Jump to content

B-Zone TEXT Wallpapers

Redzm
 Share

Recommended Posts

Destul de simple dar arată frumos, bravo !

Îmi place culoarea textului.. se potriveşte cu background-ul.

De asemenea unghiul dintre texturi este direct proporţional cu unghiul alăturat textului care cade perpendicular pe el, asta dă un aspect de profesionalism. Adică eşti pro.

Dimensiunea este una destul de bună pentru wallpapare, adică majoritatea calculatoarelor au in jurul acelei dimensiuni, eu de exemplu am 1280x1024 :) Raportul este foarte important , şi văd că ai ales unul foarte bun cam de 70% ceea ce este foarte interesant şi dă un aspect pro.

De asemenea fontul este magnific, apreciez faptul că nu ai pus efecte pe el, aşa arată cu 50,45% mai frumos şi pune in evidenţă skillul tău de design dar lafel si background-ul care bănuiesc că tu l-ai făcut de la 0, aşa e cel mai bine, e foarte pro.

Şi textul in sine este drăguţ "b-zone", deoarece este numele comunităţi şi asta face creaţia mai pro.

Puteai pune orice text gen "cartof", "apa plata" dar asta nu avea legătură cu această comunitate, şi nu era lafel de pro.

Felicitări!

Edited by Paulsk

Destul de simple dar arată frumos, bravo !

Cei care posteaza sunt obligati sa comenteze lucrarea in minim 2 propozitii. Exemplu de comentariu corect: "Imi place ca ai folosit fontul X si cum ai pus acel brush pe partea dreapta a semnaturii. Totusi, nu mi-a placut cum ai pozitionat acel render langa text. Iti urez succes in continuare!"

E cel mai sec comentariu pe care l-am văzut vreodată.

Sunt interesante, in special ca ai abordat tema Typography.Un lucru nu imi place la prima poza acel rosu din background dupa parerea mea strica lucrarea,nu se incadreaza cu, culoarea fundalului.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.