Jump to content

[Portofoliu]RazviTnx

RazviTnx
 Share

Recommended Posts

Pai sa incepem cu inceptul..am pentru voi cateva creatii atat in Ps cat si in 3DS Max/Cinema 4D..sunt printre creatiile mele preferate deci prefer sa le arat chiar daca aici e parte de photoshop dar totusi pana la urma aici vorbim de Design nu?...Eu in prezent lucrez la un joc cei drept este pentru un curs de grafica oraganizat de Ubisoft la mine in oras...si fiind intro pauza m-am gandit sa va impartasesc ceea ce numesc eu "Creatiile mele" (Le voi uploada pe imgur.com pentru ca sunt multe si incarc topicul)

Photshop(cateva creatii+Camaro SS'69 plictisitoare dar impunatoare :>):

1.Creatii random:Y don't say!

2.Logo-uri:1 / 2

3.Camaro SS '69 "Black Fury":

original / "boring"

3DS Max /Cinema 4d (2 masini una in max a 2-a in Cinema 4D in aceea din max este un hotrod in care o sa va las si referinta dar si cateva randari abstracte in Cinema 4d[sa nu aud pe cineva..recunosc sunt facute(masinile) dupa tutoriale ..dar fiecare au semnatura mea deoarece atunci cand le-am facut eram "Novice" si ma uitam la tot felu de tutoriale si pe unele le-am luat si le-am schimbat putin sa fie sa zic asa "ale mele"..tutoriale sunt menite sa prinzi "skill" deci pana la urma de mine sunt facute ..nu am luat direct proiectu "dea gata"]):

3ds Max:1 / 2 / Referinta(Nu este randata ..este un fel de "Teaser" daca va place va mai dau:)) )

CInema 4D :

Masina / Randari Abstracte

Stiu ca este si un topic de C4D ..Le pot lasa aici sau le mut acolo?...nu sunt cine stie ce tocmai deia am preferat sa le las aici...o sa pun altcv mai bun acolo aici sunt doar mici chesti care pot fi folosite in PS dar pot sa le mut ..in no time!!

Edited by razvitnx

Imi place ideea primului logo, doar acel drop shadow ma deranjeaza, atat.

Creatiile in materie de Cinema4d, le vei posta in topicul de Creatii Cinema4D

In caz de faci un text spre exemplu, in C4D, si il bagi in photoshop, iar acolo vei pune acel text pe un background, vei adauga efecte de lumina, texturi, gradient map-uri si alte chestii legate de Photoshop, atunci le poti posta aici, mentionand si ca acel text a fost facut in C4D.

Edited by Alpha287

First of all...Alpha la primul logo ala nu e drop shadow...e un "drop shadow" inventat de mine:)).este defapt un layer al pestelui peste care are pus gausian blur si overlay si dat mai jos sa para o umbra..si am sa mai pun asta seara ca acum sunt plecat ...mai am si texte in C4D bagate in Ps..si ce vreau sa te intreb acelea din 3ds Max unde le pun? pentru ca am multe :D:)))

First of all...Alpha la primul logo ala nu e drop shadow...e un "drop shadow" inventat de mine:)).este defapt un layer al pestelui peste care are pus gausian blur si overlay si dat mai jos sa para o umbra..si am sa mai pun asta seara ca acum sunt plecat ...mai am si texte in C4D bagate in Ps..si ce vreau sa te intreb acelea din 3ds Max unde le pun? pentru ca am multe :D:)))

tot la Creatii Cinema4D.

Nu s-au mai postat creatii de mai bine de 2 saptamani.

Topic Closed!

Vei trimite un PM unui designer in cazul in care vrei deschiderea topicului.

Nu cumva sa imi dai iar PM ca il vrei redeschis, si nu vei posta macar o creatie in el ca altfel ramane inchis definitiv.

Salut! Stiu ca nu s-a mai postat de doua luni aici, dar scoala si meditatiile nu mi-au permis sa ma ocup si de acest topic. In ultima perioada am inceput sa lucrez la o aplicatie in Android, numita Event Reporter, si am infiintat impreuna cu un prieten un studio de creatii personale care va fi lansat in curand pe youtube.

Event Reporter

Creatii Random:

Studio HalfDesigners:

Edited by RazviTnx

Imi plac acele creatii pentru "Studio HalfDesigners" doar ca prezentarea lor nu mi se pare adecvata. Nu prea se potriveste acel background. Ai fi putut incerca si alte variante tot pe negru. In legatura cu acea aplicatie pot spune ca ideea ei este faina si ca felul cum sunt asezate butoanele de login, etc, este bun; insa fontul nu prea imi place. De asemenea, imi place si acel wallpaper K-Art. Sper sa mai revii si cu alte creatii.

OMG .... mai rar ca tine ....sunt foarte misto lucrarile .... mai astept si altele ..... As vrea si eu una cu iarna ... daca ai timp . Text Lolu.

