Jump to content

Counter Strike 1.6

Ferdenez
 Share

Recommended Posts

Counter Strike 1.6 este cel mai popular joc online shooter din intreaba planete , cred ca toti ati auzit de acest joc :D Nu are o grafica cine stie ce sau altceva , dar totusi are mai multe moduri de gameplay : Zombie Mod , Deathrun , HnS , GunGame , Surf , Normal etc ...

si 1.5 era cel mai popular sau .. half life in 98 cand sa si hotarat sa se fak cs ul deci nu modurile conteaza ci faptul k nu are cine stie ce grafik si e usor de jucat si violenta .. faptul k omori pe altu .. chiar dak doar virtual atrage cred k daia e asa de popular :) parerea mea :)) pe mine nu stiu ce ma atrage .... mam obijnuit ku el si e cam singurul jok in afara de fifa pe care lam jucat vreodata mai mult de 2 ore ... si faptu k ma pricep il face preferatu meu :))

Pentru mine este un joc pt strategie sa stiu cand sa astept cand sa arunc grenazile si cand sa pun bmb ...Prima data cand am jucat eram un n00b ... ma duceam in viteza sa zice ca luam si eu unu sau doi max da muream imediat.Joc cs de la 10 ani adica am vreo 4 ani... Si am ma invatat ceva acuma joc asa cs mai mult in team sau cat odata depinde...De chefu care iti vine mie unu imi place sa impusc da nu il iau atat in serios ..:P

si 1.5 era cel mai popular sau .. half life in 98 cand sa si hotarat sa se fak cs ul deci nu modurile conteaza ci faptul k nu are cine stie ce grafik si e usor de jucat si violenta .. faptul k omori pe altu .. chiar dak doar virtual atrage cred k daia e asa de popular :) parerea mea :)) pe mine nu stiu ce ma atrage .... mam obijnuit ku el si e cam singurul jok in afara de fifa pe care lam jucat vreodata mai mult de 2 ore ... si faptu k ma pricep il face preferatu meu :))

Aha, cs e super :)>- , mam lasat mai demult..acum am inceput iar..nus bun..inca :P dar ma obisnuiesc

PS: eu mai joc si HL :D, sunt inca playeri :P, cel putzin mie imi place..cs, hl si samp : jocurile mele preferate..momentan

Xander poate u te plictisesti knd joci cs..eu nu ma plictisesc niciodata..

Vb cu pretenii..te amuzi..etc..

te enervezi si arunci pc pe geam :P

CS 1.6 intradevar este un joc slab incercati cs: source are grafica mult mai buna si acolo intradevar iti poti face o stragie. radarul este punctul cheie ca sa domnezi acest joc. apropo fara steam nu are rost sa joci cs..

deci cs-ul este unul din jocurile mele de suflet :)) dar ma enerveaza rankagiii :)) aia de alearga dupa "/rank" in loc sa joace in echipa...

era altceva jucand 1,5 la sala cu tovarasi ca nici PC nu aveam acasa :) (aveam doar 8 anisori :)) )

sa mori de la a juca cs ... e o mare porcarie , de unde ai mai scoso si pe asta ?

Cs e super tare si super simplu pana o dai in smecherii cu cfg-uri , gui , chestii care sa iti micsoreze lagul ..... cel mai bine sa joci cs e deafault :) .

Aces joc este cel mai jucat si pentru faptul ca nu cere prea mult la calculator ca sa mearga cat de cat bine :) .

Eu joc de un an jumate cu unule pauze de o luna , doua :D .... dar pot sa spun ca , cs e jocul meu preferat :D

Counter-Strike este unul dintre jocurile cele mai jucate din lume....EU acest joc il practic de la varsta de 10 ani, iar acum am 15 ani..Am steam, joc corect, FARA COD, si pot spune ca joc pe zi 6 ore si nu ma plictisesc.... :)>-

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.