Jump to content

Cea mai mare teapa luata ?

RubbY

Recommended Posts

Nick: FOSNDAC

Level: 23 300/96.

Cea mai mare teapa luata: Am dat un perrenial cu 2m , ma gandeam la faggio.

Am cumparat un club cu 46m fara hidden si 66td

Alte precizări: Din greseli invatam :D . Totusi nu consider ca este o teapa, doar o greseala.

Nick: MariO.

Level: 28

Cea mai mare teapa luata: Aveam un Esperanto , dau /ad ca il vand si DZEU imi zice ca imi da casa level 3 VW interior Horror , si ma mintit ca e peste 80kk, si casa valora pe atunci 25kk

Alte precizări: Pana nu te arzi urat nu iti dai seama.

Nick: Exibo.Bz

Level: 39

Cea mai mare teapa luata: /Houseprice la casa vinewood cu 15.000.000$ in loc de 150 mils :)) . ( defapt mi-am dat singur ... )

Alte precizări: Pana nu te arzi urat nu iti dai seama.

Nick: RoleXXX

Level: 41+

Cea mai mare teapa luata: Cumparasem un Buffalo cu Hidden la pretul de 455,000,000$ si am dat pe Sabre cu Hidden (+ 20,000,000$ diferenta de la mine) pentru ca isi faceau oferte intre ei [ConneR,XXZJameS,Megapolis si uiDivo] si am crezut ca merita peste 470,000,000$ Sabre-ul dar aflu ca e 470 la ds. ( apoi l-am dat pe 380, pierdusem 95,000,000$ )

Alte precizări: Asta este ... greseala a fost a mea :-J

Nick: CooLio.kill

Level: 37

Cea mai mare teapa luata: L-am imprumutat pe LoLLiPoP cu un 1k (1000) si nu mi i-a mai dat inapoi..

Alte precizări: Alte tepe nu mi-am luat, in majoritatea cazurilor eu am fost cel care * a dat teapa*

Cum poti sa te aperi de asa zisele escrochierii ?

1. Fi mereu atent cand faci un schimb de bunuri sau cand scri un anume pret ex: /sellcarto. 6969696 1 [ Sa nu pui 7 cifre in loc de 8 cifre.

2. Chiama mereu un admin la orice afacere.

3. Nu imprumuta niciodata bunuri/bani prietenilor. [ banii sunt ochiul dracului ]

4. Chiar daca un anume prieten va imprumuta vreodata bani, nu face-ti si voi acelas lucru! [ Cum zice proverbul: Iti dau ca sa-mi dai ]

5. Nu face-ti duele DGL pe bani! Face-ti asta doar daca va numiti CooLio.kill.

Eu unul m-am lasat de sa.mp la lvl 37. M-am plictisit rau de acest joc, am facut tot ce era de facut pe acest server.

P/S Bannatil drq pe ZuZu, o sa imbatraneasca virgin si cu ficatul sec, daca mai sta mult pe aici.

pa!

Nick: kayN

Level: 29+

Cea mai mare teapa luata: Am vandut premier cu 3,500,000$ in loc de 35,000,000$

Alte precizări: Pana nu te arzi macar o data, nu iti dai seama ca ai facut afaceri.

Nick: Rowe. (pe atunci Hope47.)

Level:23.

Cea mai mare teapa luata : Nu aveam carnet si am incercat sa vand un Nrg lui Joseph(Jimmy_ophelan) Pe 295kk..dar am pus 29 5000000 si s-a pus 29$..

Alte precizari: L-am ajutat ce pot spune..=]]

Nick: Vlad.

Level: 11

Cea mai mare teapa luata: Nu a fost o teapa, a fost mai mult o prostie. Am vrut sa ajut un player de level 5 sa dea buylevel. Mi-a cerut 150k. Am zis sa-i dau, ce se poate intampla ? Am pus 15kk, nu stiu cum. A zis ca mi da inapoi, de unde...

Alte precizări: De atunci nu l-am mai vazut ON ! :))

Nick: TheGame

Level: 7

Cea mai mare teapa luata: I-am imprumutat unui prieten o suma de bani ma stiam cu el de ceva vreme nu o suma foarte mare pentru economia de acum (10kk) dar pt mine era ceva si de atunci nici telefon nici skype nici mess nici joc nu mai raspunde ..

