Jump to content

Happy Halloween B-Zone. Detalii aici

Dăm drumul ediției 9 de Miss and Mister B-Zone. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

L E O N I D A S

VIP
 • Content Count

  593
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

239 Extraordinary

4 Followers

About L E O N I D A S

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 09/01/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targu Neamt
 • Hobbies
  Jocuri pe PC, vizionat filme/anime, ascultat muzica, plimbari lungi.

Previous Fields

 • Real name
  Cosmin
 • RPG1 Nickname
  Leonidas

Recent Profile Visitors

1538 profile views
 1. L E O N I D A S

  Frumos, am destule de făcut acum pe server. La Multi Ani B-Zone!
 2. L E O N I D A S

  Nick-ul tau: Leonidas Server: RPG1 Descrierea bugului: Nu e cine stie ce bug, dar na. In /raport daca il ai in romana iti apare un dialog in plus "Orice actiune in factiune: 0/0", daca il setezi in engleza nu mai apare, posibil sa fie doar la Tow Truck Company problema asta. Screenshot(s): https://imgur.com/a/UzGwwXM
 3. L E O N I D A S

  Propun sa se introducă înapoi sistemul cu numere de telefon, era mai fain așa, plus că mulți doar asta cumpărau din 24/7, telefon și carte de telefon. In același timp doresc sa se scoată sistemul de 20 minute jucate din sleep pe oră, multi își fac ore doar din asta și în acest fel serverul devine foarte inactiv, acest update a omorât și încă omoară încet serverele și e chiar păcat de ele.
 4. L E O N I D A S

  Propun sa se introducă interdicție IP la conturile de refferal. Nu are logica deloc să îți faci conturi și să abuzezi de un sistem care până la urmă e făcut să încurajeze sa apară jucătorii noi pe comunitate, sunt persoane care au și câte 9 conturi AFK că atât le permite server, altfel aveau mai multe conturi.
 5. L E O N I D A S

  Propun sa se scoată obligativitatea participării la antrenamentele din departamente, eu și mulți alții le consideram complet inutile și ocupă timp degeaba, mai ales că se țin duminica cand multi au complet altceva de făcut. Liderii să poată decide ce să facă cu cei care nu participă, de exemplu prezenta sa conteze la rank up. Știu că nu ține de script, dar merita discutată și asta.
 6. L E O N I D A S

  Ala e Bug de la samp, îl întâlnești pe orice server, nu are ce sa îi facă
 7. L E O N I D A S

  Frumos update, mai ales fish, rob și 2x job la unele facțiuni.
 8. L E O N I D A S

  Nick: Leonidas Rank: Captain (5) Am dat test cu: Razorescu.2ez4me Data testului: 19/10/2019 Admis / respins: Admis Rezultatul la proba teoretica: 0.5/3 Rezultatul la proba practica: 6/8 Alte precizari: Felicitări.
 9. L E O N I D A S

  Depinde de când trebuia să iei rank up de la lider, de exemplu daca au trecut 3 săptămâni de când trebuia să îți ofere rank up și primești un fw, liderul tot poate să îți ofere rank pentru că ți-a rămas săptămâna aia in plus.
 10. L E O N I D A S

  Propun sa se bage sistem de rob cu un singur jucător, la fel ca pe rivală, totuși dacă doresc mai mulți în același timp și dau in același timp /rob într-un biz, să primească același checkpoint, așa o să crească și lista de wanted, o să poată da orice jucator când dorește rob, ținând cont că sunt care nu vor să se bage la rob cu începătorii și durează destul de mult un rob in mai multe persoane, și o să aibă jucătorii mai multe șanse să termine un rob. Totuși dacă dai rob așa să rămâi cu wanted după ce termini rob, așa jucătorii termina de dat rob, politistii își termină raportul mai ușor și avocații o să aibă cui sa ii ofere free, momentan intra puțini fara drept de predare în jail și avocații nu ai cui sa ii ofere free, ținând cont că acum majoritatea care au drept de predare au bail gratis, așa toti sunt in câștig. Am făcut alt post pentru ca jucătorii să voteze separat fiecare propunere.
 11. L E O N I D A S

  Propun ca doar adminii să poată să facă evenimente, momentan sunt multe evenimente și merg putini jucători la ele, deci interesul pentru ele a scăzut, chiar și la evenimentele de 1kk se strâng maxim 50 jucători. Mai bine evenimente odată pe zi făcute de admini și unde o sa se strângă mai mulți jucători, decât multe și unde abia se strâng câțiva. Legat de helperi că nu o să mai aibă cum sa își facă "raportul" din evenimente, să se mărească level de dat /n, sunt multi jucători care se apuca de server iar și nu pot sa /n pentru că au level mai mare de 20, multi ne dau report și ne intreaba.
 12. Ce facem RPG1? Uite stam, ce sa facem? Uite asa!

  1. Hawk ToV

   Hawk ToV

   Hai sa ne lasam

 13. L E O N I D A S

  Nume: Leonidas De la ce vine numele tău?: De la regele Leonidas.
 14. L E O N I D A S

  Buuuunnn!
 15. L E O N I D A S

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.