Ingrediente:
6 oua
12 linguri zahar
12 linguri lapte
6 linguri ulei
300 g faina
1 praf de copt
coaja de lamaie
1 praf de sare
cirese
50 g ciocolata
Mod de preparare:
Albusurile le mixam cu un praf de sare,pana isi dubleaza volumul,adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa,adaugam pe rand galbenusurile mixand bine dupa fiecare.
Adaugam uleiul,laptele,faina amestecata cu praful de copt si coaja de lamaie,
Amestecam cu o lingura de lemn pana ce se omogenizeaza,
Ciocolata o dam prin razatoare sau o tocam cu cutitul si o amestecam cu compozitia,
Turnam compozitia in tava unsa si tapetata cu hartie de copt adaugam ciresele(spalate si fara samburi)
Apasam putin cu furculita ciresele,
Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,
Lasam sa se raceasca in tava,dupa care putem pudra cu zahar pudra.
Sursa: http://www.bucataras.ro/retete/pandispan-cu-cirese-si-ciocolata-62498.html