Jump to content

Tedd

Member
  • Posts

    229
  • Joined

  • Last visited

About Tedd

  • Birthday 03/16/1997

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Catalin
  • RPG Nickname
    Ted

Recent Profile Visitors

836 profile views

Tedd's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

14

Reputation

  1. Nick : GGhrtTT. Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni : 11.02.2019 Lipsesc din motivul: Probleme la pc. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Ma rugat pe mine sa ii fac invoirea fiindca el nu poate.
  2. @PRINTU BELEAUA Ia bai pisatule umilinta : prea te dai cu arfe , esti un penibil , stai drq lin ca esti un kkt , ai fost bun la timpul tau , acum esti doar un ruginit si un penibil , tristut.
  3. @Teis BOT Taci ma fututi mortii matii cand erai rdt cu mine nu stiai ce-i aia arma , numa c si te roteai si acum stii cu abuzuri , ai dat de cod si ti-sa suit la cap terminatu' drq. Nu te mai caca pe tine atat toti stiu ca ai cod , asa ca iesi in familia matii ca-ti fut una peste ceafa de-ti intorc freza aia linsa de vaca. ( No report plz ).
  4. +1 oarga , si afrojack la faza cu codurile , daca piscot si renko ar scoate toate licentele nu cred ca s-ar mai face pe b-zone scor de peste +15 , poate doar unii ar face care chiar stiu sa traga si sunt curati in rest 90% sunt codati csf si baietii astia de la b-zone sta si ei la quest-uri gifturi vrajeli d-alea orientale in loc sa lucreze la acel anti-cheats. Si cam urat din partea voastra cei din avispa la faza din ultima runda ca v-ati dat tp.... e cam nesimtire pe fata. Si , retrageti posturile la avispa si avispa la voi , nu va interesati ca mi-au facut mie post , special i-am injurat pe cei care au cam tras urat , nush daca aveau coduri sau nu , dar i-am injurat fiindca ma las , asa ca terminati cu posturile nu vreau sa se ajunga din cauza mea la cv prostii.Hai v-am pwpat si ne auzim peste 10 ani in BAHAMASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS #REMEMBERDEM[O]NMEISTER#######
  5. Ba coae care ai ma un VGA de windows 7 32 bit , ca am cautat azi de ma gasit dracii si tot n-am gasit driver pt placa video , e singurul care nu-l gasesc , pm me ala care stie de unde sa-l iau P.S: E intel(R) graphics ( integrata )
  6. Hahahaha , hakule pt dovadă aia le dam adminilor la bot o luna , csff pacat ca n-ai cu cn... @XES bine's ma serifule pt lider , si ți-am promis ca revin asa ca ține loc Baieti , rămâneți nu plecați chiar daca nu am reușit sa luam cu Haku ls , încercam si cu xes.
  7. Plozii ăștia care-s ultimii saraci dp drum si faceți post si pt skin chiar așa si pt aplicație copiata mai ieșiți dreq de copți afara ca ați depus oua pe scaunul ala , si civilii aia 2 sa umflat carnea pe voi ma? Pai daca intru pe contul mare va dau de 10 ori peste cap așa ca stați cuminți ma ca nu-i ca voi.
  8. GG pentru update tot asa b-zone de la 400 playeri la 1000 salt urias. P.S: 1) atunci cand faci o misiune , dupa ce o termini si dai /q cand reintrii in joc nu mai ai timpul ala 4 ore de asteptare si o poti face imediat cum ai dat relog. 2) Atunci cand dai /missions si dai pe misiunea 2 de la ryder cand te duci in checkpointul indicat de langa hitman cand intrii in el nu se intampla nimic. Niste buguri minore. ( Si resetati punctele cum au fost fiindca unii playeri au abuzat de primul bug si au facut in cateva ore 100 puncte de misiune )
  9. Asa roberto , fa-i de ras pe adminii astia incapabili ca-s vai de ei sa stea rcon , PENIBIL ADMINILOR. ( No report nu m-am putut abtine , sal )
  10. @Paynne pai se face asa ca vroiam sa fac si eu ore pe un cont , si cum n-aveam ce face am dat niste runde de paintball si csv ban , asta e o sa va las filmarea pe care am luat ban sa va uitati. https://www.youtube.com/watch?v=GTVbdv58X2g&feature=youtu.be I-am explicat fiecare minut in care am omorat pe cineva , mi-a luat cam 30 randuri + pe langa alte explicatii cred ca a ajuns peste 70 randuri , acum astept sa vedem ce zice kelton.
  11. 14 membrii , yeeeeee hai cu 3 membrii , bai swe , daca rămânem doar noi 2 in vtb si cu Haku , rup în fiecare noapte paturile cu voi , mai ales cu tn swe , îți dau omor =))))))))
  12. @AIM SylvyuGoogle YAMAN Lasa bai sylvuile asta e se mai intampla facem ceva frumos altundeva tu dai bataie acolo cu lv-ul ba uratule
  13. Acceptate , MAI AVETI TIMP PANA MAINE LA ORA 10:00 SA PUNETI INVOIRI , DACA DEPASITI ORA , INVOIRE RESPINSA AUTOMAT.
  14. Si mie de tn bai troian , acm ca sekkky o sa ia 3/3 va cam duceti la vale , hai pwp parlitule
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.