Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

eB DaNiElSaN

VIP
 • Content Count

  1783
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

247 Extraordinary

About eB DaNiElSaN

 • Rank
  Yessirskiii
 • Birthday 02/07/2002

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/DaNiElSaN..
 • Skype
  -
 • Steam ID
  -
 • Discord
  DaNiElSaN..#6411

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Suceava
 • Hobbies
  Fotbal, ciclism.

Previous Fields

 • Real name
  Daniel
 • RPG2 Nickname
  DaNiElSaN..

Recent Profile Visitors

4113 profile views
 1. eB DaNiElSaN

  @nebunu, evidenţele emisiunilor tale au fost verificate. Primeşti 3 puncte pentru emisiunile acordate.
 2. eB DaNiElSaN

  Acel jucator a fost adaugat pe Blacklist cu 1 Avertisment, motiv: DM.
 3. eB DaNiElSaN

  Acel jucator a fost adaugat pe Blacklist cu 1 Avertisment, motiv: DM.
 4. eB DaNiElSaN

  Aloha, reporteri! Misiunea din aceasta saptamana este aceasta: "Roata vesela" Pentru a indeplini aceasta misiune trebuie sa umpleti roata vesela ~ https://imgur.com/Wb8nfgn ~ cu jucatori din factiuni diferite. Atentie! Nu aveti voie cu civili. In poza trebuie sa se vada clar numele tuturor jucatorilor. Premii: Locul 1: Raport optional Locul 2: $100.000 Locul 3: $50.000 Alte precizari: Dovezile se vor incarca pe http://imgur.com/. Model de postare: ~ Nickname: ~ Rank: ~ Dovada: ~ Alte precizari: Primii trei care posteaza misiunea efectuata corect vor primi premiile de mai sus. Mult succes, reporterilor!
 5. eB DaNiElSaN

  @nebunu, evidenţa emisiunii tale a fost verificata. Primeşti 1 punct pentru emisiunea acordata.
 6. Evidența activității membrilor în săptămâna 08.06.2020 - 14.06.2020 Culoarea portocalie - Reporter care a intrat în modul de recuperare. Culoarea roșie - Reporter sancționat. Culoarea galbenă - Reporter cu inactivitate. Culoarea verde - Reporter care a efectuat misiunea sau care face parte din echipa de reporteri calificați. *Notă: Cei care au intrat în modul de recuperare vor trebui să posteze evidențele din săptămâna în care nu au postat și de asemenea evidențele pentru raportul de activitate
 7. eB DaNiElSaN

  @nebunu, evidenţa emisiunii tale a fost verificata. Primeşti 1 puncte pentru emisiunea acordata. @DuZzZy, evidenţa emisiunii tale a fost verificata. Primeşti 3 puncte pentru emisiunea acordata.
 8. @Misiuc, @DuZzZy, @LenorV23, @IuliaAndreea, @South IamGold, @nebunu, evidenţele interviurilor voastre au fost verificate. Interviurile au fost acordate corespunzător.
 9. O noua saptamana a inceput (8 - 14 iunie). Postati evidentele! Toate evidentele postate sunt corecte, interviurile au fost acordate corespunzator. O noua saptamana a inceput (15 - 21 iunie). Postati evidentele! Toate evidentele postate sunt corecte, interviurile au fost acordate corespunzator. Din nou, scuze ca nu v-am dat tag, mi-a luat mult timp sa le fac, nu mai stau sa va dau si tag.
 10. eB DaNiElSaN

  @LeMoN.JuiCe, misiunea a fost efectuata corect, primesti $100.000. Felicitari!
 11. eB DaNiElSaN

  @CBN Flavius, misiunea a fost efectuata corect, primesti raport optional. Felicitari!
 12. eB DaNiElSaN

  Aloha, reporteri! Misiunea din aceasta saptamana este aceasta: "Pensionarii" Pentru a indeplini aceasta misiune trebuie sa faceti poza cu 6 jucatori retrasi din stafful serverului. Atentie! Acestia trebuie sa aiba [/wave] in poza pentru a demonstra ca nu sunt AFK. Nu faceti poza doar cu jucatori din aceeasi categorie a staffului. Daca un jucator a facut parte din mai multe categorii nu va avantajeaza cu nimic. Premii: Locul 1: Raport optional Locul 2: $100.000 Locul 3: $50.000 Alte precizari: Dovezile se vor incarca pe http://imgur.com/. Model de postare: ~ Nickname: ~ Rank: ~ Dovada: ~ Alte precizari: Primii trei care posteaza misiunea efectuata corect vor primi premiile de mai sus. Mult succes, reporterilor!
 13. eB DaNiElSaN

  Aloha, reporteri! Reporterul cu cele mai multe puncte la raport in saptamana 15.06.2020 - 21.06.2020 este wex, avand un total de 200 puncte! Felicitari, primesti $150.000 si titlul de "reporterul saptamanii". Mult succes in noua saptamana!
 14. eB DaNiElSaN

  @DuZzZy, evidenţa emisiunii tale a fost verificata. Primeşti 3 puncte pentru emisiunea acordata. @TLG Flavia, evidenţa emisiunii tale a fost verificata. Primeşti 4 puncte pentru emisiunea acordata.
 15. eB DaNiElSaN

  Evidenţa săptămânii 08.06.2020 - 14.06.2020 Nota: Culoarea din casuta cu activitatea in cadrul emisiunilor reprezinta activitatea din saptamana curenta, iar culoarea din casuta cu numele vostru reprezinta activitatea din ultima luna. Culoarea verde - foarte activ. Culoarea albastra - activ. Culoarea galbena - destul de activ. Culoarea rosie - inactiv.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.