Acelasi lucru ti-l spun si tie .. Ai un topic special pentru Cereri. Nu mai cere lucrari aici.

Daca vrei sa continui vei trimite PM unui Designer.

Topic Closed

Topic deschis

Edited by Alpha287
"la cerere"

---Update 30.12.2012---

Medalii pentru "Jocurile Olimpice de Iarna-2012":

j8TOB.jpg

eO90y.png

LqwAX.png

eRs7U.png

Trofee pentru "Jocurile Olimpice de Iarna-2012":

gRRUv.png

8J709.png

Ay0ZG.png

Creatii pentru sarbatori:

HdyYd.jpg

1wtCe.jpg

5v69i.jpg

6fnin.jpg

Creatii pentru BTD-"Born to die"

o9DY5.jpg

Enjoy it!!!

Update: wallpaper pentru BTD :

8f2Bg.jpg

Update | Logo for - News Reporters Store:

mdystore.png

Daca vrei sa continui vei trimite PM unui Designer.

Ori te tii de portofoliu, ori o sa iti las inchis topicul. Ti l-am inchis/deschis de prea multe ori.

Topic Closed

De cateva luni bune nu am mai postat aici. In primul rand, nu pot sa renunt la ce am mai sus, dar nu trebuie bagate in seama. Acum va voi prezenta cateva dintre cele mai recente creatii.

scQ5Deu.pngC6YTu2x.png0FHWvRj.pngdGNQHYB.pngchlcXae.pngDAPCS1A.pngZniEnX5.png2pbvoCa.png3WUGT10.pngoXqPP8m.pngql65aJe.pnge5Wll1z.pngo8w4lKN.pngJVL9mUi.pngZbPyZ3K.pngQgWKFd6.pngFWyXV24.pngfhlQUbV.pngfN06uwr.pngLjylONW.pnghfvecE1.pngEDHNYcz.pngekwbU6r.pnghZMe67L.pngRAmpV0A.png9SdmCf9.pngtMdGAv3.pngR1e0b4a.pngEsqiGe3.pngShaxsyr.png

ffjCGBP.png2uoB2Jj.pngQypYEum.pngsnmZ8o6.pngjK1dyAB.pngoksVFOn.pngo6wgNdl.pngIhNTkFB.png2mHULoU.png4Q6esQg.pngqEJCDd3.png8O8i8lZ.pngPIzoPXY.pngOScxvJ0.pngF5VKe89.pngP8pUafz.pngYdQdWNo.png

Semnaturi:

84MkeMw.png

lQCHUfA.png9pMdfVg.png

rj4lo2V.png

8k0oKR5.png

oGEB3bD.png

CRMkucL.png

aor9RDE.png

kNr2q0w.png

OPPIIep.png

BpR3Vf2.png

TxzdrtL.png

FdhtQN9.png

d8mbEmz.png

Logo-uri:

Yp3ZhzX.pngMUw3gEC.pngYZ5swCt.pngfKBrH90.pngFTPNrj4.pnguUVZoiI.pngnPCRwzT.pngjCkchVv.pnguVplTuI.pngurx93PZ.pngXubnOEm.pngBn4StkE.pngELbaNXw.pnggXDiRrN.png3KhIIaz.pngI5OXKTl.pngdIUjyCd.png

SOTW 40:

mihf8e8.png

*Mai tarziu voi reveni cu un edit pentru a mai adauga ce mai gasesc :). Enjoy!

la avatare (mai precis la recolouring si filtering) esti mortal ! Simplicitatea intotdeauna este "good lookin" . Sfatul meu este sa nu te complici cu alte porcarii gen c4ds daca ai stilul acesta si te pricepi foarte bine in ceea ce faci.

la avatare (mai precis la recolouring si filtering) esti mortal ! Simplicitatea intotdeauna este "good lookin" . Sfatul meu este sa nu te complici cu alte porcarii gen c4ds daca ai stilul acesta si te pricepi foarte bine in ceea ce faci.

Multumesc! Deobicei nu folosesc c4d-uri, doar eventual daca tema creatiiei imi permite, sau cand fac o lucrare in C4D si o retusez putin in ps.

UP!!

Cateva avatare...

XP7brv8.pngcaCE1ph.pngrW2TPSx.png3qI0u6t.pngFsQDgzH.png6Tt7EtF.pngFCTXofd.png7vpZgeh.pngHFeKm6p.pngFQ9VTAW.pngJwY4lUg.pngqBWcjLp.pngaODxmi4.pngfHnlTqZ.png

up!!

Logo-uri pentru sectiunea Auto / Moto. Am sa pun doar doua pentru ca la celelalte textul specific topicului difera.

56Ru21s.png

E6lm5mS.png

w6zWid2.gifgu6xRP7.gifkh8n7kC.gifY8YQV43.gifYwbfJ2H.gifqitCDI7.gifsQzsGEF.gif

#SOTW 41 (Winner):

y4KNL0K.png

*O sa revin cu edit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.