Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

KeNNyAdv

Member
  • Posts

    1388
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About KeNNyAdv

  • Birthday 06/10/2003

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.youtube.com/kennyrpg

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Republic of Moldova

Recent Profile Visitors

2903 profile views

KeNNyAdv's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

90

Reputation

  1. forum.b-zone.ro/topic/404865-l-am-ajutat-pe-ryder/ Like & comment! 

  2. Vad, sunt foarte gandite Nu am facut acest topic neaparat sa se modifice, doar ca observ ca B-Zone e foarte ciudat, daca e sa te uiti la el printr-o alta faza, ba role-play, ba stunt, ogramada de chestii stupide. Rank 3 fara FW-uri, crede-ma, nu e bun, de ex. ca sa intri in Hitman sau daca doresti o viitoare functie de helper. UPDATE: De exemplu daca vrei sa joci doar vara, ai timp vara de sa-mp, pai frate-miu, toata vara nu faci rank 5=)) wtf, sa zicem ca ai timp vara asta sa joci, pai in astea 3 luni de joc ba nu faci rank 5, sa mor eu, e foarte gandita cum ai zis tu.
  3. Pai de asta zic, pana la urma acest joc este jucat de catre copii, iar copii nu au rabdarea necesara, din acest motiv am avut eu invedere ca este un dezavantaj. "Alo Kelton, sa vina ap-ul"
  4. Nu e chiar o chestie de rabdare, nu mai vorbi aiurea. Ai dreptate si aici e o problema.
  5. Pai normal ca nu-i putem obliga sa ramana, dar o putem face printr-un mod indirect, prin sisteme & prin sugestii propuse de jucatori. -_- Si asa jucatorii nu mai pleaca si raman la noi, e logic.
  6. Pai am zis, nici chiar asa, dar nici chiar intr-un an doar 2 rank-uri. + SA-MP-ul este jucat 70% de copii (10-14) ani, ce nu au rabdare. Sa zicem ca e perioada naspa, insa crede-ma, cred ca nu esti la curent cu noutatile SA-MP. Gandeste-te cata pierdere o sa fie din cauza deschiderei unui server (nu fac reclama). Nu e doar din cauza perioadei Unele servere nu au fost afectate aproape deloc.
  7. Pai fratele meu, haide sa-ti explic. Pana vine B-Zone-ul cu asa-zisele modificari BOMBA, o sa ajungem cu 100 jucatori pe servere, deoarece SA-MP-ul tot scade. Cat despre problema cu staff incapabil, asta deja a trecut, e pe moment si nici o comunitate nu e scapata de astfel de vorbe. Nu am facut acest topic ca sa fiu 'rautacios', ba din contra, sa discutam, pentru ca nu am vazut asa ceva de cand joc eu pe B-Zone, un topic pentru discutie.
  8. Pai de asta B-Zone e foarte ciudat, ca una e sus, alta e jos, etc. Ceea ce am vrut sa demonstrez, ai confirmat-o chiar tu. Fiecare cu parerea lui. Nu e nici un fel de suparare, este un topic unde ne putem exprima toti parerile. Nu, nu fac nici un hate, pur si simplu discutam. Daca Kelton / Bobo au facut niste reguli asta nu inseamna ca sunt perfecte asa cum sunt, de multe ori au fost schimbate, deoarece nu mereu staff-ul actioneaza corect, sunt multe situatii. Sunt de acord cu faza 'sunt fondatori si fac ce vor', dar, ar trebui sa tina cont si de propunerile/parerile jucatorilor. Normal, inteleg o parere si o respect. Pur si simplu am incercat sa evidentez 'un dezavantaj' al B-Zone-ului, din care B-Zone are numai de pierdut. Inteleg, nu va puteti pune cu ideea, cum a fost si cu website-ul, se numeste obisnuinta.
  9. Sunt de acord. Si mie-mi place acest hard, dar noi suntem cei de jos, nu cei de sus =))). Este foarte ciudat, unele lucruri sunt foarte 'stunt' pe b-zone, iar unele foarte real-life. Ai exagerat putin, GTA-ul este un joc dus, toti stiu asta. "nu prostii de joculete"
  10. Salutare! Am facut acest topic pentru a dezbate cerintele minime(zile) pentru rank up, doar ca sa aud si parerea voastra. Mai intai vreau sa-mi spun parerea mea in legatura cu aceast subiect, vreau ca si voi sa va spuneti parerea si sa votati in poll. ()Parerea mea este ca nu este gandit deloc cerinta de zile la rank UP. De ce? Pai, este un joc, iar in acest joc (b-zone) iti faci intr-un an 2(poate.. 3) rank-uri (5) in FH. Daca punem si rivalele la mijloc, in 1 an acolo iti faci 7-8 rank-uri (5) in FH. (luand in considerare: *poate ai luat fw *liderul ti-a acordat rank putin mai tarziu) Vom pune la mijloc departamentele - 109 zile rank 5 (luand in considerare: *nu ai luat nici un fw *liderul ti-a acordat fix/rank up la timp = ceea ce este putin probabil) Daca ai noroc, esti foarte bun, etc. Poti sa faci maxim 3 rank 5-uri in FH. Dar.. trebuie sa stii SA-MP, sa fii foarte atent si sa ai un lider bun, ce-i pasa, insa putin probabil. ()Cam acesta este parerea mea, consider ca si din acest motiv B-Zone a ramas putin in urma la jucatori. Personal, am auzit multi prieteni ce nu se apuca din aceasta cauza, ca stau 1000 ani pentru un rank up. Sunt jucator de B-Zone si din acest motiv am deschis acest topic, sa dezbatem impreuna acest subiect, sa fim un colectiv unit pentru dezvoltarea serverelor. Stiu, stiu, cei care au rank 5-uri in FH cu atatea zile nu sunt de acord cu o perspectiva de schimbare sau dezbatere, e si normal. Si eu am rank 4-5-uri in FH si stiu cum e.. Insa.. ganditi-va si la posibilii jucatori noi. Mda.. ()Acuma, sper ca nu ma veti intelege gresit, este doar o dezbatere de subiect, astept si parerile voastre! P.S. Tin sa va spun ca mie-mi place acest hard la rank-up, insa consider ca e prea-prea exagerat, adica... Mie-mi place, cand faci un rank 5 esti boss, esti cineva, dar.. Nici chiar asa, stai 1 an pentru... nimic... (cand pe rivale stai pentru un rank 5 lejer, dupa mine e prea putin intr-o luna sa faci acolo rank 5, dar nici chiar 1 an) Si ca sa-ti faci un FH frumos, trebuie sa stai vreo 2-3 ani -_-. Pe bune? Nici chiar asa... Mai ales ca acuma sa-mp-ul este in decadere totala. Sper ca nu am uitat nimic. De ce nu au mai deschis prea des jucatori cu acest subiect? Deoarece cei ce au vrut sa se apuce nu le pasa si au ales alt server (in cazul nostru rivalele) (Sau puteti spune niste motive, de ce jucatorii noi aleg alte comunitati si nu serverele B-Zone) Nu vreau comentarii de la copii de genu Am spus clar ca mie imi convine, dar de asta jucatorii noi aleg alte comunitati si nu B-Zone. #documentat
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.