Jump to content

L E O N I D A S

VIP
 • Content Count

  585
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

214 Extraordinary

4 Followers

About L E O N I D A S

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targu Neamt
 • Hobbies
  SA-MP , somn

Previous Fields

 • Real name
  Cosmin
 • RPG1 Nickname
  Leonidas
 • RPG2 Nickname
  JoKeRExE
 • MIX Nickname
  Nu joc.
 • CS 1.6 Nickname
  Nu joc.

Recent Profile Visitors

1265 profile views
 1. L E O N I D A S

  Nick: Leonidas Rank: Captain (5) Am dat test cu: Razorescu.2ez4me Data testului: 19/10/2019 Admis / respins: Admis Rezultatul la proba teoretica: 0.5/3 Rezultatul la proba practica: 6/8 Alte precizari: Felicitări.
 2. L E O N I D A S

  Depinde de când trebuia să iei rank up de la lider, de exemplu daca au trecut 3 săptămâni de când trebuia să îți ofere rank up și primești un fw, liderul tot poate să îți ofere rank pentru că ți-a rămas săptămâna aia in plus.
 3. L E O N I D A S

  Propun sa se bage sistem de rob cu un singur jucător, la fel ca pe rivală, totuși dacă doresc mai mulți în același timp și dau in același timp /rob într-un biz, să primească același checkpoint, așa o să crească și lista de wanted, o să poată da orice jucator când dorește rob, ținând cont că sunt care nu vor să se bage la rob cu începătorii și durează destul de mult un rob in mai multe persoane, și o să aibă jucătorii mai multe șanse să termine un rob. Totuși dacă dai rob așa să rămâi cu wanted după ce termini rob, așa jucătorii termina de dat rob, politistii își termină raportul mai ușor și avocații o să aibă cui sa ii ofere free, momentan intra puțini fara drept de predare în jail și avocații nu ai cui sa ii ofere free, ținând cont că acum majoritatea care au drept de predare au bail gratis, așa toti sunt in câștig. Am făcut alt post pentru ca jucătorii să voteze separat fiecare propunere.
 4. L E O N I D A S

  Propun ca doar adminii să poată să facă evenimente, momentan sunt multe evenimente și merg putini jucători la ele, deci interesul pentru ele a scăzut, chiar și la evenimentele de 1kk se strâng maxim 50 jucători. Mai bine evenimente odată pe zi făcute de admini și unde o sa se strângă mai mulți jucători, decât multe și unde abia se strâng câțiva. Legat de helperi că nu o să mai aibă cum sa își facă "raportul" din evenimente, să se mărească level de dat /n, sunt multi jucători care se apuca de server iar și nu pot sa /n pentru că au level mai mare de 20, multi ne dau report și ne intreaba.
 5. Ce facem RPG1? Uite stam, ce sa facem? Uite asa!

  1. Hawk ToV

   Hawk ToV

   Hai sa ne lasam

 6. L E O N I D A S

  Nume: Leonidas De la ce vine numele tău?: De la regele Leonidas.
 7. L E O N I D A S

  Buuuunnn!
 8. L E O N I D A S

 9. L E O N I D A S

  Hai, gata, la prășit toată lumea, lăsați tractoarele, noi suntem tradiționali.
 10. L E O N I D A S

  Daca ar și permite samp sa banezi pe hwid.....
 11. L E O N I D A S

  Nu se da unban, in schimb o să aveți 75% reducere la unban.
 12. L E O N I D A S

  Hmm, cam slăbuț.
 13. L E O N I D A S

  Meh, slăbuț.
 14. L E O N I D A S

  Slab rău.
 15. L E O N I D A S

  Asta e mai ok.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.