Ferdenez Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Counter Strike 1.6 este cel mai popular joc online shooter din intreaba planete , cred ca toti ati auzit de acest joc Nu are o grafica cine stie ce sau altceva , dar totusi are mai multe moduri de gameplay : Zombie Mod , Deathrun , HnS , GunGame , Surf , Normal etc ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bANNEDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 si 1.5 era cel mai popular sau .. half life in 98 cand sa si hotarat sa se fak cs ul deci nu modurile conteaza ci faptul k nu are cine stie ce grafik si e usor de jucat si violenta .. faptul k omori pe altu .. chiar dak doar virtual atrage cred k daia e asa de popular parerea mea pe mine nu stiu ce ma atrage .... mam obijnuit ku el si e cam singurul jok in afara de fifa pe care lam jucat vreodata mai mult de 2 ore ... si faptu k ma pricep il face preferatu meu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebunnN Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snifel04 Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Ce sa zic..mam lasat o perioada de el dar acum imi place iar Nebunu ma sperie signature tau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xander Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Counter Strike este un joc fara sens, toata ziua tragi cu arma, nimic sa te motiveze, nu exista un sistem de level ca si la Call of Duty, nimic interesant ... motiv pentru care m-am lasat de joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazVaNeLLL Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Xander poate u te plictisesti knd joci cs..eu nu ma plictisesc niciodata.. Vb cu pretenii..te amuzi..etc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
donLupu Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 cs, il iubessscc Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Pentru mine este un joc pt strategie sa stiu cand sa astept cand sa arunc grenazile si cand sa pun bmb ...Prima data cand am jucat eram un n00b ... ma duceam in viteza sa zice ca luam si eu unu sau doi max da muream imediat.Joc cs de la 10 ani adica am vreo 4 ani... Si am ma invatat ceva acuma joc asa cs mai mult in team sau cat odata depinde...De chefu care iti vine mie unu imi place sa impusc da nu il iau atat in serios .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 si 1.5 era cel mai popular sau .. half life in 98 cand sa si hotarat sa se fak cs ul deci nu modurile conteaza ci faptul k nu are cine stie ce grafik si e usor de jucat si violenta .. faptul k omori pe altu .. chiar dak doar virtual atrage cred k daia e asa de popular parerea mea pe mine nu stiu ce ma atrage .... mam obijnuit ku el si e cam singurul jok in afara de fifa pe care lam jucat vreodata mai mult de 2 ore ... si faptu k ma pricep il face preferatu meu Aha, cs e super , mam lasat mai demult..acum am inceput iar..nus bun..inca dar ma obisnuiesc PS: eu mai joc si HL , sunt inca playeri , cel putzin mie imi place..cs, hl si samp : jocurile mele preferate..momentan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusmanu Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Xander poate u te plictisesti knd joci cs..eu nu ma plictisesc niciodata.. Vb cu pretenii..te amuzi..etc.. te enervezi si arunci pc pe geam CS 1.6 intradevar este un joc slab incercati cs: source are grafica mult mai buna si acolo intradevar iti poti face o stragie. radarul este punctul cheie ca sa domnezi acest joc. apropo fara steam nu are rost sa joci cs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Eu m-am cam lasat de el si m-am apucat de SA-MP Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 De CS nu te poti lasa ... eu m-am lasat de MU si m-am apucat de SA:MP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaRnEd Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 1.7 nu se face??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Deathrun e cel mai fain Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3l3t3r Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 deci cs-ul este unul din jocurile mele de suflet dar ma enerveaza rankagiii aia de alearga dupa "/rank" in loc sa joace in echipa... era altceva jucand 1,5 la sala cu tovarasi ca nici PC nu aveam acasa (aveam doar 8 anisori ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cozma Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 ce pot sa zic sunt un obsedat dupa cs joc de la 5 ani :> .... si nici pana acum nu mam saturat ( n-am jucat numa cs 1.6 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ONline Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Joc de 2 ani cs, si mi se pare cel mai distractiv joc. Poti sa iti faci multi prieteni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 cs foarte simplu cel mai tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoOgLe Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 mda este cel mai jucat joc din romania s spun cal joc de vreo 7 ani bine cu unele intreruperi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lose Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Cs cel mai simplu joc .. pana dai de cfg . chestii oricum. jocul e tare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GaroZzo Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 hehe...cs cel mai tare:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoOgLe Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Exista oameni care au murit ce la cest joc.......... e dragut da sal joci cu cap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psych0Llo Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Da , imi place si mie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALeKs Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 sa mori de la a juca cs ... e o mare porcarie , de unde ai mai scoso si pe asta ? Cs e super tare si super simplu pana o dai in smecherii cu cfg-uri , gui , chestii care sa iti micsoreze lagul ..... cel mai bine sa joci cs e deafault . Aces joc este cel mai jucat si pentru faptul ca nu cere prea mult la calculator ca sa mearga cat de cat bine . Eu joc de un an jumate cu unule pauze de o luna , doua .... dar pot sa spun ca , cs e jocul meu preferat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Voda Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Counter-Strike este unul dintre jocurile cele mai jucate din lume....EU acest joc il practic de la varsta de 10 ani, iar acum am 15 ani..Am steam, joc corect, FARA COD, si pot spune ca joc pe zi 6 ore si nu ma plictisesc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts