sCr97 Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Salut sunt cam nou prin comunitate si pe server si am niste intrebari: 1)Care este cea mai buna slujba (ma refer la platita)? 2)Mai sunt case disponibile? 3)Cum fac sa imi iau masina personala si de la ce level trebe....? 4)Ce este TD ? 5)Cum fac sa ascult radio in timp ce ma joc samp? Multumesc anticipat tuturor care ma ajuta. Ma gasiti cu numele Smok3FLOW pe RPG B-ZONE1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squiz TTC Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Salut sunt cam nou prin comunitate si pe server si am niste intrebari: 1)Care este cea mai buna slujba (ma refer la platita)? 2)Mai sunt case disponibile? 3)Cum fac sa imi iau masina personala si de la ce level trebe....? 4)Ce este TD ? 5)Cum fac sa ascult radio in timp ce ma joc samp? Multumesc anticipat tuturor care ma ajuta. Ma gasiti cu numele Smok3FLOW pe RPG B-ZONE1 Salut 1.Poti intreba ce doresti aici : http://forum.b-zone....-si-nelamuriri/ 2. In legatura cu intrebarile: A: Depinde de job sunt mai multe de exemplu la a.garbade-man iei pana in 10.000$[cam 9.700/800$ depinde de caz] daca colectezi gunoiul, in interval de ~10minute b. Trucker- dupa curse iei pana in 9.800$[cea mai buna cursa de 15km] mai sunt si altele c. Fermier- la ferma 1 iei pana in 500$ iar la femra 2 cam 900$ mai sunt si alte joburi B: Casele sunt cumparate, faci level minim 3 pentru o casa mai ieftina C: Pentru masina personala trebuie sa ai level 5 si cel mai ieftin vehicul este faggio care poti gasi la mana a 2-a cu 1.900,000$ sau 2,000,000$ [sa aiba multe TD] D:TD= Time Destroyed adica de cate ori a fost distrusa masina E: pentru radio ai nevoie de cont premium Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L kiNNNder Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 1. Garbage 2. NU , casele se mai pot cumpara doar de la alti playeri 3. Level 5 minim si strangi bani si o cumperi. Sau platesti bani si o iei de pe clienti. 4. Td= times destroyed adica de cate ori a bubuit masina. Acest td influenteaza pretul de vanzare/cumparare al masinii. 5. Platesti 8 euro pe clienti pentru a achizitiona cont premium. http://clienti.b-zone.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Balon Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Data viitoare posteaza la topicul intrebari si nelamuririi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.