Jump to content

[Portofoliu] Richter

richter
 Share

Recommended Posts

Lasa pe noi treaba de a inchide/deschide topicurile. Cand vrei sa iti inchizi/deschizi topicul, ne trimiti PM. Ai moderator la SURF, nu Design.

Da, imi cer scuze. :)

# O parere despre lucrare ?

Ai lucrari frumoase, incearca sa faci si niste semnaturi, am vazut ca nu prea ai la portofoliu.

Momentan, incerc logo-uri.. o sa fac si cateva semnaturi.

Sunt frumoase da incearca sa faci si altceva :)

Dupa cum am spus, mai sus.. ma bazez pe logo-uri..

LE:

tVX6d.png

Care era stocku' la avatar? Ca nu cred ca ai facut mare lucru, si oricum, nu prea are depth, adica e blurat cam tot... Duplicheaza layerul, da un sharpen, si sterge BG-ul, adica ce nu e pisica, sa ramana doar pe pisca sharpenu.

LVva4.jpg

http://i.imgur.com/LVva4.jpg

# Asta-i stockul, o sa iti urmez sfatul, si o sa vad ce iese.

Ai niste lucrari simple, tot ce faci la un avatar este sa ii pui un gardient map + un text. Incearca sa il imbogatesti, sa ii pui contrast,lumina,blur,sharpen,etc. La logo-uri imi plac fonturile insa nu e mare lucru nici acolo + trebuie sa faci acele sigle de la 0 ca sa aiba valoare. Keep working.

Ultima semnatura ar fii fost chiar frumoasa cu un Lighting effect, un sharpen ceva, siii... fara Outer Glow-u ala pe text. :)

O sa incerc cand am chef, momentan ma pregatesc sa fac un dus, si sa ma pun in pat.. Maine e o zi mareata.Cel mai probabil, o sa fac maine.

Frumoase lucrarile, simple si placute ochiului, cel mai mult imi plac avatarele, la semnaturi incearca sa pui niste texturi pe care sa le prelucrezi ca sa fie lucrarea cat mai complexa. Tine-o tot asa!

Edited by Shooter Vicious

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.