Jump to content

Bug la Masinile Personale

Demian

Recommended Posts

Nick-ul tau: RoleXXX

Descrierea bugului: Bug la toate masinile personale, in loc de Infernus si Flash mi-a aparut 2 premier cu 2TD, cand intru in premier imi zice ca-i a lui c0ws.

Screenshot(s): Inainte de bug - Bug

P.S: O sa bag poza de acum cateva ore( tot de azi cu masinile [ Flashu si infernusu] ) si una din seara asta cu bugul.

A zis si ALLEN pe GAME ca este un bug si se va rezolva cand revine Kelton sau altcineva.

Nu inteleg la ce mai postezi, post pentru +1...

Mars' ma, tu imi zici mie ca fac +1 ca nu ai decat 1 post care ajuta la ceva, restu toate la Personal Vehicles oferte si nu ai nici 5$, numai te baga in topicurile mele, eu nu astept sa imi raspunda vreun destept ca tine cu raspunsuri de 2 bani, astept raspunsul unui owner

mda stiu si eu am acest bug, in loc de bullet mi-a aparut un premier...

oricum a mai fost bugu asta si s-a rezolvat

Am inteles mai bine dupa ce mi-au zis admini, ca ma speriasem din 2 masini bune ajung la 2 premier :)) ... ma speriasem am crezut ca am doar eu, zic ca terbuie sa asteptam raspunsul lui bobo/kelton/master ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.