South BAWGXVII Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Nick-ul tau: Jimmy_OPhelan Descrierea bugului: La primul bug observat dupa cateva secunde dupa ce m-am logat mi-a aparut pe ecran "Your punish time is over". Tin sa precizez ca inainte de crash-ul primit n-am fost in jail. Imediat dupa primul bug a mai aparut unul, foarte ciudat. Jobul actual este Detective, dintr-o data imi apare ca am reparat si am oferit refill jucatorului Seba97 iar acesta a acceptat. - Damn, am pierdut poza.. si link-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoA ZuZu Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Raspunsu este simplu: este de la lag Cand ai dat /q ai ramas in baza de date cu un id (exemplu 100) si nu a aparut ca tu ai dat /q si atunci cand a intrat alt jucator care a primit id 100 iti aparea ce facea el (dadea refill/repair/ era prin jail) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Ambele bug-uri se explică prin preluarea ID-ului persoanei care avea punish și a oferit repari/refill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.