GF suzeTa Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 [AkA]RTxX - Multumesc pentru donatie, asteptam banii in joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roe Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 M-am razgandit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snifel04 Posted September 7, 2009 Author Share Posted September 7, 2009 BlackHawk nu mai fa posturi aiurea. Puteai sa dai edit frumos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 eu sunt pro la ce a spus Gabb04 si chiar ar fi bine sa puneti mana sa inchideti chestia asta ca sincer.. (daca nu am citit) Nu e nici un admin printre voi si nu vad cum ati sti voi si cum i-ati ajuta sa creasca in LEVEL Aceastra "companie" daca se poate numi asa... ar trebui inchisa.. nu vad care mai este rostul jocului.. adica , daca playerul respectiv nu munceste... e vina celorlalti? Deaceea exista JOBURI SECUNDARE... ca sa munceasca.. sa faca bani... sa stea mai mult... sa treaca orele... pe mine nu m-a ajutat nimeni... am lucrat la ferma si mi-am facut bani de level chiar si mai mult. Plus ca , Gabb04 ca admin.. vede stats-urile celorlalti.. si stie ce si cum... si daca el da banii... nu stiu ce rost mai are Harababura asta pe care ati creat-o. P.S : am impresia ca tineti banii si-i impartiti intre voi... In primu rand , imi cer scuze pentru reply. In al 2 -lea rand : De ce trebuie voi in totdeauna sa criticati ? Nu luati nimic ca si cum ar fi bun , ci tot luati in nume de rau . Ma , astia incearca sa ajute si eu cu ceva , sa contribuie si ei la server . Ma enerveaza ca te crezi atot stiutor , tu vrei sa zici , ca te-ai pus sa muncesti 50k pentru a trece lvl ? Din joburi scoti minim ori maxim 1k , sa stai ca prostu sa faci 50k ? Ia te rog sa nu te mai bagi , si lasa-i pe oameni sa faca cum vor ei , ca pana la urma nu de tine depinde si nu fac ei ce vrei tu. Daca tu nu vrei sa ajuti , e treaba ta , nu te baga unde nu-ti fierbe oala , e treaba lor ce fac nu e treaba ta . Daca noi vrem sa donam , donam , daca nu , nu donam . Pana la urma sunt banii nostri nu ai tai si facem ce vrem cu ei. Si ca sa fiu si on topic : * Nick: XtYpe * Varsta: 15 * Suma donata: 20000 * Sunt sigur ca vreau sa donez:(Da/Nu): Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 * Nick: V3n0n * Varsta: 15 ani * Suma donata: 60k adica 60.000$ * Sunt sigur ca vreau sa donez:(Da/Nu): Da pentru saraci jucatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 * Nick:Ciupanezu * Varsta:17 * Suma donata:700.000$ (700k) * Sunt sigur ca vreau sa donez:(Da/Nu): DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Donatie Acceptata.Multumim pentru donatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
November FTL Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nick: November Varsta: 15 Suma donata: 50.000 (50k) Sunt sigur ca vreau sa donez:(Da/Nu): Da, am fost ajutat de Alin cand eram lvl 1 cu 50k, si acum simt nevoia sa ii dau mai departe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF suzeTa Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 November - Multumim pt donatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaStRy Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 * Nick: Castry * Varsta: 15 * Suma donata: 3 mil * Sunt sigur ca vreau sa donez:(Da/Nu): da Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaR Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 eu sunt pro la ce a spus Gabb04 si chiar ar fi bine sa puneti mana sa inchideti chestia asta ca sincer.. (daca nu am citit) Nu e nici un admin printre voi si nu vad cum ati sti voi si cum i-ati ajuta sa creasca in LEVEL Aceastra "companie" daca se poate numi asa... ar trebui inchisa.. nu vad care mai este rostul jocului.. adica , daca playerul respectiv nu munceste... e vina celorlalti? Deaceea exista JOBURI SECUNDARE... ca sa munceasca.. sa faca bani... sa stea mai mult... sa treaca orele... pe mine nu m-a ajutat nimeni... am lucrat la ferma si mi-am facut bani de level chiar si mai mult. Plus ca , Gabb04 ca admin.. vede stats-urile celorlalti.. si stie ce si cum... si daca el da banii... nu stiu ce rost mai are Harababura asta pe care ati creat-o. corect ma , foarte corect , eu am crescut singur in level am fost la ferma si cu tiru si am lucrat , mai cerseam pe la jail la politai cate ceva , lasai ca se descrurca si singuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.