Jump to content

Cerere - qaz - avatar si semnatura

waveform
 Share

Recommended Posts

Ceri avatar si semnatura pentru ca nu esti in stare sa iti faci unul singur=))))

Vai mama, ce gluma =))))))))))))))) Impusca-te in cap ba, talentatule.

qazg.png

qaz2.png

Edited by Rubby

Vai mama, ce gluma =))))))))))))))) Impusca-te in cap ba, talentatule.

qazg.png

qaz2.png

Da ma sunt talentat care e problema ta?tu chiar nu stii ce semnatura de cacat ai?Am spus neaparat ca aia e o gluma?Eu am spus adevarul

Un craiovean prost care nu stie sa faca o semnatura banala!

Da ma sunt talentat care e problema ta?tu chiar nu stii ce semnatura de cacat ai?Am spus neaparat ca aia e o gluma?Eu am spus adevarul

Bă omule, tu chiar esti retardat ?

Mars in gâtu mătii pe unde ai venit. Vii si postezi aici, de parca m-ar interesa pe mine ca esti tu un cacat talentat.

Bun, sunt craiovean. Care e problema ta ? De unde deduci tu faptul ca sunt prost ?

FC_Vaslui_chiajna_1.png

Imagine apentru avatar e prea LQ dupa parerea mea..

Multumesc, mai astept.

Edited by qaz

Bă omule, tu chiar esti retardat ?

Mars in gâtu mătii pe unde ai venit. Vii si postezi aici, de parca m-ar interesa pe mine ca esti tu un cacat talentat.

Bun, sunt craiovean. Care e problema ta ? De unde deduci tu faptul ca sunt prost ?

Multumesc, mai astept.

Pai dute-n cacat de copil fara viitor nici nu stii cum arata soarele

Invata in plm cu photoshop cu alte programe nu sta si te milogii la alti sa iti faca sa nu ti se da pe tava idiotu draq

Si jegosu ala vine si el aici sa isi apere puiu craiovean dar ca avatar are o imagine luata dupa google si un scris langa un nume de prost!

Invata in plm cu photoshop cu alte programe nu sta si te milogii la alti sa iti faca sa nu ti se da pe tava idiotu draq

Si jegosu ala vine si el aici sa isi apere puiu craiovean dar ca avatar are o imagine luata dupa google si un scris langa un nume de prost!

Tu esti chiar un copil futut in cur.

Nu am chef sa imi bat capu cu retardati, si copii facut pentru alocatie, ca tine.

Ok, o sa primesc suspend permanent, dar stiu ca am futut-o pe #cenzurat#, si tot neamul tau.

Iti multumesc Kenneth.

CLOSED.

Ceri avatar si semnatura pentru ca nu esti in stare sa iti faci unul singur=))))

Prost inceput pe comunitate. Vei fi sanctionat pentru limbajul tau si pentru ca ai postat aiurea in acest topic.

O zi buna.

EDIT: Ti-ai ales, n-are rost sa mai fac un post. Topic inchis.

Edited by Ultras Kenneth

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.