Ferdenez Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 ma scuzati ca am facut acesti topic , dar azi de la ora 4 m-am dus cu prietenii la un fotbal si am ramas cu caracterul afk cu /sleep .. peste 3 ore jumate , am venit acas si cand am vazut ca am luat kick de la lexutzu de abuz /sleep , si am facut doar 1 rp adica 1 ora , cand am vazut asta m-am mirat adica , aceasta actiune cu sleep am crezu ca s-a facut pentru cai care stau afk pentru ca pleaca undeva sau au alta treba dar vor sa faca si rp pe server ... imi exiplacati si mie cum vine faza cu abuz /sleep ? si am stat doar 1 ora Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Erai afara din casa Am si niste SS prin pc da mi lene sa le caut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferdenez Posted September 1, 2009 Author Share Posted September 1, 2009 Erai afara din casa Am si niste SS prin pc da mi lene sa le caut ! da lexutzu , eu am dat sleep in casa dar cand am venit m-am gasit afar , dar nu stiu dc , asta recunosc , dar nu am spus-o ca nu stiuam ca asta este cauza:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 deci se poate inchide acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.