru rob si am mers la banca Las Venturas. Eram toti in masina si am dat [/rob] si am fugit cu noss la drop de langa Headquartes Barzini si cand am ajuns acolo nu era checkpoint si ne-a luat masina. Dupa care la 30 secunde distanta au venit copii si ne-au omorat. Noi nu am primit bani, respect points s-au dus, punctu de la skill nu s-a dus si noi am intrat degeaba la jail. Tin sa precizez ca nimeni nu a primit crash in timpul robului si nu aveam [/find] sau [/locatecar]. Si nu am avut lag.

Screenshot(s): Nu am apucat sa fac imediat la 30 secunde au venit copii si ne-au omorat. Va poate confirma colegi mei cat si cei din F.B.I care au veni sa ne omoare. [ Corneliu ]

Inainte sa dai /rob sau sa cauti oameni Dai un relog, e posibil sa ai buguri daca ai jocul deschis de prea mult timp. De ex: ai lag acu iar tu stai afk vreo 2-3 ore ...cand reintri sa te joc lagul acela iti ramane o parte ( asa este la mine) si imi mai dau un relog ca sa mearga mai bine si sa nu am buguri.

Stai ca nu inteleg. Din aparea checkpointul pe harta, totusi, dar nu aparea cercul ala? Si apoi v-a disparut masina si n-ati luat bani...Ai job de car jacker?

Am dus masina la drop Barzini si nu a disparut masina. Nu am job Car Jacker ci Arms Dealer.

Inainte sa dai /rob sau sa cauti oameni Dai un relog, e posibil sa ai buguri daca ai jocul deschis de prea mult timp. De ex: ai lag acu iar tu stai afk vreo 2-3 ore ...cand reintri sa te joc lagul acela iti ramane o parte ( asa este la mine) si imi mai dau un relog ca sa mearga mai bine si sa nu am buguri.

Posibil sa fi avut bug, dar lag nu am avut in niciun caz.

Aici e vina ta frate .. nu trebuai sa dai /dropcar .. am patito si eu cu /find ..

Tu cred ca nu ai citit bine. Nu am avut jobul Detective sa dau [/find], nici masina personala sa dau [/locatecar] si nu am jobul Car Jacker sa dau [/dropcar], ci am job de Arms Dealer.

Din moment ce doar tu ai raportat acest bug înseamnă că problema a fost de la tine. Dacă ai reușit să te desincronizezi în vreun anume fel nu a mai avut cum să-ți apară checkpointul.

Voi mai lăsa topicul deschis să văd dacă a mai întâmpinat cineva așa ceva.

Din moment ce doar tu ai raportat acest bug înseamnă că problema a fost de la tine. Dacă ai reușit să te desincronizezi în vreun anume fel nu a mai avut cum să-ți apară checkpointul.

Voi mai lăsa topicul deschis să văd dacă a mai întâmpinat cineva așa ceva.

Si daca nu s-a mai intamplat la nimeni, nu se va intampla nimic nu? Daca aveam timp sa fac poza faceam ca dovada. V-oi mai incerca sa dau cu acceasi playeri sa vad daca se mai intampla.

Mi s-a intamplat si mie foarte des in ultimu timp...dau /rob la banca si cnad ajung la checkpoint, ial de unde nui....oricum stau la checkpoint dp. map aproximativ 30 secunde si intr-un sfarsit imi da $...

Mie mi-sa intamplat acum 2 zile, dar nu in LV in LS, ne plimbam ca nebunii si nu era Checkpointul, nici pe mapa nici pe harta. Norocul nostru ca nu erau copi ca era 4 dimineata si ne-am plimbat vreo 12 minute pana soferului i-a aparut Checkpointul. Eu nu cred ca avea soferul lag, se vedea daca avea lag, se misca in reluare ceva daca avea. Cred ca e ca atunci cand luam flood, serverul avea lag dar nu se simtea, se vedea doar la checkpointuri ca ele nu se vad.

Mie mi-sa intamplat acum 2 zile, dar nu in LV in LS, ne plimbam ca nebunii si nu era Checkpointul, nici pe mapa nici pe harta. Norocul nostru ca nu erau copi ca era 4 dimineata si ne-am plimbat vreo 12 minute pana soferului i-a aparut Checkpointul. Eu nu cred ca avea soferul lag, se vedea daca avea lag, se misca in reluare ceva daca avea. Cred ca e ca atunci cand luam flood, serverul avea lag dar nu se simtea, se vedea doar la checkpointuri ca ele nu se vad.

Daca nu apare din prima, nu ar avea de ce sa apara dupa 12 minute.

Totusi, nu inteleg cum de dispare checkpointul. Ma gandeam ca poate exista vreo scapare la o alta comanda care ar inlocui checkpoint-ul.

si la noi s-a intamplat ceva asemantor, dar stim cauza, noi aveam masina de la un player, iar noi cand sa mergem spre cp ne dispare masina, el dand /q. Daca si voi ati fi avut o masina de l a cineva iar acel cineva a dat /q sau a luat crash v-a disparut masina. Daca nu, atunci asteptam sa descopere kelton problema. salut

si la noi s-a intamplat ceva asemantor, dar stim cauza, noi aveam masina de la un player, iar noi cand sa mergem spre cp ne dispare masina, el dand /q. Daca si voi ati fi avut o masina de l a cineva iar acel cineva a dat /q sau a luat crash v-a disparut masina. Daca nu, atunci asteptam sa descopere kelton problema. salut

Am avut masina Merit de la rent, nu avea cum sa dispara.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.