Jump to content

Take a picture ! Event.

SEF Travie
 Share

Recommended Posts

Acest event are ca scop individuarea locaţiei in care poza originală a fost făcută.Scopul este de-a merge acolo şi să faceţi o poză pe cont propriu iar apoi să postaţi pe forum urmând modelul mai jos indicat.Primul cu o poză in locaţia corectă va primii premiul de $ 50.000.Acest event va avea mai multe ediţii, mult succes.

Model de postare:

Nume in joc:

Număr telefon:

Poză:

Părere event:

Alte precizări:

Prima poză:

Ţin să precizez că, celor ce nu completează modelul în mod corespunzător nu le va fi luată in considerare "inscrierea" la ediţia în care au postat greşit (vreau numărul de telefon din joc, nu /number x).Poza trebuie făcută în aceaşi poziţie în care eu am făcut-o, cea mai apropiată câştigă.

Câştigătorul ediţiei numărul 4 este: Adrean, felicitări.Ai 24 ore la dispoziţie să mă contactezi in joc pentru premiu.

Runda numărul 5 începe astăzi iar poza este: http://postimage.org/image/8c9urlz6n/

La cererea mai multor participanţi poza pentru concurs a fost uploadată pe postimage.Mult succes !

Edited by S4GSpeeDy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.