Jump to content

[B-Zone TV] - Marlanii din trafic

Adrean ZEW
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-Zone TV] - Marlanii din trafic

Gen: - Comedie

Durata: 1:20

Data lansarii: Astazi 23.09.2012

Scurta prezentare: Este vorba de copii tupeisti din trafic,cu bani de masina de la taticu.Odata ce au masina,se cred smardoiasi,si isi iau dupa ei bate/rozete si alte arme albe.O batranica le da o lectie de viata.

Link catre clip

Ideea e simpla, comuna si imi place. Daca vroiai sa fie mai amuzant trebuia sa iei cadre cu aia in masina si sa arati ca ei asculta manele, cand ieseau din masina trebuia sa pui niste injuraturi ceva ( ca sunet ). Iar la baba trebuia sa pui sunet: "feelin' lucky punk?" ( din transformers ) iar aia incepeau sa tipe si sa fuga. Iar dupa un ras malefic. Am multe idei.. dar.. nu am cu cine sa le impartasesc si sa le pun in practica :) Am sa iti dau +1. Bravo!

Ideea e simpla, comuna si imi place. Daca vroiai sa fie mai amuzant trebuia sa iei cadre cu aia in masina si sa arati ca ei asculta manele, cand ieseau din masina trebuia sa pui niste injuraturi ceva ( ca sunet ). Iar la baba trebuia sa pui sunet: "feelin' lucky punk?" ( din transformers ) iar aia incepeau sa tipe si sa fuga. Iar dupa un ras malefic. Am multe idei.. dar.. nu am cu cine sa le impartasesc si sa le pun in practica :) Am sa iti dau +1. Bravo!

Mersi frumos DooMasteR

Am vrut sa fie ceva mic,amuzant si frumos in acelas timp.Ca o parere generala,zic ca e una buna,din ceea ce am vazut pe aici.E primul meu video,sper ca urmatoarele sa fie mai bune.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.