richter Posted September 18, 2012 Author Share Posted September 18, 2012 NEW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Lasa pe noi treaba de a inchide/deschide topicurile. Cand vrei sa iti inchizi/deschizi topicul, ne trimiti PM. Ai moderator la SURF, nu Design. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 18, 2012 Author Share Posted September 18, 2012 Lasa pe noi treaba de a inchide/deschide topicurile. Cand vrei sa iti inchizi/deschizi topicul, ne trimiti PM. Ai moderator la SURF, nu Design. Da, imi cer scuze. # O parere despre lucrare ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NonSt0p3R Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Ai lucrari frumoase, incearca sa faci si niste semnaturi, am vazut ca nu prea ai la portofoliu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radukcu Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Sunt frumoase da incearca sa faci si altceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 18, 2012 Author Share Posted September 18, 2012 Ai lucrari frumoase, incearca sa faci si niste semnaturi, am vazut ca nu prea ai la portofoliu. Momentan, incerc logo-uri.. o sa fac si cateva semnaturi. Sunt frumoase da incearca sa faci si altceva Dupa cum am spus, mai sus.. ma bazez pe logo-uri.. LE: AVATAR NOU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Care era stocku' la avatar? Ca nu cred ca ai facut mare lucru, si oricum, nu prea are depth, adica e blurat cam tot... Duplicheaza layerul, da un sharpen, si sterge BG-ul, adica ce nu e pisica, sa ramana doar pe pisca sharpenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 19, 2012 Author Share Posted September 19, 2012 Care era stocku' la avatar? Ca nu cred ca ai facut mare lucru, si oricum, nu prea are depth, adica e blurat cam tot... Duplicheaza layerul, da un sharpen, si sterge BG-ul, adica ce nu e pisica, sa ramana doar pe pisca sharpenu. http://i.imgur.com/LVva4.jpg # Asta-i stockul, o sa iti urmez sfatul, si o sa vad ce iese. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 19, 2012 Author Share Posted September 19, 2012 Creatii noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Imi place alt doilea avatar, imi place faza cu dublura aia. Nu mi-ar fi trecut prin cap, arata bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 19, 2012 Author Share Posted September 19, 2012 Imi place alt doilea avatar, imi place faza cu dublura aia. Nu mi-ar fi trecut prin cap, arata bine. Mi-a venit ideea de la o semnatura, si am zis sa incerc si la un avatar. NEW: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 20, 2012 Author Share Posted September 20, 2012 NEW: La primul, stiu ca am gresit la text, cu acel outer glow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raylan Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Ai niste lucrari simple, tot ce faci la un avatar este sa ii pui un gardient map + un text. Incearca sa il imbogatesti, sa ii pui contrast,lumina,blur,sharpen,etc. La logo-uri imi plac fonturile insa nu e mare lucru nici acolo + trebuie sa faci acele sigle de la 0 ca sa aiba valoare. Keep working. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 20, 2012 Author Share Posted September 20, 2012 NEW: # Pentru cei ce au zis sa fac si semnaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadgeaR Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Ultima semnatura ar fii fost chiar frumoasa cu un Lighting effect, un sharpen ceva, siii... fara Outer Glow-u ala pe text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 20, 2012 Author Share Posted September 20, 2012 Ultima semnatura ar fii fost chiar frumoasa cu un Lighting effect, un sharpen ceva, siii... fara Outer Glow-u ala pe text. O sa incerc cand am chef, momentan ma pregatesc sa fac un dus, si sa ma pun in pat.. Maine e o zi mareata.Cel mai probabil, o sa fac maine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Sunt foarte faine felicitari! Ultima e cea mai tare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 21, 2012 Author Share Posted September 21, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 (edited) Frumoase lucrarile, simple si placute ochiului, cel mai mult imi plac avatarele, la semnaturi incearca sa pui niste texturi pe care sa le prelucrezi ca sa fie lucrarea cat mai complexa. Tine-o tot asa! Edited September 21, 2012 by Shooter Vicious Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadgeaR Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Niste lucrari prea simple, nu tu text, nu tu efecte, nu tu lumina.. lucreaza dupa tutoriale, fi creativ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 asta arata cel mai ok, ai pus niste gradient mapuri nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 22, 2012 Author Share Posted September 22, 2012 arata cel mai ok, ai pus niste gradient mapuri nu ? Nu, nu am folosit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 26, 2012 Author Share Posted September 26, 2012 Rog sa se dea TOPIC CLOSED. Momentan nu am timpul necesar, pentru a ma ocupa de PHOTOSHOP / FORUM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Daca ai de gand sa te reapuci de creatii, te rog sa nu deschizi un nou topic. Ma anunti pe mine, sau pe alt Designer sa-ti deschidem topicul. Mult succes. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 30, 2012 Author Share Posted September 30, 2012 NEW: Multumesc mult ALPHA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts