Jump to content

[ Tabel ] Numarul de RP + /buylevel + payday la fiecare level

aDaTa

Recommended Posts

Formule de calcul:

Respect Ponints: [(Level+1) x 4]

Exemplu (level 30): (30+1) x 4 = 31 x 4 = 124

Buylevel: [(Level+1) x 25] x 1000

Exemplu (level 24): (24+1) x 25 x 1000 = 25 x 25 x 1000 = 625 x 1000 = 625.000$

Payday: Nu exista o formula de calcul. Ele pot fi accesate folosind spoilerul de mai jos.

Level 1-2 payday 3.600

Level 3-4 payday 7.200

Level 5-6 payday 10.800

Level 7-8 payday 14.400

Level 9-10 payday 18.000

Level 11-12 payday 21.600

Level 13-14 payday 25.200

Level 15-20 payday 28.800

Level 21-30 payday 32.400

Level 31-40 payday 36.000

Level 41-50 payday 39.600

Level 51-60 payday 43.200

Level 61-70 payday 46.800

Level 71-85 payday 50.400

Level 86-100 payday 54.000

Level 101-120 payday 57.600

Level 121-140 payday 61.200

Level 141-160 payday 64.800

Level 161-185 payday 68.400

Level 186-210 payday 72.000

Level 211+ payday 75.600

Multumim de informatii dar am si eu o intrebare:Cum se face ca primesc si 70 k payday la level 17? :)

Mai minte omul, dar mai bea si apa.

# Exista o explicatie, ai stat pana la xx:59, si ai dat [/q]. Dupa, ai intrat la xy:00, si ai asteptat celalat payday.

Buna ideea cu numerul de Respect Pointsuri. Cea cu payday-urile, a mai fost postata.

Mai minte omul, dar mai bea si apa.

# Exista o explicatie, ai stat pana la xx:59, si ai dat [/q]. Dupa, ai intrat la xy:00, si ai asteptat celalat payday.

Buna ideea cu numerul de Respect Pointsuri. Cea cu payday-urile, a mai fost postata.

Nu este adevarat,pur si simplu acum iar 30k,ora viitoare imi da 70-80 dar nu mereu, mai rar si nu e de la ce mi-ai spus tu.

Inseamna ca o sa dau mai des. :))

Daca ai sta putin sa te gandesti, ti-ai da seama ce prostie faci ;) ... La urma urmei tot atatia bani iei (daca e sa facem un total) si pierzi 1 RP si o ora jucata ... :|

Daca ai sta putin sa te gandesti, ti-ai da seama ce prostie faci ;) ... La urma urmei tot atatia bani iei (daca e sa facem un total) si pierzi 1 RP si o ora jucata ... :|

Eu chiar nu am inteles asta si nici nu stiam.

Iau crash la xx:59,intru repede e in acelasi minut,vine imediat xx:00 si iau rp si iau si bani dublu.Explicati-mi va rog,chestia asta nu o stiu :)

Deci hai ca iti explic eu:

La fiecare secunda secunda serverul iti ofera 1$ (depinde de level ...) ei bine, acel 1$ nu il primesti direct, se trimite un query la MySQL si iti pune acel 1$ intr-o mica casuta denumita PayCheck (... sper ca nu gresesc) ... cu cat stai mai multe secunde pe server, cu atat acel PayCheck devine tot mai mare :) ...

Ei bine payday-ul in sine reprezinta altceva ... El iti da Paycheck-ul adunat si un "RespectPoint", respectiv un "Playing Hours" ... Deci cu cate secunde petreci mai mult pe server, cu atat mai multi bani vei primi la payday :) ...

Dar eu iti recomand sa nu faci acest lucru pentru ca iei acelasi bani, numai ca pierzi din RP-uri si ore jucate :-J

Deci hai ca iti explic eu:

La fiecare secunda secunda serverul iti ofera 1$ (depinde de level ...) ei bine, acel 1$ nu il primesti direct, se trimite un query la MySQL si iti pune acel 1$ intr-o mica casuta denumita PayCheck (... sper ca nu gresesc) ... cu cat stai mai multe secunde pe server, cu atat acel PayCheck devine tot mai mare :) ...

Ei bine payday-ul in sine reprezinta altceva ... El iti da Paycheck-ul adunat si un "RespectPoint", respectiv un "Playing Hours" ... Deci cu cate secunde petreci mai mult pe server, cu atat mai multi bani vei primi la payday :) ...

Dar eu iti recomand sa nu faci acest lucru pentru ca iei acelasi bani, numai ca pierzi din RP-uri si ore jucate :-J

Multumesc de raspuns.

A mai fost accest topic facut, m-ai de mult cu vechea tema la forum, nush daca data trecuta tot tu ai facut dar...

Ori cum ai +1

Am refacut-o pentru ca topicul precedent a disparut :) ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.