Alte precizări: Ce sa faci .. e multe rebuturi doamna ..

Nick: [GMS]GutMasteR

Level: 26

Cea mai mare teapa luata: Aveam o casa in fostul cartier B2W si un player mi-a zis ca o vinde mai scump si imi da dupa o parte din bani ( adica partea mare) dar el a vandut-o si nu am mai primit nimic...

Alte precizări: :)))) Refac totul

Nick: iuliaaa

Level: 32

Cea mai mare teapa luata: Am dat banshee cu 1$ pe incredere lui SICKK

Alte precizări: Mare foame !

Dar le-ai spus si ce ai furat tu? Razbunandu-te ca ai pierdut banshee-ul ? :))

ON:

Nick: JohNNy.B

Level: 26

Cea mai mare teapa luata: Furat de ~600mil. ( In total de pe contu asta +celalalt )

Alte precizari: Nu mai ajutati pe nimeni, doar rude si pe cei ce ii stiti in real. Nimeni nu merita, toti cand isi doresc ceva fura. ( Uneori ma simt unic - poate din cauza ca mereu cand am ajutat am pierdut -, am imprumutat 800m de la moartea si i-am dat back dupa 2 zile, + alte masini si imprumuturi de la CiupaNezu ( toate fiind returnate )@ Si da, ma pot lauda in Romania cu chestia asta.)

:*

Nick: mYm

Level: 9

Cea mai mare teapa luata: Am dat lui Senzation faggio cu 1kk in loc de 2kk..el a dat q si mi-am luat teapa..n-am mai avut dovezi sa i fac post..eram newbie..erau toti banii mei castigati pana la lvl 5

Alte precizări: Senzation e tepar !

Nick:[s4G]Raul

Level:19

Cea mai mare teapa luata:Pai am cumparat un Sunrise 3TD cu 7,6kk si l-am tinut aproximativ 2 saptamani cautand sa-l dau mai scump de 7,6kk.Vazand ca nu gasesc l-am dat cu 7,5kk.

Alte precizări:Sigur nu o sa mai iau tepe pe viitor.

Nick: RyddeR.

Level:51

Cea mai mare teapa luata: Probabil cind cind s-a adaugat dealershipul , atunci tot cereau multi bani pe club dar 65 m nu vroiam sa dau, si am gasit unu cu 60 m si credeam ca 'm-am scos' dar acum cred ca nu iau nici 45 pe el.

Alte precizări: Aveti grija !

Nick: ByMageS

Level: 52

Alte precizări: Eh la mine lista e lunga deasta am inceput mai intai cu precizarile

Cea mai mare teapa luata: Am vandut un Buffalo cu 415, dealerul iti da 420 pe Buffalo.

Am cumparat o casa lvl 7 Richman cu 105 milioane $ la licitatie si era atunci doar 60kk $.

Am dat Ceetah + 300.000.000 $ pe Banshee, am iesit in minus cu aproximativ 200.000.000 $ - 150.000.000 $.

Am facut un schimb de masini si am iesit in minus cu 30.000.000 $.

Nick: Billy

Level: 20

Cea mai mare teapa luata: Inainte sa fie Dealership-ul tin minte ca un merit ajunsese pe la 60 M,chiar eu vandusem unul cu 60 M iar dupa 2 zile un merit a costat 120 M.

Alte precizări: Aveti rabdare daca vreti sa vindeti un bun personal.

Nick: Alex_23

Level: 29

Cea mai mare teapa luata: De la Rubby. Am cumparat pns de la el cu 11.300 si el facea vre-o 6

Alte precizări: Pai daca tot dai tepe, trebuie sa mai si primesti ! Bafta !

Nick: tyibyLevel: 29

Cea mai mare teapa luata: Am luat /accept repair cu 10.000$, inainte era fara ID si puteai da /accept repair la ultimu repair oferit.

Alte precizări: l-am injurat prin SMS, i-am facut post si l-am omorat de 5 ori pe la spray.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.